!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (21/26) > >>

ted33:

--- Quote from: jSkyline on December 08, 2016, 09:56:55 AM ---Δεν ξέρω για 350 αν τρίζει, πάντως στο Χ-trail μετά από 12 χρόνια και 260.000 χλμ με σκληρή χρήση, το μόνο πράγμα που τρίζει είναι το σκιαστρο της ηλιοροφης και αν το κλείσεις δυνατά η το ανοίξεις τέρμα, ούτε καν αυτό. Άρα αυτό το κλασσικό που λες δεν ισχύει, τριξιματα θυμάμαι μόνο στο Ν14, γιατί και τα primera ήταν άψογα με εξαίρεση τα multilink που δεν ήταν και κάτι σοβαρό. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι δεν τρίζει και το ΜΧ...

Sent from my HTC One ME

--- End quote ---

Εγω αυτο που οδηγησα ετριζε και ναι ΙΣΧΥΕΙ το ακουσα με τα αυτια μου και δεν με βγαζεις ψευτη!!! Και ειχε μολις 55.000 χλμ. Το αν εισαι nissanakias  αλλη κουβεντα και σταματαει εδω γιατι ακρη δεν προκειται να βγαλουμε!!! Ναι οκ το GTR που οδηγησα προσφατα δεν ετριζε και ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, αλλα να φορτωθει κανεις τσαμπα εφορια για να παρει αυτο το αυτοκινητο το θεωρω ανουσιο καλυτερα να παρει ενα BMW 335i που ειναι αμαξαρα (για πισωκινητο παντα). Πλησιαζει το Μ3

jSkyline:
Το ότι είμαι Nissanakias το ξέρουμε, το να σου λέω την προσωπική μου εμπειρία από τα 7 διαφορετικά nissan που είχα και τα άλλα 30 σχεδόν που έχω οδηγήσει όμως, δεν απαγορεύεται. Δέχομαι ότι το 350 ίσως τρίζει αλλά δεν είναι κανόνας στα Nissan. Επίσης αν δεις πιο πάνω ακόμα και εγώ έχω αναφέρει τη Μ3 που επίσης είναι γνωστό ότι αντιπαθώ της BMW. Το Ζ σε κόστος συντήρησης είναι το 1/3 από τη BMW. Τυχαίνει να έχω φίλο με 335 που πληρώνει πολλά και ας έχει ο αδερφός του επίσημο σέρβις BMW. Από την άλλη τα σέρβις του Ζ είναι ανάλογα με του ΜΧ να ξέρεις, τακάκια με 20€ και φίλτρα με 10.

Sent from my HTC One ME

ted33:

--- Quote from: jSkyline on December 08, 2016, 10:18:58 AM ---Το ότι είμαι Nissanakias το ξέρουμε, το να σου λέω την προσωπική μου εμπειρία από τα 7 διαφορετικά nissan που είχα και τα άλλα 30 σχεδόν που έχω οδηγήσει όμως, δεν απαγορεύεται. Δέχομαι ότι το 350 ίσως τρίζει αλλά δεν είναι κανόνας στα Nissan. Επίσης αν δεις πιο πάνω ακόμα και εγώ έχω αναφέρει τη Μ3 που επίσης είναι γνωστό ότι αντιπαθώ της BMW. Το Ζ σε κόστος συντήρησης είναι το 1/3 από τη BMW. Τυχαίνει να έχω φίλο με 335 που πληρώνει πολλά και ας έχει ο αδερφός του επίσημο σέρβις BMW. Από την άλλη τα σέρβις του Ζ είναι ανάλογα με του ΜΧ να ξέρεις, τακάκια με 20€ και φίλτρα με 10.

Sent from my HTC One ME

--- End quote ---

Οκ συμφωνουμε! Και εγω αντι -bmw ειμαι αλλα εκτιμω καποια καλα κομματια (αυτοκινητα) μετα απο 23 χρονια οδηγησης (τα τελευταια 15 σε αγωνες). Οκ τα Nissan καλα χρυσα ειναι αλλα ειναι Nissan δεν ειναι Γερμανικα (οχι απο αντοχη αλλα απο ποιοτητα). Εμεις οι Ελληνες εχουμε και το αλλο κακο, κατι που δεν μπορουμε να το παοκτησουμε το βριζουμε αντι να προσπαθουμε. Εγω παλι ειμαι Ιταλακιας (απογοητευμενος τα τελευταια 15 χρονια με μικρες αναλαμπες)

jSkyline:
Τι παει να πει δεν μπορώ να το αποκτήσω και το βρίζω? Χέστηκα να αποκτήσω BMW! R35 δεν μπορώ να αποκτήσω με βλέπεις να τα βρίζω ?

