!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (3/26) > >>

spar@@:

--- Quote from: nmwisima on October 18, 2016, 08:57:15 PM ---
--- Quote from: spar@@ on October 18, 2016, 08:41:08 PM ---ο καθενας εχει το προσωπικο του στυλ οδηγησης και γουστο στην εξωτερικη εμφανιση.
Μια ζωη  διαβαζω και ακουω δεν στριβει δεν φρεναρει δεν εχει γκαζι ειναι ζημιαρικο κλπ... στο χειροτερο αυτοκινητο στα "λογια" μπορεις να "κουμπωσεις"  να "ερωτευτεις" και να κανεις τα παντα.
Λογω επαγγελματος πρεπει να εχεις οδηγησει πολλα αρα σιγουρα εχεις βρει το στυλ σου και το επομενο σου αυτοκινητο.

--- End quote ---

Άντε πες και το έχω βρει -στη θεωρία.

Πες μου πως πουλάει κάποιος ένα ΝΑ με 64k χιλιόμετρα στο κοντέρ, που μόλις έχει δώσει ένα κάρο λεφτά για να του κάνει όλα τα σέρβις και τα κοκοκόψαρα;

Και για να σε πάω βαθύτερα, πες μου πώς κάποιος που ξέρει ότι θα ξαναγυρίσει κάποτε σε Μχ5, πουλάει αναρτήσεις/ζάντες/χαρντοπ/καθίσματα κτλ κτλ, ενώ έχει ΗΔΗ μια φορά αναγκαστεί να τα αγορασει πίσω... :(

--- End quote ---
A. Ολοι το περάσαμε οχι με το mx-5 αλλα με κατι που ειχαμε "ερωτευτεί " , το προβλημα με το mx-5 ειναι η κατηγορια του, ειναι διθεσιο καμπριο πισωκινητο, στην κατηγορια αυτη οτιδήποτε και να παρεις οπως sti/evo/m5/rs4/ κλπ μπορει να κανεις ολη μερα "παπάδες " αλλα θα βρεθει ενα βραδάκι που θα εισαι κλειστός μεσα στο "κουτι" και θα θυμηθεις την παλια σου αγαπη.
Ξεπέρασε το mx-5 με roadster ...και μετα προχώρησε οπου θες ...
Δεν θα σου πω κρατησε το μια ζωη κλπ ειναι ωραιο να αλλάζεις αυτοκινητα και "σχολές" και κατασκευαστικά και οδηγικα,μονο ετσι εχεις άποψη.

Alex:
Η απάντηση είναι hot hatch ή coupe.

spoumi:
BRZ  :finger:

Thanasis_:
Εγω αυτο το ερώτημα το σκέφτομαι 2χρονια τωρα... την απάντηση δεν την εχω βρει και δεν πρόκειται να την βρω αν δεν πάω σε κατι διαφορετικό. Αυτο πάντως που ξέρω και το κατάλαβα με το Mx5 ειναι οτι πάντα θα ήθελα να εχω ένα ένα αμάξι σαν το Mx5, για "μένα"... επειδή το γουστάρω. Και σε αυτο που εχω καταλήξει ειναι οτι z3-4 και slk δεν θα έπαιρνα ποτέ ( μπορεί στα 55-60 να μου αρέσουν μόνο:p) τα εχω οδηγήσει και τα τρία και μου φάνηκε λες και οδηγούσα ενα οικογενειακο αμάξι απλά με 2 θέσεις και οροφή.

Αν λοιπόν στο μέλλον πέρα απο ένα τζιποειδές ή πιο πρακτικο αυτοκίνητο ήθελα και μπορούσα να αλλάξω το Mx5 θα το άλλαζα μόνο με s2000 ή με Elise.

Sent from my iPad using Tapatalk

steve:

--- Quote from: Thanasis_ on October 18, 2016, 09:42:23 PM ---Εγω αυτο το ερώτημα το σκέφτομαι 2χρονια τωρα... την απάντηση δεν την εχω βρει και δεν πρόκειται να την βρω αν δεν πάω σε κατι διαφορετικό. Αυτο πάντως που ξέρω και το κατάλαβα με το Mx5 ειναι οτι πάντα θα ήθελα να εχω ένα ένα αμάξι σαν το Mx5, για "μένα"... επειδή το γουστάρω. Και σε αυτο που εχω καταλήξει ειναι οτι z3-4 και slk δεν θα έπαιρνα ποτέ ( μπορεί στα 55-60 να μου αρέσουν μόνο) τα εχω οδηγήσει και τα τρία και μου φάνηκε λες και οδηγούσα ενα οικογενειακο αμάξι απλά με 2 θέσεις και οροφή.

Αν λοιπόν στο μέλλον πέρα απο ένα τζιποειδές ή πιο πρακτικο αυτοκίνητο ήθελα και μπορούσα να αλλάξω το Mx5 θα το άλλαζα μόνο με s2000 ή με Elise.

Sent from my iPad using Tapatalk

--- End quote ---
Σωστός! Απλά το s είναι διλιτρο με μεγάλο κόστος συντήρησης και το elise έχει σπαρτιάτικο εσωτερικό (αυτό μόνο με χαλάει).

Στάλθηκε από το GT-I8200 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version