!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
jSkyline:
--- Quote from: spar@@ on October 19, 2016, 09:43:59 PM ---
--- Quote from: jSkyline on October 19, 2016, 12:39:15 AM ---Άμα είναι να πάω σε κορυφαίες εκδόσεις για να μη μου φαίνονται αδιάφορα τα Ζ3-4 και slk θα πήγαινα σε άλλα αμάξια. Σε αυτά τα λεφτά και κυβικα μόνο 350Z θα κοίταζα ή καμιά Πορκα. Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να είναι χαζός κάποιος έστω και για να κοιτάξει BMW σε κορυφαίες εκδόσεις.
Sent from my HTC One ME
--- End quote ---
εχεις οδηγησει ποτε ή εχεις βρεθει συνοδηγος σε κορυφαια σπορ εκδοση της bmw ή της merc και εχεις βγαλει το συμπερασμα οτι πρεπει να εισαι χαζος για να αποκτησεις κατι τετοιο ?
--- End quote ---
SL55 AMG, M3 E46 Ε92 , 350Ζ σαν οδηγος, 350Ζ, 370Ζ, Ζ4Μ coupe, SLK 350 σαν συνοδηγός.
Μικρές Ζ4 και SLK παρά πολλές...Ζ3 έχω οδηγήσει, από τα χειρότερα αμάξια που έχω πιάσει στα χέρια μου ειδικά το 1.9!
Επιτρέπεται να έχω άποψη?! Επίσης στη λίστα βάλε και Caterham και Elise, θα με ακούσεις συχνά να εκφράζω τη λατρεία μου και για τα 2 όποτε να καταλαβαίνεις ότι έχω και λόγους που το κάνω.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
dimsabas:
Σενάρια:
1) κάνε παιδί.
2) αγόρασε Lexus IS200.
3) τα δύο παραπάνω ταυτόχρονα.
panos2171:
Αν μιλάμε για NB και πίσω δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πουληθεί. Άλλωστε πόσα να πιάσει πλέον ώστε να αξίζει η πώληση του; Οπότε αν χρήζει αλλαγής για πρακτικους λόγους κουκουλωμα και στο γκαράζ μέχρι να γίνει κλασσικό. Για καθημερινή χρήση οτιδήποτε έχει τη δυνατότητα να σε πηγαίνει σβελτα στα στροφιλικια από το σημείο Α στο σημείο Β. Από ένα Peugeot 207 πχ μέχρι IS200 όπως αναφέρθηκε.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Vidias:
--- Quote from: dimsabas on October 20, 2016, 12:02:03 AM ---
2) αγόρασε Lexus IS200.
--- End quote ---
Ευγε δασκαλε.απο τα πιο υποτιμημενα.το ειχα στην λιστα πριν παρω το μχ
Φιλος βεβαια ψαχνει και οι επιλογες μετρωνται στα δαχτυλα ενος χεριου...
panos2171:
Δε νομίζω να είναι υποτιμημενο απλά δε το ξέρουν πολλοί.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version