!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
jSkyline:
Τωρα το είδα αυτό το πόστ, δεν ξέρω πως ειναι το 370 δεν το εχω πιάσει στο χέρια μου, αλλα το 350 είναι ένα διαμάντι, είτε ανοιχτό, ειτε κλειστό. Το κιβώτιο του μπορεί να το περιγράψει μια μόνο λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και ναι είναι αργό μέν για τα κυβικά του, αλλα στην πράξη είναι πολύ δυνατό και παρέχει αφθονο χαμόγελο. Ειχε τύχει να μπω και σε 2πλο τουρμπινο με οδηγό που το είχε γενικά και είχα εντυπωσιαστεί με το πόσο προβλέψιμο είναι.
Sakis:
Βασικά για να σκέφτεσαι το 350Ζ πάει να πει ότι δεν σου λείπουν τα μαρούλια, οπότε εγώ στη θέση σου θα κοιτούσα το Chevrolet Camaro το οποίο βγαίνει από φέτος σε μία 2λιτρη έκδοση (τα τέλη του είναι χαμηλότερα σε σχέση με το 350Ζ) με 280 άλογα και είναι κομψοτέχνημα, το είδα πρόσφατα από κοντά στη Βηρυτό και από τότε έπαθα πλάκα με αυτό το αμάξι. Think about it !! (55.000 euro brand new)
jSkyline:
Το 55.000 με το 20.000€ ειναι περίπου τα τέλη του 370 για μια 10ετια και σου μένουν και ρέστα! Ασε που μάλλον θα είσαι και πολυ πιο χαρούμενος οδηγώντας το 370! Να πω οτι θα έλεγες για κανενα Μ3 που και αυτά τα σκοτώνουν να το καταλάβω!
Christoforos:
ρε παιδια εγω ξερω αριστο 350Ζ με 60000χλμ πραγματικα, αψογο γυρω στα 10500ε...πραγματικη ευκαιρια και χωρις φορο πολυτελειας!!! :exaclty:Ας οψετε τα τελη και η καθημερινη χρηση που το χρειαζομαι αλλιως...........
SteliosR:
55K δεν θα τα εδινα σε καμια περιπτωση αν κ συμφωνω ειναι πολυ ωραιο. Σημερα πηρα ενα ενδεικτικο κοστος για εκτελωνισμο ενος 370Ζ 12'.
Μιλαμε για περιπου 12Κ συν ας πουμε 1Κ εξοδα να παω να το φερω.( η να το φορτωσω!). Ειδωμεν...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version