!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (4/26) > >>

spar@@:

--- Quote from: Thanasis_ on October 18, 2016, 09:42:23 PM ---Εγω αυτο το ερώτημα το σκέφτομαι 2χρονια τωρα... την απάντηση δεν την εχω βρει και δεν πρόκειται να την βρω αν δεν πάω σε κατι διαφορετικό. Αυτο πάντως που ξέρω και το κατάλαβα με το Mx5 ειναι οτι πάντα θα ήθελα να εχω ένα ένα αμάξι σαν το Mx5, για "μένα"... επειδή το γουστάρω. Και σε αυτο που εχω καταλήξει ειναι οτι z3-4 και slk δεν θα έπαιρνα ποτέ ( μπορεί στα 55-60 να μου αρέσουν μόνο:p) τα εχω οδηγήσει και τα τρία και μου φάνηκε λες και οδηγούσα ενα οικογενειακο αμάξι απλά με 2 θέσεις και οροφή.

Αν λοιπόν στο μέλλον πέρα απο ένα τζιποειδές ή πιο πρακτικο αυτοκίνητο ήθελα και μπορούσα να αλλάξω το Mx5 θα το άλλαζα μόνο με s2000 ή με Elise.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---
Για το slk δεν εχω γνωμη...
Για ζ3-ζ4 μάλλον οδηγησες τις βασικές εκδόσεις γιατι μιλάμε για αυτοκινητα που στις μεγαλες τους εκδόσεις ειναι στα 10 πιο γρήγορα roadsters που υπαρχουν.
Οταν με ενα z3m,z4m,z4 35 μπορείς να φτανεις τα 300km/h δεν νομιζω τα αντανακλαστικά σου στα 60 να μπορούν να ακολουθήσουν.
Τα οικονομικα μας βεβαια μας τα κανουν μακρινούς στόχους απλα τα αυτοκινητα αυτα ειναι σπορ... Οι βασικές εκδόσεις παρέχουν ασφαλεια και αθορυβο ρολλαρισμα.

Thanasis_:
Εννοειται πως οδηγησα τις απλες εκδοσεις... Οι καλυτερες εκδοσεις το ξερω δεν εχουν επαφη αλλα προοριζονται και για αλλα πορτοφολια!

Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:
Άμα είναι να πάω σε κορυφαίες εκδόσεις για να μη μου φαίνονται αδιάφορα τα Ζ3-4 και slk θα πήγαινα σε άλλα αμάξια. Σε αυτά τα λεφτά και κυβικα μόνο 350Z θα κοίταζα ή καμιά Πορκα. Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να είναι χαζός κάποιος έστω και για να κοιτάξει BMW σε κορυφαίες εκδόσεις.

Sent from my HTC One ME

Thanasis_:
@jSkyline εχεις δυο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα... και στα δυο  με βρισκεις απόλυτα σύμφωνο. Άξιος!

Sent from my iPad using Tapatalk

jSkyline:
Απλά να συμπληρώσω ότι πιθανόν μια 996 θα είναι πιο αδιάφορη από 46 μιτριο! Αλλά who the fuck cares!? Πάντως μια 993 η 964 είναι σαφώς ομορφότερη από κάθε μπρίκι που έχει βγάλει η πενβε τα τελευταία 30χρόνια, θα έλεγα και η Μερκ αλλά τα τελευταία χρόνια μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Sent from my HTC One ME

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version