!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μετά το Μx-5, τι;
Gas21:
Πάρε ενα NC .Τόσα χρόνια το λες.Αυτό θες.
nmwisima:
Έχει δίκιο ο @iliasfyntanidis , θέλει περισσότερα στοιχεία προσδιορισμού το ερώτημα, αλλά δεν σκόπευα να το κάνω τόσο προσωπικό, περισσότερο να ανοίξουμε κουβέντα. ;)
Όταν πούλησα το Sporty και πήρα τελικά ΝΑ, απόλυτα συνειδητά ΔΕΝ πήρα NC.
Το NC για μένα θια γίνει ένα ακριβό μπιμπελό, απλά ακριβότερο από το ΝΑ. Δεν πήρα ΝC πριν ένα χρόνο γιατί θα έδινα όλα τα λεφτά μου από το Sporty και τα έξτρα του για να το πάρω, θα πλήρωνα περισσοτερα τέλη και ασφάλεια, και θα ήθελα άλλα 3-4 χιλιάρικα για να το κάνω όπως θα ήθελα. Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν και δεν σκόπευα να τα δώσω για να κάθεται στο γκαραζ.
Το RX8 θα ήταν μια λογική επιλογή γενικά, αλλά αποκλειστικά για παιχνίδι -κάτι που κάνει το μχ5 ήδη.
Απολύτως υποκειμενικά, θα έδινα το ΜΧ5 για να δύο λόγους
-Για να κλείσω αυτή τη σελίδα στη ζωή μου.
-Για να παω σε κάτι διαφορετικού χαρακτήρα που θα εξυπηρετεί οδηγικές ανησυχίες και θα έχει αυξημένη πρακτικότητα.
Οτιδήποτε δεν εντάσσεται σε ένα από αυτά τα στοιχεία -ήτοι, άλλο ΜΧ5, άλλο roadster, άλλο μπιμπελό- δεν έχει θέση.
spar@@:
ο καθενας εχει το προσωπικο του στυλ οδηγησης και γουστο στην εξωτερικη εμφανιση.
Μια ζωη διαβαζω και ακουω δεν στριβει δεν φρεναρει δεν εχει γκαζι ειναι ζημιαρικο κλπ... στο χειροτερο αυτοκινητο στα "λογια" μπορεις να "κουμπωσεις" να "ερωτευτεις" και να κανεις τα παντα.
Λογω επαγγελματος πρεπει να εχεις οδηγησει πολλα αρα σιγουρα εχεις βρει το στυλ σου και το επομενο σου αυτοκινητο.
nmwisima:
--- Quote from: spar@@ on October 18, 2016, 08:41:08 PM ---ο καθενας εχει το προσωπικο του στυλ οδηγησης και γουστο στην εξωτερικη εμφανιση.
Μια ζωη διαβαζω και ακουω δεν στριβει δεν φρεναρει δεν εχει γκαζι ειναι ζημιαρικο κλπ... στο χειροτερο αυτοκινητο στα "λογια" μπορεις να "κουμπωσεις" να "ερωτευτεις" και να κανεις τα παντα.
Λογω επαγγελματος πρεπει να εχεις οδηγησει πολλα αρα σιγουρα εχεις βρει το στυλ σου και το επομενο σου αυτοκινητο.
--- End quote ---
Άντε πες και το έχω βρει -στη θεωρία.
Πες μου πως πουλάει κάποιος ένα ΝΑ με 64k χιλιόμετρα στο κοντέρ, που μόλις έχει δώσει ένα κάρο λεφτά για να του κάνει όλα τα σέρβις και τα κοκοκόψαρα;
Και για να σε πάω βαθύτερα, πες μου πώς κάποιος που ξέρει ότι θα ξαναγυρίσει κάποτε σε Μχ5, πουλάει αναρτήσεις/ζάντες/χαρντοπ/καθίσματα κτλ κτλ, ενώ έχει ΗΔΗ μια φορά αναγκαστεί να τα αγορασει πίσω... :(
epicWin:
S2000
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version