!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
gianic:
Εμετουλης
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
General_lee:
Ειχα κοιταξει και elise καποια στιγμη πριν παρω το honda.
Γνωμη μου οτι δινεις πολλα λεφτα για αυτο που παιρνεις. Η 122αρα ειναι λιγο ταφουλης για step up ακομα και απο μιατα και οι πιο δυνατες ειναι πανακριβες. Αν τρακαρεις λιγο η ταλαιπωρησεις το πλαισιο και σου βγάλει ζημια τον ηπιες. (σχεδον πέταμα). Δεν νοειται να την κυκλοφορεις και να την παρκαρεις Αθήνα.
Αν εχεις δυνατο μιατα που αποδεδειγμενα δουλεύει πλεον αξιοπιστα δε βλεπω τι μπορεις να παρεις χωρις μεγαλη οικονομικη χασουρα. Δε θα εδινα ΠΟΤΕ βελτιωμενο μιατα που δεν βγαζει ζημιες στην πιστα. (ουτε το τωρινο βεβαια θελω να δωσω)
Αν εχεις μαμα μιατα που σε κουρασε υπαρχουν επιλογες απλα θες σοβαρα λεφτα. Και θες κυβικα και κυλινδρους μαλλον (αν δεν παρεις καποια σουπερ ελαφρυα σπανια κατασκευη) ωστε να πατας και να λες οκ τα εσκασα αλλα σπρωχνει και ακουγεται απολαυστικα. Προσωπικα δε δινω 15-20 χιλιαρικα για να ακουω ενα 4κιλυνδρο μοτερ της πλακας. Αυτο το εχω με 3.
Μιλαω μονο για πισωκινητα. Μπροστοκουνες ειναι αλλη φαση. Εκει μπλεκει η συζητηση ειναι απειρες οι επιλογες.
Veros:
--- Quote from: nmwisima on November 18, 2016, 06:53:49 PM ---
--- Quote from: Veros on November 18, 2016, 04:36:37 PM ---Έχει τον ίδιο χαρακτήρα, χαμηλή (πλέον) τιμή, λίγα κυβικά, παρόμοια hp σε λιγότερο βάρος, διθέσιο .
Όσο για τον ποιος τον δικαιολογεί θα απαντήσω σχεδόν όλοι όντας αμαξι 10ετιας μεσαίου κυβισμού.
--- End quote ---
Εχω μερικές ερωτήσεις παρακαλώ:
-Εχεις οδηγήσει ποτέ Elise?
-Έχεις ζήσει ποτέ με Elise -για πάνω από βδομάδα?
-Έχεις στοιχειωδώς κοιτάξει τις τιμές πριν γράψεις κάτι απλά για να το γράψεις;
και τέλος
-Γιατί δε ζητάς ευγενικά μια άδεια από την Ομάδα Διαχείρησης ώστε να ανεβάσεις την αγγελία σου και να γλιτώσουμε?
--- End quote ---
-Εχω οδηγήσει Elise φιλου μου 3-4 φορες. (θυμιζει mr2)
-Δεν εχω ζήσει αλλα έψαχνα πριν πάρω το mx.
-Εχω κοιτάξει τιμες, εσυ; Αυτη την στιγμη στο car ξεκινανε απο 12.000. σου μοιάζει απαγορευτική η τιμη;
-Και η τελευταία απάντηση ειναι διότι δεν μου χρειάζεται ακομα....
Liakos:
--- Quote from: Veros on November 19, 2016, 02:09:02 AM ----Εχω κοιτάξει τιμες, εσυ; Αυτη την στιγμη στο car ξεκινανε απο 12.000. σου μοιάζει απαγορευτική η τιμη;
--- End quote ---
Για τρακαρισμενο αυτοκινητο 15ετιας ειναι απαγορευτικη. Εκτος αν στην τουαλετα σκουπιζεσαι με 50αρικα.
gianic:
Αν σκουπιζεται με πενηνταλεπτα παντως θα τον εχει κανει κουμπαρα.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version