!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
harrismarg:
--- Quote from: Trelos7 on June 30, 2019, 06:21:07 PM ---Δεν ξέρω αν το χετε ξαναδεί, το χω πετύχει άλλη μία φορά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες.
Αν πρέπει να μεταφερθεί στη συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων, ή περί άλλων, γενικά .. :llol:
--- End quote ---
Λοιπόν το έχω πετύχει κτεο είναι 18αρι και Έχει λιγότερο απο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, ηταν διαφημιστικό σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
jSkyline:
--- Quote from: harrismarg on March 21, 2023, 09:15:20 AM ---
--- Quote from: Trelos7 on June 30, 2019, 06:21:07 PM ---Δεν ξέρω αν το χετε ξαναδεί, το χω πετύχει άλλη μία φορά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες.
Αν πρέπει να μεταφερθεί στη συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων, ή περί άλλων, γενικά .. :llol:
--- End quote ---
Λοιπόν το έχω πετύχει κτεο είναι 18αρι και Έχει λιγότερο απο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, ηταν διαφημιστικό σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.
--- End quote ---
Λογικό να έχει τόσο λίγα χλμ... Ντρέπεσαι να το κυκλοφορήσεις!
harrismarg:
--- Quote from: jSkyline on March 22, 2023, 08:57:07 AM ---
--- Quote from: harrismarg on March 21, 2023, 09:15:20 AM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Λογικό να έχει τόσο λίγα χλμ... Ντρέπεσαι να το κυκλοφορήσεις!
--- End quote ---
Δεν ξέρω για εσένα εγώ το έπαιρνα!
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version