!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (6/26) > >>

jSkyline:
Αυτοί που προτείνετε Ζ4, 996, S2000  μάλλον δεν έχετε καν διαβάσει τι έχει γράψει ο Α. ε? Εντάξει το καταλαβαίνω συνήθως μ@λ@κι€$ γράφει άλλα εντάξει τουλάχιστον στο τοπικ αυτό μάλλον όλοι οι υπόλοιποι γράφουμε ότι να ναι!

Όταν ο άλλος γράφει δίνω ΝΑ παίρνω κάτι χωρίς λεφτά ή δεν θέλω να επωμιστω τα έξοδα του NC και εσύ του λες GT86 μάλλον κάποιος χαζεύει βαρκούλες που αρμενίζουν!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

SchumiMx5:
Τον ίδιο προβληματισμό έχω και εγώ μετά από 10 χρόνια σχεδόν με το mx.

steliosmk1:
Λοιπον θα σου πω και εγω την δικια μου γνωμη(ιστορια) αν και την ξερεις ,το πρωτο μου mk1 το πηρα μετα απο ενα saxo αρκετα δυνατο πριν το παρω βολτα ελεγα που παω στα 100 αλογα,μολις το οδηγησα (χαρβαλο με 404000 κοντερ) ερωτευτικα
Μετα απο λιγα χρονια και αφου ειχα μαζεψει καποια χρηματα περνω ενα s2k ap2 ΑΡΙΣΤΟ,καμια σχεση με οδηγηση με το mx5 με τα πολλα του βαζω coilover ζαντες κλπ κλπ κλπ.Τελοι 660+330 Φ.Π δεν με ενοιαζε γιατι το γουσταρα,μεχρι που μια μερα μου ερχετε η εφορια ενα τρελο ποσο λογω τεκμηριου κλπ.Ξενερωσα δεν ηθελα να τα δινω τα λευτα μου εκει,το βαζω αγγελια το πουλαω και λεω ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΩ,παιρνω ενα golf 5ri gti με χαμηλα τελη λεω εδω ειμαι 270 αλογα ουτε φασαρια ουτε γκαπα γκουπα ουτε τιποτα,δεν αντεξα ουτε 7 μηνες μου ελειπε η χαρα που μου εδινε το πισωκινητο...
Πουλαω την γουρουνα και βρισκω ευκαιρια ενα nb supercharger το πηρα και χαμογελασα παλι  :D
Μετα εκνα ανταλλαγη το golf με το impreza και βρηκα την υγεια μου!!!

Συμπερασμα: Το mx5 δευτερο αμαξι (τον χειμωνα παραδιδω πινακιδες),και το subaru καθημερινο.

nmwisima:
Γενικά τα περί καινούριου κτλ, όσον αφορά εμένα, γελάμε, δεν υπάρχουν λεφτά λέμε.

Εδώ δεν υπάρχουν να συντηρηθεί NC και αν υπήρχαν, θα προτιμούσα ένα Cooper S από το 08 και έπειτα.

Τα υπόλοιπα ειναι άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

Πάντως, αφού και το πράσινο ΝΑ ήταν πολύ καθαρό και το μαύρο ειναι πολυ καθαρό, αυτό από μόνο του δείχνει οτι γίνεται να ξαναβρεις καλή περίπτωση.

sfrag:
@steliosmk1
νομιζω η πιο σωστη λυση ειναι αυτη. Το mx δεν πουλιεται, το κρατας ασχετα αν δεν χρησιμοποιεις πολυ, γιατι αν το πουλησεις παλι θα ψαχνεις να αγορασεις ενα. Κανενα αυτοκινητο δεν μπορει να σου δωσει αυτη την αισθηση.........

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version