!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (26/75) > >>

petermx5g7:
εμένα φίλος μου που τον γραψανε για κτεο, πήγε το εβγαλε κανονικά την επόμενη μέρα, πήγε την απόδειξη στο τμήμα κ του είπαν ότι δεν γίνεται να του σβήσουν-μειώσουν την κλήση λόγω της ημερομηνίας του κτεο που είναι πιο μετά από την ημερομηνία της κλήσης...

Vidias:
αιμιλιε,το μονο που ξερω ειναι οτι μια εποχη το κτεο ''σβηνοταν'',αμα πηγαινες στο δικαστηριο χαρτι οτι ειχες περασει...
απο τοτε που εγινε καθαρα εισπρακτικο μεσο(οπως ολα τα υπολοιπα,ας μην κρυβομαστε... :nono:),δεν παιζει να μην πληρωσεις...
για αυτο το κυνηγανε και τα οργανα της ταξης... :llol:
τωρα τι ακριβως παιζει,θα σε γελασω και δεν θελω...

emilmx:
ειναι νομός δεν μου έκανε καμιά χάρη ο άνθρωπος!!!!!!!

μου το είπε ξεκάθαρα ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ ΧΑΡΙ είναι νομός

JDM:
Ετσι ειπε και ενας φιλος μου, οτι ο νομος το επιτρεπει,  σε μπλοκο που κακοτροπος μπατσος ηθελε να τον γραψει για πισω φιμε(πισω πορτες και πορτ μπαγαζ) και στο τελος τον εγραψε για φαρμακειο και πυροσβεστηρα ο μπαστος απο τα νευρα του.
Αν θελουν να σε γραψουν(γ@μησουν), δεν γλυτωνεις με τιποτα.
Δυστηχως η εξουσια χαλαει τον ανθρωπο

Ξάδελφος:
Γι αυτο Γιωργο ας φροντιζουμε να μην ειμαστε παρανομοι ωστε να μη δινουμε αφορμη στους μπατσους που τους χαλασε η εξουσια να μας σκιζουν.
Κι ο φιλος σου ενταξει δεν καταλαβαινει τη χρησιμοτητα ενος πυροσβεστηρα και φαρμακειου στ αμαξι,το προστιμο δεν το λυπηθηκε,ριχτα μεσα ασε τα να υπαρχουν και ας μην κατανοεις την αξια τους βρε αδερφε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version