!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Mx5 vs Mr2 vs Z3 vs MgTf
kostasmito:
Αυτό
https://www.car.gr/10849847-mazda-mx-5
το έχεις δει;
Domo:
Kostamito συμφωνω σε οτι αφορα το αισθητικο κομματι για την Ζ3...
Mr2 και MgTf υποθετω λες οτι δεν κανουν για τη χρηση που θελω λογο οτι ειναι και τα 2 πιο αποτομα σαν κεντρομηχανα και εχουν τον κινητηρα πισω?Δεν τα εχω οδηγησει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με επηρεαζει αυτο εφοσον δεν εχω σκοπο να πηγαινω με το πλαι και ουτε διαθεση για επιθετικη οδηγιση...
Κοιταζω nb-nbfl κυριως διοτι ειδικα na δεν νομιζω να βρεθει κατι φυσιολογικο (δεν το αποριπτω βεβαια) κι εκτος αυτου για χρηση καθημερινου πιστευω η επομενη γενια ειναι πιο καταλληλη.Nc ξεφευγει στο χρηματικο οποτε δυστυχως δεν...
Οσον αφορα αυτο που μ εστειλες στην αγγελια δεν το εχω δει για τους εξης λογους:Δεν αναφερει να εχει βιβλιο σερβις,η κατασταση των καθισματων κυριως δεν μου μοιαζουν για αυτοκινητο με 60κ χιλιομετρα,σε μια φωτο η μπροστα πινακιδα φαινεται απο τις παλιες (φυσιολογικο για μοντελο 03) και μετα σε αλλη φωτο η πισω φαινεται καινουρια ευρωπαικη(αναρωτιεμαι γιατι να εχει γινει αλλαγη αν οντως βλεπω καλα,τρακαρισμα ισως?),οι ζαντες ειναι κακασχημες (προφανως και δεν ειναι προβλημα αυτο απλα ενα παραπανω εξοδο για μενα που θα θελω να τις αλλαξω αμμεσα),και με βαση ολα τα παραπανω μου φαινεται λιγο τσιμπημενο...Δεν χανω κατι βεβαια να το ψαξω περαιτερω...
Ευχαριστω για το ενδιαφερον...
philosopher:
--- Quote from: Domo on September 05, 2017, 02:37:50 AM ---Kostamito συμφωνω σε οτι αφορα το αισθητικο κομματι για την Ζ3...
Mr2 και MgTf υποθετω λες οτι δεν κανουν για τη χρηση που θελω λογο οτι ειναι και τα 2 πιο αποτομα σαν κεντρομηχανα και εχουν τον κινητηρα πισω?Δεν τα εχω οδηγησει αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με επηρεαζει αυτο εφοσον δεν εχω σκοπο να πηγαινω με το πλαι και ουτε διαθεση για επιθετικη οδηγιση...
Κοιταζω nb-nbfl κυριως διοτι ειδικα na δεν νομιζω να βρεθει κατι φυσιολογικο (δεν το αποριπτω βεβαια) κι εκτος αυτου για χρηση καθημερινου πιστευω η επομενη γενια ειναι πιο καταλληλη.Nc ξεφευγει στο χρηματικο οποτε δυστυχως δεν...
Οσον αφορα αυτο που μ εστειλες στην αγγελια δεν το εχω δει για τους εξης λογους:Δεν αναφερει να εχει βιβλιο σερβις,η κατασταση των καθισματων κυριως δεν μου μοιαζουν για αυτοκινητο με 60κ χιλιομετρα,σε μια φωτο η μπροστα πινακιδα φαινεται απο τις παλιες (φυσιολογικο για μοντελο 03) και μετα σε αλλη φωτο η πισω φαινεται καινουρια ευρωπαικη(αναρωτιεμαι γιατι να εχει γινει αλλαγη αν οντως βλεπω καλα,τρακαρισμα ισως?),οι ζαντες ειναι κακασχημες (προφανως και δεν ειναι προβλημα αυτο απλα ενα παραπανω εξοδο για μενα που θα θελω να τις αλλαξω αμμεσα),και με βαση ολα τα παραπανω μου φαινεται λιγο τσιμπημενο...Δεν χανω κατι βεβαια να το ψαξω περαιτερω...
Ευχαριστω για το ενδιαφερον...
--- End quote ---
Αφού δε σε ενδιαφέρει drift, πίστα κτλπ γιατί δε ψάχνεις ένα Ζ3 (και εγώ πιστεύω ότι αισθητικά είναι αλλού και θα το ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου) καθαρό, περιποιημένο και προσεγμένο?
Από τα υπόλοιπα σίγουρα θα είναι πιο άνετο και φιλικό για καθημερινή χρήση, όπου χρειαστεί θα δείξει ότι είναι πισωκίνητο και σχετικά με το θέμα του πλαισίου, αφού δε το κυνηγάς πως θα το καταλάβεις? Επίσης έστω ότι το καταλαβαίνεις και σε ενοχλεί, είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν λύσεις?
sabtas:
Το να βρεις καθαρο ΝΒ δεν το θεωρω τοσο δυσκολο οσο το παρουσιαζεις, τα ΝΑ ειναι δυσκολα....
Ωραιο το ΒΜW αλλα και παλι Mazda θα επαιρνα λογο αξιοπιστιας. Ειναι σκυλι μαυρο για την χρηση που το θες θα σου ζητησει πολυ νορμαλ πραγματα...και απο ανταλλακτικα παντου...
Η καταναλωση που λες στο ΝΒ δεν καταλαβαινω που ειναι το αρνητικο??? Ολα τα αμαξια που λεμε τα ιδια καινε απο οσο ξερω, +/- 0,5 λ/100 δεν ειναι διαφορα..(εμενα χαλαρα το δικο μου καιει γυρω στο 7,5 με νορμαλ χρηση)
Και κατι εγκυκλοπαιδικο σχετικα με την Ζ3...
Το Ζ3 roadster ηταν το χειροτερο σασι της ΒΜW απο αποψη στιβαροτητας
Απο την αλλη το <<αδερφακι του>> Ζ3 coupe ηταν το καλυτερο σασι της ΒΜW μεχρι τοτε.
Μαλιστα αυτος που εκανε την δηλωση ειπε οτι το Ζ3 coupe ειχε μεγαλυτερες αντοχες ακομα και απο το Μ3 Ε46.
philosopher:
--- Quote from: sabtas on September 05, 2017, 11:31:37 AM ---...
Ωραιο το ΒΜW αλλα και παλι Mazda θα επαιρνα λογο αξιοπιστιας. Ειναι σκυλι μαυρο για την χρηση που το θες θα σου ζητησει πολυ νορμαλ πραγματα...και απο ανταλλακτικα παντου...
...
--- End quote ---
Όσο θέμα τίθεται για την αξιοπιστία του ΝΒ άλλο τόσο τίθεται και για το Ζ3. Θα ζητήσουν ότι ζητάει αμάξι 20ετίας τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο και τα δυο. Στα ανταλλακτικά επίσης το ίδιο αφού το Ζ3, Ε36 είναι, εκεί να δεις ευκολία και οικονομία.
Το πρόβλημα είναι ότι τα roadster είναι ειδική κατηγορία και στην εποχή που ζούμε θα δυσκολευτεί γενικά ο υποψήφιος αγοραστής να βρει καθαρό αμάξι. Άποψή μου μη τσιγκουνευτείς την αγορά γιατί θα τα πληρώσεις πολλαπλάσια στη συντήρηση.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version