!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
Skyggedans:
To πώς θα τους αποκαλέσεις Ιωάννη, νομίζω δεν τους πολυαπασχολεί.
Άλλωστε, το γούστο και η γνώμη, όπως έχουμε χιλιοπεί, είναι μόνο υποκειμενικό.
Όσον αφορά τις "απομιμήσεις" που χρησιμοποίησε ο Φιλιππινέζος ιδιοκτήτης του, σε αυτές συγκαταλέγονται οι ζάντες - Work Equip 03, flares από Tuckin99 - γιαπωνέζικη φίρμα (μάλλον βγάζει γιαπωνέζικες μαϊμουδιές), canards από Zeromotive - γιαπωνέζικη κι αυτή, κάτι βλακείες που πουλάει ο Rev9 για λογαριασμό τους, Takata - εντάξει, το ξεφτίλισε κι αυτός, Jet Stream TSi's - τς τς τς, Racing Beat, YSCC, HardDog, Beatrush, Cusco, Nielex, Autoexe, Garage Vary, Flyin Miata και άλλες, πολλές γυφτιές από τη γειτονική του Κίνα.
:good:
option-D:
Κυκλοφορεί ένα ίδιο στο Καματερό :exaclty:
iliasfyntanidis:
Για οικιακοί βοηθοί πάντως,πρέπει να πληρώνονται πολύ καλά για να τα πάρουν αυτά.Να μην σου πω ότι παίρνουν και δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα.
jSkyline:
Χαζευα στο νετ και πέτυχα μερικές ενδιαφέρουσες φώτο.
Αν και το έχω ξανανεβάσει το τέλειο ΜΧ για μένα είναι αυτό : (εντάξει οι μαλ@κιες που έχει στα φανάρια ειναι για σκουπίδια, αλλα είναι μικρή παρασπονδία)
Απορίες τώρα...Αυτό που φοράει είναι rollbar ? Τα mazdaspeed δεν είχαν όλα δερμάτινο εσωτερικό ? Επίσης αυτα τα πλαινά spoiler τα φοράνε όλα τα MS?
Προσθέτω επίσης το ΜΧ με το πιο τέλειο στόκ εσωτερικό, μου έκανε ομως εντύπωση κάτι άλλο, το χρώμα του τι έιναι ? Μοιαζει λίγο με το στοκ μέν του ΜΧ αλλά μοιάζει ακόμα περισσότερο με το Midnight της Nissan.
Και τέλος ... αυτό το roll bar ξέρουμε τι είναι ? Τη συγκεκριμένη φώτο την πέτυχα στο blog του Α. το αμάξι είναι άσχημο αλλα αυτό το roll γαμάει!
Liakos:
Λογικα ειναι το harddog hard bar με καποιου ειδους tailor made επενδυση.
Πιανει μονο στους πυργους των ζωνων & η μοναδικη του χρησιμοτητα φανταζομαι ειναι για να το κρεμας απο εκει αναποδα οταν εχει βαλει νερα το αμαξι μεχρι να στεγνωσει.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version