!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (9/26) > >>

iliasfyntanidis:
Ο Παναγιώτης έβαλε σφραγίδα  :closed:

Nitroking:
Μετα μονο αν υπαρξει αναγκη για οικογενειακο και μονο ΑΝ δεν αντεχεις οικονομικα να πληρωνεις 2 αμαξια το δινεις.. Δε σε χαλαει καθολου να σε περιμενει στο γκαραζ να το βγαλεις μια Κυριακη με τη γυναικα σου (η και χωρις) εχοντας αφησει τα παιδια στη γιαγια.. Για αυτη τη μια βολτα τη βδομαδα/μηνα, αξιζει να το εχεις.. :guns: :guns:

spar@@:

--- Quote from: jSkyline on October 19, 2016, 12:39:15 AM ---Άμα είναι να πάω σε κορυφαίες εκδόσεις για να μη μου φαίνονται αδιάφορα τα Ζ3-4 και slk θα πήγαινα σε άλλα αμάξια. Σε αυτά τα λεφτά και κυβικα μόνο 350Z θα κοίταζα ή καμιά Πορκα. Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να είναι χαζός κάποιος έστω και για να κοιτάξει BMW σε κορυφαίες εκδόσεις.

Sent from my HTC One ME

--- End quote ---
εχεις οδηγησει ποτε ή εχεις βρεθει συνοδηγος σε κορυφαια σπορ εκδοση της bmw ή της merc και εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι πρεπει να εισαι χαζος για να αποκτησεις κατι τετοιο ?

luigid:

--- Quote from: kantetom on October 19, 2016, 02:51:02 PM ---
--- Quote from: nmwisima on October 18, 2016, 07:36:19 PM ---Θα σκεφτόμουν ένα ωραιότατο Cooper S -το τούρμπο- αλλά ειναι ακριβό.
--- End quote ---
Έχει ο αδερφός μου ένα cooper s του 2005 και όσο ωραία είναι οδηγικά και σε design άλλο τόσο ακριβά είναι σε service και ανταλλακτικά.

Το πήρε μεταχειρισμένο 2 ετών και από τότε έχει γίνει επισκευή στο κιβώτιο ταχυτήτων, είχε κρεμάσει η επένδυση της οροφής ανάμεσα στην ηλιοροφή και στην πόρτα, ήθελε αλλαγή το ανεμιστηράκι που ψύχει την αντλία του ηλεκτρο-υδραυλικού τιμονιού, αλλαγή της τροχαλίας στροφάλου. Όλα αυτά πριν πατήσει τα 100 k χλμ.
Το κιβώτιο επισκευάστηκε το 2008, πέρσυ έδωσε 2000 ευρώ και φέτος 1000 για σέρβις, φρένα, τα παραπάνω και κάτι αλλά ψιλά που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή.

Ενός φίλου που έχει ένα works, του έβγαλε όλα τα παραπάνω, συν πρόβλημα στα ωστήρια, αντλία βενζίνης, αντλία συμπλέκτη, μπαλάκια στα ψαλίδια, ψυγείο, χαλασμένη κλειδαριά. 

Ηλεκτρολογικά προβλήματα δεν έχουν βγάλει κανένα από τα 2, απλά το κόστος συντήρησης είναι περισσοτερο porsche παρά mazda.

Και για να είμαι ontopic, μετά το mx-5 αν χρειάζεσαι χώρους ανεβαίνει πολύ το budget... για να πάρεις ένα αμάξι που να σου δίνει την αίσθηση του mx-5 (1000 κιλά/πισωκίνητο/παιχνιδιάρικο σε ταχύτητες που να μην φοβάσαι ότι αν βρεις μπλόκο πας φυλακή) και ταυτόχρονα να είναι άνετο σε ταξίδια, με καλό εξοπλισμό και χώρους είναι πολλά τα λεφτά και σε κόστος κτήσης και συντήρησης.
Εγώ έκανα αυτό που γράφει και ο jSkyline και σε συνδυασμό με ένα peugeot 107 για την πόλη και ένα xc60 D5 για ταξίδια δεν μου έχει λείψει ποτέ η άνεση από την γριά.

--- End quote ---

Συμφωνω και επαυξανω στον φιλο απο πανω.

Κουπερακι Ες Ρο56,αγορασμενο καινουριο,εχει στοιχισει σε επισκευες οσο ενα Εν-Σι αυτην την στιγμη.

Τα σερβις κοστιζουν πολυ και λογω χωροταξικων θεματων.

charchon:
http://www.car.gr/8498412-honda-civic-type-r

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version