!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
iliasfyntanidis:
993 και 964 κοστίζουν πιο πολλά από οτι καινούργιες.
Ιδιως μια NGT....
jSkyline:
Το ξέρω Ηλία για αυτό και ανέφερα μια 996, η οποία δεν είναι πολύ όμορφη, αλλά και φτηνή είναι και αρκετά δυνατή.
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
mx5mk1:
Αχιλλεα, ξερεις οτι καποια στιγμη στη ζωη σου θα εχεις NC.
Θες να το αγορασεις τωρα ή πιο μετα?
(Καλυτερα μη γραψεις απαντηση)
kostas_jp120:
Προσωπικη επιλογή GT86 ή 996 αν αντέχεις οικονομικά την αγορά και τη συντήρηση... ειδικά του 2ου
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
ted33:
Να πω και εγω με τη σειρα μου τη γνωμη μου!!! Κατ αρχην να δηλωσω οτι κανενα Ζ3/4 κτλ οπως και SLK ΔΕΝ ειναι ΜΧ5 στην οδηγηση και στο παιχνιδι. Ενταξει οχι special εκδοσεις των 80 και 100 χιλιαδων ευρω μιλαμε για αυτοκινητα που ειναι πανω κατω στα ιδια πλαισια. Καλα ειδικα το Ζ3 τερστια μουφα εχω συμβιωση παρα πολυ μαζι του γιατι το εχει ο κολλητος μου.
Εδω αρχιζει η δικη μου ιστορια. Μολις εδωσα το ΜΚΙΙ μου το 2009 μετα απο 6 χρονια συμβιωσης στην αρχη χαρηκα λεω ουφ ενα ησυχο αυτοκινητο θελω να κλεινω παραθυρα να πηγαινω με 200 και να ακουω μουσικη. Ολα καλα τα πρωτα 2 χρονια με το scirocco μου δυνατο ωραιο (220 αλογα με προγραμμα φιλτρα κτλ) αλλα μετα κατι μου ελειπε. Να σημειωσω οτι εχω αλλαξει αρκετα αυτοκινητα απ το 2001 που γυρισα απο την Κυπρο απ το στρατο περιπου 16 η 17. Οταν εδωσα το Scirocco το 2012 πηρα ενα Audi Q5 που το εχω ακομα. Πολυ παααρα πολυ καλο αυτοκινητο για να καταλαβετε σε μια κουβεντα μου με τον Κωστη το Στεφανη(συνοδηγος Τζιγγερ και εχει εκμπομπη αυτοκινητου) χωρις να ξερει οτι εχω το Q5, του λεω ποιο αυτοκινητο θα επαιρνες μεχρι ενα λογικο ποσο, μου απαντησε το Q5 γιατι συνδιαζει τα παντα. Ελα ομως που τελικα δεν συνδιαζει τα παντα. Οκ ειναι γρηγορο σταθερο σαν διαολος ακομα και με 230-240 παταει , στριβει σαν GTI(οσο και αν σας φαινεται παραξενο) αλλα... Το MX5 με το που γυρναει το κλειδι στη μιζα αρχιζεις να χαμογελας και οταν αρχιζει και γυριζει την ουριτσα του νιωθεις απλα παιδι! Για να μην πω για της ανοιχτες (καμπλιολαδες) το καλοκαιρι και οχι μονο. Δεν εχει την ηλεκτρονικη οδηγηση οπως ολα τα αλλα, απλα μπαινεις μεσα και συμμετεχεις και αυτο ειλικρινα ειναι ολα τα λεφτα. Δεν υπαρχουν πια και ακομα περισσοτερο σε καποια χρονια αυτοκινητα που θα συμμετεχεις στην οδηγηση. Φανταστητε πολλες φορες αφηνω το Audi για να παρω το mazda και μολις ξαναοδηγω το Audi λεω αμαν αυτα πανε μονα τους και ειναι πολυ μαλακα σαν αυτοκινητα. Τελικα το ΜΧ5 εχει εντελως μα εντελως διαφορετικα πραγματα να προσφερει που εκτιμονται μονο οταν τα χασεις. Εγω προσωπικα θα το κρατησω μεχρι να γερασουμε μαζι! Ποτε δεν την ξαναπαταω να το πουλησω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version