Αμα ήμουν ηλιθιος και ηθελα BMW, πούλαγα το ΜΧ και πηγαινα να πάρω Ε30 η Ε36 ακόμα και Ε46 βρίσκω. Βασικά αν μου άρεσαν αντί να ασχολούμαι με Fiesta που τα γουστάρω, πηγαινα να φέρω BMW που βρίσκω σε τιμές χώμα στη Γερμανία και καθόμουν να τις πουλάω εδώ και να έχω και μεγαλύτερο κέρδος.

Το 350 το γουστάρω, για αυτό θα προσπαθούσα. Αν και δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω, δεν ειναι οικονομικό το πρόβλημα, το έχω οδηγήσει και μου έχει μείνει ως ένα απο τα πιο διασκεδαστικά αμάξια που έπιασαν τα χέρια μου, οχι απο τα πιο δυνατά. Απο την άλλη το αμάξι που μου έχει μείνει ως το πιο αδιάφορο ειναι το 118, το οποίο δεν το είχα απλά για μια βόλτα, αλλα για 2 μήνες ηταν το καθημερινό μου (ακόμα και το i20, πιο γαμάτο ήταν).

Και ναι είμαι και Ιαπωνάκιας, αλλα έχω προτίμηση και όχι κόλλημα, σιγά μην πήγαινα να πάρω Micra ας πούμε, που το ανέφερες πιο πάνω, ουτε καν Yaris δεν θα αγόραζα σε μικρό. Η νομίζεις οτι βλέπω το Tiida και λέω μπράβο Nissan προσέφερες μαγεία στο κοινό σου.

Και κάτι ακόμα αντιπαθώ της BMW αλλά για Μ3 E92 (και 335), 1Μ, Μ1, 3.0 CSL, M2, M5 E39, 850 έχω να πώ μόνο καλά λόγια και τα μισά ας μην τα έχω καν οδηγήσει. Αλλα σειρά 1 (εκτός κουπέ), ολα τα Χ και η σειρά 6 ειναι εκτός απο άσχημα και άχρηστα.

ted33:
Εγω παλι γιαπωνεζος ειμαι σε ορισμενα αυτοκινητα/κατασκευες που πιστευω οτι αξιζουν. Απο κει και περα οταν γινω παππους μπορει να εχω ενα avensis (κλασσικη "κουρσα" που το λενε) δεν ξερω τι να σου πω, που και παλι δε το νομιζω. Μαλλον με καμια Alfa Romeo με κοβω ετσι να ασχολουμαι και να γουσταρω. Απο κει και περα ναι το 335 ειναι ανωτερο αυτοκινητο απ το 350Ζ και σαφως ομορφοτερο ειδικα το κουπε (ειπαμε δεν γουσταρω Bmw). το 350ζ ειναι κακασχημο για εμενα ενω το 370 πολυ πιο συμπαθητικο. Μια που το κανουμε κουβεντα το καινουργιο Micra ειναι πολυ ομορφο τουλαχιστον απο φωτο που το εχω δει καμια σχεση με τους προηγουμενους απανωτους εμετους (εβλεπα στο ote tv και βγηκε το προηγουμενο cc micra απ τα ασxημοτερα αυτοκινητα του πλανητη). Παντως οσο αφορα το οικονομικο κομματι μιας και το αναφερες, δεν θα ειχαμε ΜΧ5 η δεν θα κοιτασουμε μεταχειρισμενα 350Ζ δευτερο και τριτο χερι μπας και κανουμε το κεφι μας. Θα παιρναμε ενα 911 καμπριο η μια Ferrari 458 spider και τελειωνε το παραμυθακι, η αντε ενα ΤΤ καμπριο. Αυτα απο εμενα

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version