!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

(1/75) > >>

option-D:
Την επόμενη βδομάδα πρέπει να πάω το ρημάδι για να περάσει ΚΤΕΟ..
Το θέμα είναι οτι τώρα τελευταία του έχω πετάξει τα μάτια έξω και θέλω τη βοήθειά σας..
1ον Επειδή έχω τα φιμέ (τελικά μήπως έπρεπε να περιμένω το ΚΤΕΟ και μετά να τα βάλω; ) θα πάω top down και παράθυρα κάτω.. Λέτε να με βάλουν να τα σηκώσω ή κάτι τέτοιο;
2ον Τα bucket (του οδηγού μάλιστα δεν έχει σιδηρόδρομο) ενοχλούν;
3ον Κάτι προφυλακτήρες, φτερά, κλπ, απο το drift την έχουν ακούσει κι είναι δεμένα με tie wraps.. Αυτά αν τα πιάσεις με το χέρι ψιλοκουνάνε..
4ον Ως γνωστόν έχω φανάρια απο fl.. Το ένα μάλιστα είναι λίγο θωλό στην άκρη (γνωστό πρόβλημα)
5ον Τα λάστιχά μου την παλεύουν και δεν την παλεύουν..

Το ερώτημά μου είναι να πάω χύμα και να δοκιμάσω μπας και περνάει ή θα φάω άκυρο με το που με δουν;
Υπ' όψιν, το starlet που είχα, ως μοναδικό αμάξι που εχω περάσει ΚΤΕΟ ήταν αστέρι, χωρίς καμία μετατροπή στο παραμικρό και πέρναγε αέρας τέτοιες δοκιμασίες και γι αυτό δεν ξέρω τί ζητάνε..
Οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες..

ΥΓ: Πάντα υπάρχει κι ο ελληνικός τρόπος για καβάτζα...

mx5mk1:

--- Quote from: option-D on September 07, 2009, 09:05:49 PM ---Την επόμενη βδομάδα πρέπει να πάω το ρημάδι για να περάσει ΚΤΕΟ..
Το θέμα είναι οτι τώρα τελευταία του έχω πετάξει τα μάτια έξω και θέλω τη βοήθειά σας..
1ον Επειδή έχω τα φιμέ (τελικά μήπως έπρεπε να περιμένω το ΚΤΕΟ και μετά να τα βάλω; ) θα πάω top down και παράθυρα κάτω.. Λέτε να με βάλουν να τα σηκώσω ή κάτι τέτοιο;
2ον Τα bucket (του οδηγού μάλιστα δεν έχει σιδηρόδρομο) ενοχλούν;
3ον Κάτι προφυλακτήρες, φτερά, κλπ, απο το drift την έχουν ακούσει κι είναι δεμένα με tie wraps.. Αυτά αν τα πιάσεις με το χέρι ψιλοκουνάνε..
4ον Ως γνωστόν έχω φανάρια απο fl.. Το ένα μάλιστα είναι λίγο θωλό στην άκρη (γνωστό πρόβλημα)
5ον Τα λάστιχά μου την παλεύουν και δεν την παλεύουν..

Το ερώτημά μου είναι να πάω χύμα και να δοκιμάσω μπας και περνάει ή θα φάω άκυρο με το που με δουν;
Υπ' όψιν, το starlet που είχα, ως μοναδικό αμάξι που εχω περάσει ΚΤΕΟ ήταν αστέρι, χωρίς καμία μετατροπή στο παραμικρό και πέρναγε αέρας τέτοιες δοκιμασίες και γι αυτό δεν ξέρω τί ζητάνε..
Οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι ευπρόσδεκτες..

ΥΓ: Πάντα υπάρχει κι ο ελληνικός τρόπος για καβάτζα...

--- End quote ---

Μάνο, είναι πολύ υγιεινό το λάδι στη σαλάτα :angel:

option-D:
Μωρέ, το ξέρω.. Απλά λέω μπας και το αποφύγω.. Ξέρεις πόσο έχει φτάσει το λίτρο...;

mx5mk1:
Χρησιμοποίησε λάδι, Μάνο :angel:

VasmaV:
επειδή είναι ένα θέμα το οποίο θα ενδιαφέρει αρκετούς αργά ή γρήγορα το μετέφερα εδώ και άλλαξα και τον τίτλο  ;)

Μάνο τα φιμέ μην τα βάλεις.
Για τα λάστιχα ανάλογα την κατάσταση τους μπορεί να υπάρξει πρόβλημα μπορεί και όχι. Για τα άλλα δεν ξέρω

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version