!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (233/233)

harrismarg:

--- Quote from: Trelos7 on June 30, 2019, 06:21:07 PM ---Δεν ξέρω αν το χετε ξαναδεί, το χω πετύχει άλλη μία φορά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες.

Αν πρέπει να μεταφερθεί στη συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων, ή περί άλλων, γενικά ..   :llol:

--- End quote ---

Λοιπόν το έχω πετύχει κτεο είναι 18αρι και Έχει λιγότερο απο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, ηταν διαφημιστικό σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

jSkyline:

--- Quote from: harrismarg on March 21, 2023, 09:15:20 AM ---
--- Quote from: Trelos7 on June 30, 2019, 06:21:07 PM ---Δεν ξέρω αν το χετε ξαναδεί, το χω πετύχει άλλη μία φορά αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφίες.

Αν πρέπει να μεταφερθεί στη συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων, ή περί άλλων, γενικά ..   :llol:

--- End quote ---

Λοιπόν το έχω πετύχει κτεο είναι 18αρι και Έχει λιγότερο απο 20 χιλιάδες χιλιόμετρα, ηταν διαφημιστικό σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο.

--- End quote ---
Λογικό να έχει τόσο λίγα χλμ... Ντρέπεσαι να το κυκλοφορήσεις!

harrismarg:

--- Quote from: jSkyline on March 22, 2023, 08:57:07 AM ---
--- Quote from: harrismarg on March 21, 2023, 09:15:20 AM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Λογικό να έχει τόσο λίγα χλμ... Ντρέπεσαι να το κυκλοφορήσεις!

--- End quote ---

Δεν ξέρω για εσένα εγώ το έπαιρνα!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version