!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (174/233) > >>

spoumi:
Ή μπορεί να είναι καστομιά με ρολλ από merc SL

nmwisima:
Μπα, hardog είναι, το πιο απλο που βγαζει.

Το τελευταίο "ασχημο" μχ5 φοράει απλα το εργοστασιακο πακετο σποιλερ του Μκ2.5. Και τα πλαινα, και οι λασπωτηρες και η αεροτομη είναι εργοστασιακα mazda.

Τέλος, τα πλαινα που ρωτας στο Mazdaspeed, είναι μεν εργοστασιακα mazda, αλλα οχι δεν ηταν εξοπλισμός του MSM αλλα εξτρα της κανονικής έκδοσης.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

HarryB:
Συμφωνουμε στο πιο τελειο στοκ εσωτερικο..για ΝΒFL τουλαχιστον :finger:
Το χρωμα μαλλον ειναι στοκ κ εχει παιξει φιλτρο στην φωτο. Στα υπολοιπα what A. said.

@Liakos το hardbar δεν ειναι τοοοσο κακο απο κατι φωτο που κυκλοφορουν, σιγουρα καλυτερο απο τα γνωστα style bars. Οσο για το καλλυμα και το  padding, τα θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε αμαξι με ρολμπαρ που κυκοφορεις διχως κρανος.

jSkyline:
Καλά εννοείται οτι δεν θα έβαζα με τίποτα τις σιδεριές πάνω απο το κεφάλι μου χωρίς κάποιου είδους επένδυση, θέλω να μοιάζει με αμάξι και οχι με πολυκατοικία υπο ανέγερση! Απλά αν θα το έβαζα θα το έκανα μόνο για ασφάλεια και προφανώς η αντοχή του παιζει σημαντικό ρόλο. Εκτος του οτι το θεωρώ εξισου επικινδυνο με το να μην φοράω απολύτως τίποτα.

Α. ναι το γνωρίζω το συγκεκριμένο πακέτο οτι ειναι Mazda οπως και το Hero body kit! Εντάξει έχει κάνει και αυτή τα λάθη της. Τα πλαινά MS δεν ξέρω αν μου αρέσουν, οπως και η αεροτομή. Δεν ειναι ασχημα απλά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά θα έλεγα. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή στο συγκεκριμένο αμάξι ειναι το roll και αναρωτίεμαι τι ειναι και αν αξίζει, γιατί εμφανισιακά μου αρέσει πάρα πολυ.

Vidias:
Και τα καθισματα,ναι ηταν εξτρα νομιζω τα δερματινα-θερμαινομενα με τις κοκκινες ραφες (αχ και να'χα ενα ζευγαρι...)

Εχω δει πολλα ΜS με στοκ υφασματινα.

BTW οντως παρα πολυ ομορφο το μαυρακι που ανεβασες...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version