!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (23/26) > >>

ted33:

--- Quote from: jSkyline on December 08, 2016, 02:19:41 PM ---Καλά προφανώς και δεν είναι... Εδω το έβαλε στο ιδιο τσουβάλι με Ferrari το οτι το συγκρίνει με roadster σε πείραξε !?

--- End quote ---

Το ΤΤ δεν το γουσταρω αλλιως θα το επαιρνα αυριο το πρωι αλλα, οπως ειπε και ο Στελιος το Roadster ειναι παντα πισωκινητο στο μυαλο μου. Αφου εσυ εισαι "ψαγμενος" και κρινεις μια μαρκα με τεραστια ιστορια οπως τι Φερραρι και απλα ετσι προτιμας 2-3 μοντελα τα οποιοα φανταζομαι τα εχεις οδηγησει για να εχεις γνωμη ετσι δεν ειναι? Εννοω εκτος playstation γιατι εκει ολοι εχουν γνωμη/γνωση. Αληθεια αφου δεν εχεις θεμα και δεντο γουσταρεις γιατι κρατας το Miata 11 χρονια και δεν παιρνεις την boxter δωρο στον εαυτο σου και μια targa στο μπαμπα σου που την ειχε κιολας? Κοιτα επειδη βλεπω οτι και να γραψει ο καθενας πεταγεσαι παντοτε και διαφωνεις (οχι δε σημαινει εισαι εξυπνος) καλο θα ηταν να ηρεμησεις και να μην αρπαζεσαι η εαν δεν ξερεις με ποιον μιλας καλο θα ηταν να μην την λες. Οταν εμεις δοκιμαζαμε αυτοκινητα και τρεχαμε ολοκληρη την Ελλαδα και Ιταλια στα ραλλυ (σιγουρα υπαρχουν και ποιο εμπειροι εννοειται) πιθανον καποιοι αλλοι διαβαζαν περιοδικα στην καλυτερη περιπτωση, για να μην πω εκαναν πιπιλα. Και οχι δεν προσβαλω παιδια που ασχολουνται και φαινεται αλλα ξερολες! Για πες τι αυτοκινητα εχεις/ειχες?

jSkyline:
Μάλλον εσυ αρπάχτηκες και προσπαθείς να μας δείξεις την ιστορία σου!
Τα αυτοκίνητα που είχα η έχω είναι όλα... τουλάχιστον άχρηστα.
Δεν έχω καμία αυτοκινητιστική ιστορία, δεν είμαι οδηγός αγώνων όπως εσύ! Το να μη θέλω να αποκτήσω κάποια εξωτική κατασκευή είναι δικό μου πρόβλημα και δεν ζήτησα να το συμμεριστεί κανένας άλλος. Έκρινα την Ferrari? που? Με το να λέω οτι μου είναι αδιάφορα τα σύγχρονα μοντέλα της? Τι να κάνουμε, αυτή είναι η άποψη μου, οτι τα παλιότερα ήταν πολύ πιο ιδιαίτερα σε σχέση με τα σημερινά, λυπάμαι που η 360 δεν μου άρεσε ποτέ και αυτό δεν ειχε να κάνει, με το εαν μπορούσα να την αποκτήσω.
Για την ιστορία έχω οδηγήσει μόνο μια κόκκινη 550 maranello και κάποια στιγμή, το 1999 νομίζω, συμμετείχα και στο tour που είχε κάνει σε όλη την Ευρώπη για τα 60 χρόνια (αν θυμάμαι καλά). Δεν συμμετείχα σε όλο το Tour, μόνο στο Ελλάδα - Ιταλία, βαριέμαι να ψάχνω και να σκανάρω φώτο αυτή τη στιγμή, πάντως ακόμα και σαν συνοδηγός στην 550 ηταν υπέροχη εμπειρία να κυκλοφορείς στο δρόμο ανάμεσα σε F50, γιατί όμορφα είναι τα 60 ΜΧ5 στο δρόμο, αλλά σκεψου πως ειναι 100+ ferrari. Mετά απο αυτό πάντως, τις απομυθοποιήσα τελείως και τα επόμενα μου φαίνονταν όλο και λιγότερο ενδιαφέροντα, μεχρι που εγένετο η Aperta!

