!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (26/26)

opelcorsa12:

--- Quote from: LetThingsDrift on June 12, 2017, 05:55:32 PM ---Για γράψε μας 5 λογάκια, τι πρόσεξες πριν το αγοράσεις, πόσα πλήρωσες (αν θέλεις) για ένα "καλό" S γιατί πιστεύω είναι διακαής πόθος αρκετών από εδώ μέσα....Καλοτάξιδο κιόλας!

--- End quote ---

Αρχικά αυτό που κατάλαβα είναι πως δεν έχουν μείνει καλά αυτοκίνητα κι όσα αξίζουν ή δεν πουλιούνται ή είναι ακριβά (όπως και 46άρια Μ3). Ενδεικτικό είναι πως οι τιμές έχουν ανέβει και Γερμανία κι Αμερική ( το γιατί μάλλον είναι πολυπαραγοντική κουβέντα....).
Μηχανικά δεν έχουν ιδιαίτερα θέματα (βάσεις δλδ, ρουλεμάν ουράς σασμάν, τεντωτήρας ) κι αν ο προηγουμενος το πρόσεχε θεωρούνται αλεξίσφαιρα.
Από φανοποία τώρα έχει πολύ σαβούρα και είδαν πολλά τα μάτια μου. Φυσικά αν έχει βάψει κανένα φτερό και πόρτα δεν έγινε και τίποτα αλλά γενικά ο φανοποιός φρίκαρε με όσα είδα. Εγω τελικά το είδα στο φανοποιό το δικό μου καθώς και σε εξουσιοδοτημένο με ειδίκευση στα χόντα για να πάρω το ΟΚ.

υγ έδωσα περισσότερα από 15κ γιατί ότι είδα παρακάτω απλά ήταν χάσιμο χρόνου

Konstantinos:
Συνεχίζω να ξεθάβω αρχαία πλέον topics.
The answer is always miata και δεν είναι ψέμα. Λίγα αυτοκίνητα, οικονομικώς προσιτά, μπορούν να συγκινήσουν και να εμπνεύσουν σε αυτόν το βαθμό. Σε αναζήτηση λοιπόν ενός ικανού αντικαταστάτη του NC, πλην ωστόσο οικογενειακού χαρακτήρα, έκανα μια κίνηση που ειλικρινά ελπίζω να μην τη μετανιώσω, τουλάχιστον όσο προβλέπει ο περίγυρός μου  :P.  Από Ιαπωνία πήγα σε Ιταλία, από rwd σε fwd, από ατμόσφαιρα σε τουρμπίνα, από μηχανικό μπλοκέ σε ηλεκτρονικό "τύπου", από μαύρο σε άσπρο...
Βρήκα μια Alfa Romeo Giulietta Multiair 170hp του 2012 σε καινούργια κατάσταση, από φίλο, με μπόλικα καλούδια, όπως 4-πίστονα Brembo, όμορφες ζαντούλες και φυσικά οροφή, γιατί όπως και να το κάνουμε έχει συνηθίσει στον ήλιο και στον αέρα η κεφάλα μας...Προς το παρόν σε αυτή τη μορφή και με δρομολογημένες κάποιες αλλαγές, ουσιαστικές και μη, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Nettos:
Πολυ ωραίο και πλήρες. Αυτες οι ζάντες μου αρέσουν πολυ

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

topetwrx:
Καλοτάξιδη η Alfa!! Να τη χαρείς όπως το ΜΧ5 και παραπάνω! Alfisti πλέον!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version