!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (175/233) > >>

Liakos:

--- Quote from: HarryB on November 29, 2016, 02:05:48 PM ---@Liakos το hardbar δεν ειναι τοοοσο κακο απο κατι φωτο που κυκλοφορουν, σιγουρα καλυτερο απο τα γνωστα style bars. Οσο για το καλλυμα και το  padding, τα θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε αμαξι με ρολμπαρ που κυκοφορεις διχως κρανος.

--- End quote ---

Δεν εχει πισω κοντρες με οτι αυτο συνεπεται αλλα προφανως και ειναι καλυτερο απο τα style bar. Η harddog αναφερει οτι το συγκεκριμενο προιον δεν πληρει τις προυποθεσεις ασφαλειας που οριζουν διαφορες πιστες στις ΗΠΑ.

Σχετικα με το padding, καλο ειναι να υπαρχει. Στα περισσοτερα αν οχι ολα rollbars που εχω δει για ΝΑ/ΝΒ ειναι απαραιτητο. Στην περιπτωση του NC τα πραγματα αλλαζουν καθως και τα εργοστασιακα καθισματα ειναι για ψηλοτερους κορμους σε σχεση με των προηγουμενων γενεων αλλα και μεταξυ προσκεφαλου & rollbar υπαρχει μια συμπαθητικη αποσταση.

jSkyline:

--- Quote from: Liakos on November 29, 2016, 05:32:59 PM ---
--- Quote from: HarryB on November 29, 2016, 02:05:48 PM ---@Liakos το hardbar δεν ειναι τοοοσο κακο απο κατι φωτο που κυκλοφορουν, σιγουρα καλυτερο απο τα γνωστα style bars. Οσο για το καλλυμα και το  padding, τα θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σε αμαξι με ρολμπαρ που κυκοφορεις διχως κρανος.

--- End quote ---

Δεν εχει πισω κοντρες με οτι αυτο συνεπεται αλλα προφανως και ειναι καλυτερο απο τα style bar. Η harddog αναφερει οτι το συγκεκριμενο προιον δεν πληρει τις προυποθεσεις ασφαλειας που οριζουν διαφορες πιστες στις ΗΠΑ.

Σχετικα με το padding, καλο ειναι να υπαρχει. Στα περισσοτερα αν οχι ολα rollbars που εχω δει για ΝΑ/ΝΒ ειναι απαραιτητο. Στην περιπτωση του NC τα πραγματα αλλαζουν καθως και τα εργοστασιακα καθισματα ειναι για ψηλοτερους κορμους σε σχεση με των προηγουμενων γενεων αλλα και μεταξυ προσκεφαλου & rollbar υπαρχει μια συμπαθητικη αποσταση.

--- End quote ---
Βασικά λέει οτι υπάρχουν events που ισως απαιτούν roll bar 6σημείων και οχι οτι δεν προστατεύει αρκετά. Πολύ κοντά στα γούστα μου είναι και το Μ1 sport ομως ακριβώς επειδή έχει τα πίσω πόδια πιστεύω οτι θα εμποδίζει την κουκούλα να κατέβει σωστά και ειδικά οταν θα έχω το HT απο πάνω θα την ξεσκίσω. Για τον ιδιο ακριβώς λογο δεν μου αρέσει και το Deuce που αν και μοιαζει με ψηλό Stylebar πατάει πίσω, απο οσο εχω διαβάσει πάντως και αυτό δεν είναι οτι καλύτερο. Μετα άλλο ένα που βλέπεται και δεν εμποδίζει είναι το Hard Dog Xtreme, το οποίο και πάλι δεν μου αρέσει, γιατι δεν μπορώ να βλέπω σιδεριές απο τον καθρέφτη μου.

--- Quote from: vidias on November 29, 2016, 03:15:23 PM ---Και τα καθισματα,ναι ηταν εξτρα νομιζω τα δερματινα-θερμαινομενα με τις κοκκινες ραφες (αχ και να'χα ενα ζευγαρι...)

Εχω δει πολλα ΜS με στοκ υφασματινα.

BTW οντως παρα πολυ ομορφο το μαυρακι που ανεβασες...

--- End quote ---
Ένα απο τα λιγα μη καγκουρεμένα που παίζουν στο νετ και με ποιοτικά και επώνυμα πράγματα πάνω του, γι' αυτό κιόλας ρώτησα για το Ρολλ του, ημουν σίγουρος οτι δεν θα ήταν κάτι που το έφτιαξε ο κυρ Μήτσος. Η αποψη του Α. είναι οτι ειναι σαν κατσίκι βέβαια αλλα it's Ok και αυτή σεβαστή είναι.
Στο μωβ-μελιτζανί πάντως μου αρέσουν και οι ζάντες παραπάνω, βασικά αν αυτό φορούσε το "καλο" μοτερ το Roll ντυμένο με δέρμα και το MS kit εξωτερικά, θα ηταν το απόλυτο για μένα!
Τα καθισματα του MS είναι εύκολο να γίνουν έτσι και στο δικό σου. Κάποιες φορές λέω μακάρι να μου άρεσαν τα μαυρα, γιατι το μπέζ είναι απίθανο να το πετύχεις οπως ηταν απο το εργοστάσιο.

anvas94:
Δεν ξέρω αν είναι πραγματικό, ή μούφα. Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά μπορώ να πω ότι μου αρέσει παρά πολύ! Θυσιάζω το ΝΒ μου για πείραμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

HarryB:
Φωτοσοπ. Το ΝΒ γιατι? NA/NCFL ειναι το ανακατεμα :P

mx5christopher:

--- Quote from: HarryB on December 02, 2016, 10:29:55 AM ---Φωτοσοπ. Το ΝΒ γιατι? NA/NCFL ειναι το ανακατεμα

--- End quote ---
Άστον ήσυχο, το δε και επαθε απανωτά εγκεφαλικά

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version