Πάντως για να καταλήξουμε για να μην το κουράζουμε, το ΜΧ5 το έχω απο επιλογή, ξέρω γιατί το αγόρασα και ξέρω γιατί δεν το πουλάω η δεν το βελτιώνω η δεν ξοδεύω πολλά λεφτά για χάρη του. Επίσης οπως είπα παραπάνω η απόκτηση ενος 350Ζ (και οχι 370 η 911 η Ferrari) δεν είναι κάτι δύσκολο για εμένα, οχι γιατί έχω πολλά λεφτά, αλλά γιατί το βρίσκω φτηνά, φτηνότερα ακόμα και απο την αγαπημένη μου Elise. Η χρήση του και η συντήρηση του επίσης, δεν είναι κάτι δύσκολο, αφου γνωρίζω όλα τα κόστη του. Το να κάνω ομως το χατήρι του κάθε μ@λ@κ@ πολιτικού αυτής της χώρας και  κάθε χρόνο να πληρώνω αλλη μια φορά την αξία του, με εκνευρίζει.

Περι ΤΤ έχω οδηγήσει απο TT 2.0 ΤDI (που νομίζω πως δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα) μέχρι το προηγούμενο TT-RS και TTS κάμπριο. Δεν άλλαζα το ΜΧ με κανένα τους!

Τέλος ποτέ δεν θεώρησα οτι το "Miata Is Always The Answer" είναι τυχαίο, όταν ακόμα και δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, εχουν ενα ΜΧ για να παίζουν, οταν κάποιοι οδηγάνε καθημερινά "σοβαρα" αμάξια . Κάπου εδω μέσα βολοδέρνει ενας τέτοιος! Τώρα εσυ που είσαι έμπειρος οδηγός και γνώστης σύγκρινε το με ΤΤ!

ted33:

--- Quote from: jSkyline on December 08, 2016, 05:24:01 PM ---Μάλλον εσυ αρπάχτηκες και προσπαθείς να μας δείξεις την ιστορία σου!
Τα αυτοκίνητα που είχα η έχω είναι όλα... τουλάχιστον άχρηστα.
Δεν έχω καμία αυτοκινητιστική ιστορία, δεν είμαι οδηγός αγώνων όπως εσύ! Το να μη θέλω να αποκτήσω κάποια εξωτική κατασκευή είναι δικό μου πρόβλημα και δεν ζήτησα να το συμμεριστεί κανένας άλλος. Έκρινα την Ferrari? που? Με το να λέω οτι μου είναι αδιάφορα τα σύγχρονα μοντέλα της? Τι να κάνουμε, αυτή είναι η άποψη μου, οτι τα παλιότερα ήταν πολύ πιο ιδιαίτερα σε σχέση με τα σημερινά, λυπάμαι που η 360 δεν μου άρεσε ποτέ και αυτό δεν ειχε να κάνει, με το εαν μπορούσα να την αποκτήσω.
Για την ιστορία έχω οδηγήσει μόνο μια κόκκινη 550 maranello και κάποια στιγμή, το 1999 νομίζω, συμμετείχα και στο tour που είχε κάνει σε όλη την Ευρώπη για τα 60 χρόνια (αν θυμάμαι καλά). Δεν συμμετείχα σε όλο το Tour, μόνο στο Ελλάδα - Ιταλία, βαριέμαι να ψάχνω και να σκανάρω φώτο αυτή τη στιγμή, πάντως ακόμα και σαν συνοδηγός στην 550 ηταν υπέροχη εμπειρία να κυκλοφορείς στο δρόμο ανάμεσα σε F50, γιατί όμορφα είναι τα 60 ΜΧ5 στο δρόμο, αλλά σκεψου πως ειναι 100+ ferrari. Mετά απο αυτό πάντως, τις απομυθοποιήσα τελείως και τα επόμενα μου φαίνονταν όλο και λιγότερο ενδιαφέροντα, μεχρι που εγένετο η Aperta!

Πάντως για να καταλήξουμε για να μην το κουράζουμε, το ΜΧ5 το έχω απο επιλογή, ξέρω γιατί το αγόρασα και ξέρω γιατί δεν το πουλάω η δεν το βελτιώνω η δεν ξοδεύω πολλά λεφτά για χάρη του. Επίσης οπως είπα παραπάνω η απόκτηση ενος 350Ζ (και οχι 370 η 911 η Ferrari) δεν είναι κάτι δύσκολο για εμένα, οχι γιατί έχω πολλά λεφτά, αλλά γιατί το βρίσκω φτηνά, φτηνότερα ακόμα και απο την αγαπημένη μου Elise. Η χρήση του και η συντήρηση του επίσης, δεν είναι κάτι δύσκολο, αφου γνωρίζω όλα τα κόστη του. Το να κάνω ομως το χατήρι του κάθε μ@λ@κ@ πολιτικού αυτής της χώρας και  κάθε χρόνο να πληρώνω αλλη μια φορά την αξία του, με εκνευρίζει.

