!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (20/26) > >>

Reverant:
Και το 370 είναι πολύ καλύτερο από το 350.

jSkyline:
Νομίζω οτι δεν ειναι φτηνός ο εκτελωνισμός ενός τέτοιου αμαξιού πάντως αλλα αν το εψαξες τοτε πάσο, εγω υπολογιζα γυρω στα 4-5Κ.

Λογικό μου ακούγεται και αυτό που λεει ο Δημητρης οτι 370 > 350 και το ιδιο εχω διαβάσει και σε περιοδικά. Πάντως αυτό που ακούστηκε οτι δεν παει το 350 ειναι ανέκδοτο! Δεν μπαίνω καν στον κοπο να εξηγήσω οτι υπάρχουν απειρα πραγματα για βελτιωση κάτι που φαντάζομαι δεν σε ενδιαφέρει καν. Η δύναμη συνηθίζεται βέβαια, αλλα ειναι πολυ πολυ ζωντανό ακομα και με τα 280 αλογα το 350.

ted33:
Το 350 Ζ το εχω οδηγησει αρκετα και ειναι πολυ ομορφο και στημενο αυτοκινητο. Πολυ δυνατο δεν το λες (μια χαρα ειναι) απλα ρε παιδια και τριζει και το εσωτερικο του ειναι κλασσικο Nissan δηλαδη η παρεις micra η αυτο το ιδιο ειναι.

jSkyline:
Δεν ξέρω για 350 αν τρίζει, πάντως στο Χ-trail μετά από 12 χρόνια και 260.000 χλμ με σκληρή χρήση, το μόνο πράγμα που τρίζει είναι το σκιαστρο της ηλιοροφης και αν το κλείσεις δυνατά η το ανοίξεις τέρμα, ούτε καν αυτό. Άρα αυτό το κλασσικό που λες δεν ισχύει, τριξιματα θυμάμαι μόνο στο Ν14, γιατί και τα primera ήταν άψογα με εξαίρεση τα multilink που δεν ήταν και κάτι σοβαρό. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι δεν τρίζει και το ΜΧ...

Sent from my HTC One ME

Sakis:

--- Quote from: ted33 on December 08, 2016, 09:39:05 AM ---Το 350 Ζ το εχω οδηγησει αρκετα και ειναι πολυ ομορφο και στημενο αυτοκινητο. Πολυ δυνατο δεν το λες (μια χαρα ειναι) απλα ρε παιδια και τριζει και το εσωτερικο του ειναι κλασσικο Nissan δηλαδη η παρεις micra η αυτο το ιδιο ειναι.

--- End quote ---

Το μοντέλο του 2007 (350Ζ) και μετά το είχαν κάνει κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τις παλιότερες εκδόσεις, και έχει 306 άλογα, τα 0-100 km/hr τα εχει σε 5,7sec και τελική 250 km/hr με κόφτη, αργό δεν το λες με τίποτα. Όσο για το εσωτερικό του, ειναι αντικειμενικό το αν ειναι ωραίο ή οχι, εμένα προσωπικά μαρέσει πιο πολύ από του ΜΧ5. Για το αν τρίζει, δεν το γνωρίζω, αλλά αν όντως τρίζει τέτοιο αμάξι, τότε ξενέρωσα και μόνο στην ιδέα  :-[.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version