!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
SteliosR:
Θοδωρη δεν θα συμφωνησω πως επειδη ετριζε το 350 που οδηγησες τοτε τριζουν ολα τα 350 του κοσμου. το ξερεις πως παιζουν ρολο πολλα πραγματα που κανουν ενα αμαξι με 55Κ, αν οντως εχει τοσα γτ στο Ελλαντα δεν το ξερουμε κ σιγουρα, να τριζει. εδω τριζουν SLK με 17Κ και αγορα απο καινουριο. Οποτε δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα νομιζω..! :)
Τωρα περι BMW κ ομορφιας δεν θα παρω θεση, εντελως υποκειμενικο. Ειμαι ομως πεπεισμενος πως μερικα μοντελα, μπορουν να προσφερουν απειρο χαμογελο!! κ αυτο ειναι κ το 50% κριτηριο της μελλοντικης αγορας μου.
jSkyline:
Πάντως άλλη νοοτροπία γενικά. Όχι δεν θα έπαιρνα κανένα κάμπριο Ferrari η 911, αν ήθελα να οδηγώ θα έπαιρνα το PlayStation GT-R, από Πορκες γουστάρω μόνο τις παλιές, τις GT3 για πίστα και τα καινούργια boxster, Cayman, αντε και την targa να την κάνω δώρο στον πατέρα μου, επειδή είχε κάποτε και πάντα τη γούσταρε. Όσα λεφτά και αν είχα. Από Ferrari μόνο LaFerrari Aperta και μετά πάω σε 355 targa η F50, όλα τα άλλα αδιάφορα. Αδιάφορες και όλες οι εξωτικές κατασκευές. Άσχημο για σένα το 350, για μένα όλες οι BMW που είπα πιο πανω. Πάντως δεν βρίζω κάτι που δεν μπορώ να αποκτήσω, μόνο ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να αποκτήσω. Μετά από 11 χρόνια συμβίωσης με κάμπριο να σου πω ότι εξακολουθώ να μην τα γουστάρω, βλέπω μόνο μειονεκτήματα και το χειρότερο από όλα είναι ότι για να νιώσω ασφαλής πρέπει να βάλω μια άσχημη γαμημενη σιδερια πάνω από το κεφάλι μου. Εντάξει ευτυχώς τα σύγχρονα κάμπριο δεν χρειάζονται κάτι αντίστοιχο.
Sent from my HTC One ME
jSkyline:
Άλλη μια απορία. ΤΤ κάμπριο αφού σου αρέσουν γιατί δεν παίρνεις ? Πιο φτηνό από ΜΧ είναι! Εγώ ξέρω ότι εκτός του ΤΤS είναι όλα για λεζάντα και αναξιοπιστα, οπότε δεν τα θέλω...Εσύ που το προτιμάς και από Ζ προχώρα το!
Sent from my HTC One ME
SteliosR:
για μενα ολα τα ΤΤ δεν συμπεριλαμβανονται στην κατηγορια roadster. Σωστο η λαθος, συμφωνουμε η διαφωνουμε στο δικο μου μυαλο roadster = RWD!!!
jSkyline:
Καλά προφανώς και δεν είναι... Εδω το έβαλε στο ιδιο τσουβάλι με Ferrari το οτι το συγκρίνει με roadster σε πείραξε !?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version