!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (8/26) > >>

Vidias:

--- Quote from: SchumiMx5 on October 19, 2016, 10:21:10 AM ---Τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ μετά από 10 χρόνια σχεδόν με το mx.

--- End quote ---

Θαααα συμφωνησω απολυτα.....   :-X

@nmwisima  αν αποφασισεις να δωσεις το μκ1 παντως,let me know...

kantetom:
@sfrag
Και εγώ πριν το volvo είχα ένα c5 x7 diesel με υδραυλικές αναρτήσεις το οποίο για να πω την αλήθεια ήταν πιο άνετο από το volvo στο θέμα ανάρτησης. Ειδικά αν λάβεις υπόψιν τα 245/45/18 ελαστικά στο c5 σε σχέση με τα 235/65/17 στο xc60 και την διαδρομή της ανάρτησης. Βέβαια το volvo έχει καθίσματα πολυθρόνες.

@steve
Αν και το mini το γουστάρω απίστευτα, δυστυχώς δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Φέτος ο αδερφός μου το πήγε για το μικρό σέρβις + ένα πλαστικό στον θολό και το τζαμί του δεξιού καθρέφτη (του τα φάγανε ένα βράδυ ενώ ήταν παρκαρισμένο), και την επόμενη μέρα τον πήραν τηλέφωνο με κουστουμάκι 1000 ευρώ γιατί ήθελε και κάτι αλλά. Ακόμα κλαίει...

jSkyline:
Αγόρασα το ΜΧ5 πριν απο 11 χρόνια απο τότε περάσαν απο τα χέρια μου το Primera, που το είχα πριν το ΜΧ και συμβίωσαν μαζί για 6 χρόνια περίπου, το Xtrail που αγοράστηκε λιγο πριν το ΜΧ, καινουργιο και υπάρχει μέχρι σήμερα, 4 Fiesta (μαζί με αυτό που θα πάρω την ερχόμενη Δευτέρα) 1 Corsa, και οδηγάω συνεχώς ενα IQ, παλίοτερα μια 118, ενα smart diesel και ενα Cherokee, όλα είχαν κάτι να μου προσφέρουν τιποτα ομως δεν προσέφερε αρκετά για να αντικαταστήσω το ΜΧ.

Εντάξει πρέπει να παραδεχτώ οτι χωρις το X-Trail θα ειχα αρκετά προβήματα, γιατί μπορεί να μην το χρησιμοποιώ συχνά, αλλά οταν το κάνω, πραγματικά το έχω ανάγκη, δεν θέλω καν να σκεφτώ πως θα κουβαλουσα την προήγουμενη βδομάδα 50αρα τηλέοραση, γλαστρες και χώματα με το ΜΧ, ειδικά τώρα που έχει και ΗΤ.
Anyway υπάρχει μια σκέψη αντικατάστασης του X-Trail με ένα νεότερο μοντέλο πλέον αλλά οχι σκέψη αντικατάστασης του ΜΧ, ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το άλλαζα ακόμα και με ND αυτή τη στιγμή, αφού δεν ξέρω αν όντως έχει κάτι παραπάνω να μου προσφέρει.

kostas_jp120:

--- Quote from: jSkyline on October 19, 2016, 09:57:47 AM ---Αυτοί που προτείνετε Ζ4, 996, S2000  μάλλον δεν έχετε καν διαβάσει τι έχει γράψει ο Α. ε? Εντάξει το καταλαβαίνω συνήθως μ@λ@κι€$ γράφει άλλα εντάξει τουλάχιστον στο τοπικ αυτό μάλλον όλοι οι υπόλοιποι γράφουμε ότι να ναι!

Όταν ο άλλος γράφει δίνω ΝΑ παίρνω κάτι χωρίς λεφτά ή δεν θέλω να επωμιστω τα έξοδα του NC και εσύ του λες GT86 μάλλον κάποιος χαζεύει βαρκούλες που αρμενίζουν!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---
Ρε κουμπάρε έγραψα "προσωπικά" εγώ τι θα έπαιρνα όχι τι συστήνω να πάρει ο Α.
Ο Α μπορεί να κερδίσει το Τζόκερ σήμερα και να πάρει και  διαστημόπλοιο :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

mx5silver:
αγορια, το μχ5 δεν το πουλας.....

το εχεις στο γκαραζ (ειτε με πινακιδες ειτε χωρις, καλη ωρα ;D) και σε περιμενει....

και επειδη οι αναγκες αλλαζουν,
για την καθημερινη λατζα, για τα παιδια, για τα σχολεια κλπ, παιρνεις κατι με 4 πορτες και
πορτπαγκαζ και εκει κλεινει το θεμα....

αλλωστε κανεις δεν σωνεται αν πουλησει το μχ5 για 4κ - 5κ -6κ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version