Περι ΤΤ έχω οδηγήσει απο TT 2.0 ΤDI (που νομίζω πως δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα) μέχρι το προηγούμενο TT-RS και TTS κάμπριο. Δεν άλλαζα το ΜΧ με κανένα τους!

Τέλος ποτέ δεν θεώρησα οτι το "Miata Is Always The Answer" είναι τυχαίο, όταν ακόμα και δημοσιογράφοι αυτοκινήτου, εχουν ενα ΜΧ για να παίζουν, οταν κάποιοι οδηγάνε καθημερινά "σοβαρα" αμάξια . Κάπου εδω μέσα βολοδέρνει ενας τέτοιος! Τώρα εσυ που είσαι έμπειρος οδηγός και γνώστης σύγκρινε το με ΤΤ!

--- End quote ---

Για το Elise θα συμφωνησω βεβαια ειναι ενα πολυ πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο!! ΤΤ=Χαλια για εμενα τουλαχιστον και δεν το παιζω ιστορια ουτε οτι εχω κανει πολλα!!! Απλα οτι μπορει ο καθενας χωρις να κατακρινεται απ τον αλλο!!! Ολα καλα και ελπιζω να βρεθουμε απο κοντα.

jSkyline:
Τι πάει να πει είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο? Είναι ενα κλικ πιο άβολο απο το ΜΧ, με 10% ακριβότερη συντήρηση απο το ΜΧ αλλά 4πλάσια τιμή απο ΜΧ και 2πλάσια απο Ζ. Απλά το πρώτο το κυκλοφορείς οπου θες και τα άλλα τραβάνε το μάτι σαν διάολοι και οχι μόνο το καλό μάτι.

Έχω άποψη, αν μου επιτρέπεις φυσικά, γιατί την έχω οδηγησει (3 διαφορετικα αμάξια κίολας). Ενώ αυτά περι κόστους είναι άποψη πρωην ιδιοκτήτη, κολλητού μου φίλου, που είχε και ΜΧ, είναι ακριβώς ο ιδιος που μου απαγορευει να πάρω Ζ (μιας και είναι και λογιστής μου).

ted33:

--- Quote from: jSkyline on December 08, 2016, 05:45:22 PM ---Τι πάει να πει είναι ιδιαίτερο αυτοκίνητο? Είναι ενα κλικ πιο άβολο απο το ΜΧ, με 10% ακριβότερη συντήρηση απο το ΜΧ αλλά 4πλάσια τιμή απο ΜΧ και 2πλάσια απο Ζ. Απλά το πρώτο το κυκλοφορείς οπου θες και τα άλλα τραβάνε το μάτι σαν διάολοι και οχι μόνο το καλό μάτι.

Έχω άποψη, αν μου επιτρέπεις φυσικά, γιατί την έχω οδηγησει (3 διαφορετικα αμάξια κίολας). Ενώ αυτά περι κόστους είναι άποψη πρωην ιδιοκτήτη, κολλητού μου φίλου, που είχε και ΜΧ, είναι ακριβώς ο ιδιος που μου απαγορευει να πάρω Ζ (μιας και είναι και λογιστής μου).

--- End quote ---
Οταν λεω ιδιαιτερο αυτοκινητο εννοω οτι ειναι ενα αγωνιστικο οχημα που απλα εχει φωτα και οτι αλλο χρειαζεται για να παιρνει εγκριση να μπορει να κυκλοφορει στο δρομο. Πραγματικα στην οδηγηση ειναι απιθανο ειδικα σε πιστα γιατι στους Ελληνικους τρομερους δρομους δεν θα το ελεγα. ΕΠισης το θεωρω επικινδυνο στο δρομο λογο ελαχιστου ογκου και υψους (πολυ χαμηλο). Δυστηχως εχω χασει φιλο μου με Elise βελτιωμενο. Το Ζ ειναι αυτοκινητο ολοκληρωμενο και εννοειται με περισσοτερους χωρους/ανεση ομορφα οδηγηκα χαρακτηριστικα αλλα δυστηχως απαγορευτικο κυβισμο. Εγω δεν θελω να κανω κολλητο μου την εφορια με ακομα παραπανω τεκμηρια. Ολα εχουν τα πλυν και τα συν τους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version