!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (27/75) > >>

nmwisima:
Πραγματικά πάντως, το ΚΤΕΟ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να τιμωρείται και γιατί θεωρείται εισπρακτικό μέσο?

Εστω και αυτός ο τυπικός έλεγχος είναι σημαντικός. Ξέρετε πόσοι, δεν ειναι σαν εμάς, και κυκλοφορουν με σοβαρά προβληματα στα αυτοκίνητά τους?

Εφόσον λοιπόν ειναι καθαρά θέμα βαρεμάρας/αμέλειας, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τιμωρείται???

Α.

tr1cky:
^^^^^^
@Ξαδελφος + @nmwisima

Ωριμες και σωστες αποψεις,μπραβο!

Vidias:
εννοειτε ρε παιδια οτι πρεπει να τιμωρειτε...
της δουλειας ειμαι,και αν εχουν δει τα ματια μου,απο κινητους χαρους!!!
αυτο που εθιξα εγω,ειναι οτι πριν που σβηνοταν στο δικαστηριο,δεν το κοιταγαν καν...
τωρα που τα τσεπωνουν ομως,το ψαχνουν πρωτο-πρωτο... :moutza:

Ξάδελφος:
Σημερα περασα το Mazda 2 της μανας μου ΚΤΕΟ .
Mε το που το εβαλε μεσα με φωναζει ο τεχνικος και μου λεει ,"υποψιν οι ρυποι ειναι στα ορια αλλα βγαζει καρτα".
Το ΚΤΕΟ ηταν αδειο εκεινη την ωρα. Του λεω "να σκαλισω κατι και να το ξαναμετρησεις ,θελω να δω κατι ?"
Κανενα προβλημα μου απαντα και το βγαζει ξανα τ αμαξι εξω.
Σε ελαχιστα λεπτα ειχα περασει επανω τα καινουργια μπουζι που θα επρεπε να εχουν αλλαχτει πριν 15000χιλιομετρα και τ αμελουσα.
Το εκανα μια βολτα το ξαναβαλαμε μεσα το μετρησε και οι ρυποι ειχαν πεσει κατακορυφα.
Θελω να πω μ αυτο οτι αν δεν ειχα φτασει στον τεχνικο ελεγχο να δω οτι οι ρυποι ειναι στα υψη δε θα εμπαινα στη διαδικασια να αλλαξω τα μπουζι ή οτι αλλο αν χρειαζοταν και θα ειχα ενα αμαξι που θα ρυπαινε.Ζημια στην τσεπη μου ζημια στο περιβαλλον.
Ξερω τα αςροπλανα και τα βαπορια οπως και οι βιομηχανιες ρυπαινουν περισσοτερο αλλα ειμαι του δογματος οτι
"αν ολα γυρω ειναι σκατα δε σημαινει οτι μπορουμε να τα κανουμε  οπου βρουμε"
Αλλη φορα στο ΚΤΕΟ μου χαν βρει ελατωμματικα πισω αμορτισερ . Τ αλλαξα και τ αμαξι ειχε μεταμορφωθει. Αν δεν ηταν ο ελεγχος πιθανον να τ αμελουσα.

Vidias δυστυχως ειμαστε μια κοινωνια που η πλειοψηφια της για να πειθαρχησει ακομη και στις τυπικες υποχρεωσεις της πρεπει να υπαρχει νομος και τιμωρια αλλιως κανεις δεν πειθαρχει αυτοβουλος κανεις δε δειχνει ιχνος ατομικης ευθυνης απεναντι στην κοινωνια.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Vidias:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 13, 2011, 10:56:51 PM ---Vidias δυστυχως ειμαστε μια κοινωνια που η πλειοψηφια της για να πειθαρχησει ακομη και στις τυπικες υποχρεωσεις της πρεπει να υπαρχει νομος και τιμωρια αλλιως κανεις δεν πειθαρχει αυτοβουλος κανεις δε δειχνει ιχνος ατομικης ευθυνης απεναντι στην κοινωνια.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

--- End quote ---

φιλε γιωργο ειπες μεγαλη κουβεντα...συμφωνω απολυτα και τελειωνουμε εδω... :exaclty:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version