!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (16/26) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Veros on November 18, 2016, 04:36:37 PM ---Έχει τον ίδιο χαρακτήρα, χαμηλή (πλέον) τιμή,  λίγα κυβικά, παρόμοια hp σε λιγότερο βάρος, διθέσιο .
Όσο για τον ποιος τον δικαιολογεί θα απαντήσω σχεδόν όλοι όντας αμαξι 10ετιας μεσαίου κυβισμού.

--- End quote ---

Εχω μερικές ερωτήσεις παρακαλώ:

-Εχεις οδηγήσει ποτέ Elise?

-Έχεις ζήσει ποτέ με Elise -για πάνω από βδομάδα?

-Έχεις στοιχειωδώς κοιτάξει τις τιμές πριν γράψεις κάτι απλά για να το γράψεις;

και τέλος

-Γιατί δε ζητάς ευγενικά μια άδεια από την Ομάδα Διαχείρησης ώστε να ανεβάσεις την αγγελία σου και να γλιτώσουμε?

Trelos7:

--- Quote from: Thanasis_ on November 18, 2016, 06:31:31 PM ---Μάλλον ο Ηλίας εννοεί για συντήρηση. Βέβαια δεν ξέρω τι συντήρηση έχουν οι lotus με κινητήρα Toyota (μετά του 2000-2001 αν θυμάμαι καλά). Πάντως οι παλιές απο σέρβις ήταν φαρμακείο. Το 2003 είχε πάρει γνωστός του πατέρα μου την elan μοντέλο 95 και έπρεπε να δώσει 3000€ για σέρβις. Την κράτησε 3 μηνες και την έδωσε.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---

Ο Ηλίας εννοεί ότι λίγοι μπορούν να την κουμαντάρουν και να την φτάσουν κοντά στα όριά της

Thanasis_:
Ναι όντως απο αυτήν την άποψη δεν τον είχα σκεφτεί!

@selito δεν ξέρω. :p  θυμάμαι πάντως οτι είχε καθίσματα και τιμόνι. Τωρα αν δεν είχε μοτέρ, θα σε γελάσω... δεν είχε ανοίξει καπό για να δω. :p

Sent from my iPad using Tapatalk

spoumi:
Θα πήρε τροπέτο για τα ανταλλακτικά του σέρβις.

Basilmx5:
Μετά το mx5....  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version