!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (28/75) > >>

kacey:
να γνωριζετε (αν δεν εχει αναφερθει ξανα) οτι αν προκαλεσετε ατυχημα κ δεν εχετε περασει ΚΤΕΟ την στιγμη του ατυχηματος ενω εχει επελθει η ημερομηνια, τοτε η ασφαλιστικη σας νομιμως δεν σας καλυπτει, ακομα κ αν εχετε συμβολαιο κ ακομα κ αν δεν σας ζητησαν το δελτιο ΚΤΕΟ οταν σας εβγαλαν το συμβολαιο. Οποτε αυτα περι προστιμου ειναι το ελαχιστο κακο.

dimsabas:
Όπως το περιγράφεις, χωράει πολύς δικαστικός αγώνας εναντίον της ασφαλιστικής σε περίπτωση που δε σε καλύψει. Γιατί κύριε δε μου ζήτησες το χαρτί του ΚΤΕΟ και τσέπωνες ωραία και καλά τα λεφτουδάκια μου, ενώ τώρα κάνεις την πάπια; :punish: :punish:

Μήπως λοιπόν αυτό το νομίμως σηκώνει συζήτηση;

Ξάδελφος:

--- Quote from: dimsabas on December 14, 2011, 06:55:34 AM ---Όπως το περιγράφεις, χωράει πολύς δικαστικός αγώνας εναντίον της ασφαλιστικής σε περίπτωση που δε σε καλύψει. Γιατί κύριε δε μου ζήτησες το χαρτί του ΚΤΕΟ και τσέπωνες ωραία και καλά τα λεφτουδάκια μου, ενώ τώρα κάνεις την πάπια; :punish: :punish:

Μήπως λοιπόν αυτό το νομίμως σηκώνει συζήτηση;

--- End quote ---

Δε στο ζητησε ο κυριος ασφαλιστικη γιατι θεωρειτε αυτονοητο οτι εισαι σκεπτομενο ατομο και τηρεις τουλαχιστον τα προβλεπομενα,δηλ να οδηγεις ενα αμαξι που πληρη τις στοιχειωδεις προδιαγραφες ωστε να περνα τον βασικο ελεγχο του ΚΤΕΟ.
Συμφωνα με το νομο...αμαξι που δεν περνα ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!
Κανονικα ετσι πρεπει να γινεται,ζητουν το χαρτι του ΚΤΕΟ για να ασφαλισουν τ αμαξι. Οπως ξαναεγραψα οταν δεν υπαρχει ατομικη ευθυνη απεναντι στην κοινωνια δυστυχως πρεπει να υπαρχουν μετρα και καταστολη.
Ας μην πλατιασω γιατι εχουμε ξανακανει τετοιες συζητησεις και πραγματικα οδηγουν σε αδιεξοδο .

SchumiMx5:
Νομίζω ότι είναι καινούρια σχετικά προϋπόθεση να έχεις ΚΤΕΟ για να βγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου.Θυμάμαι κάπου το διάβαζα,ότι η θα ισχύει από 1/1/2012 η ισχύει το τελευταίο 3μηνο. :-\

Nitroking:

--- Quote from: Ξάδελφος on December 14, 2011, 09:32:45 AM ---Δε στο ζητησε ο κυριος ασφαλιστικη γιατι θεωρειτε αυτονοητο οτι εισαι σκεπτομενο ατομο και τηρεις τουλαχιστον τα προβλεπομενα,δηλ να οδηγεις ενα αμαξι που πληρη τις στοιχειωδεις προδιαγραφες ωστε να περνα τον βασικο ελεγχο του ΚΤΕΟ.

--- End quote ---

Πλεον τιποτα δε θεωρειται αυτονοητο, ειδικα στις συμφωνιες με χρηματα ολα πρεπει να γινονται ξεκαθαρα γραπτα..

--- Quote from: Ξάδελφος on December 14, 2011, 09:32:45 AM ---Συμφωνα με το νομο...αμαξι που δεν περνα ΚΤΕΟ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

--- End quote ---

Τοτε γιατι το ασφαλιζεις κυριε ασφαλιστικη για κυκλοφορια στο δρομο? Αφου δεν εισαι σιγουρος αν εχει ΚΤΕΟ, δε σου δειξαμε αν εχει η οχι.. Αυτο λεει ο Σαμπας..

Οπως βλεπεις χωρανε πολλα επιχειρηματα στο δικαστηριο.. Και συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να εχουμε ΚΤΕΟ και να ναι σωστο το αμαξι ειτε ειναι τουρμπο, μουρμπο η οτι αλλο..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version