!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.
Dasimo:
--- Quote from: jSkyline on May 30, 2019, 10:09:19 PM ---
--- Quote from: Dasimo on May 30, 2019, 09:20:41 PM ---Το ND είναι ο πιο κοντινός συγγενής του ΝΑ , το ΝΒ είναι ένα premium NA , το NC είναι 2 generations leap. Δεν είναι τυχαίο ότι το ND είναι λιγότερο απολαυστικό από το NC χωρίς να το έχω οδηγήσει σύμφωνα με πολλούς που το έχουν.
--- End quote ---
Προφανώς κάποιος που δεν έχει κανένα απο τα 2 και έχει οδηγήσει και τα 2 δεν πιστεύεις οτι είναι πιο αντικειμενικός απο σένα ?
--- End quote ---
Δεν τίθεται κανένα θέμα για αυτό. Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί οι ιδιοκτήτες των ΝΒ ιδιαίτερα είναι τόσο αφοριστικοι με το ΝC όταν μάλιστα σε σχέση με το ND δεν θεωρείτε οδηγικά να υστερεί σε τίποτε.
panos2171:
To NC και για μένα είναι το λιγότερο αποδεκτό ΜΧ5 εμφανισιακά, όχι ότι δεν είναι ωραίο βέβαια. Το αν είναι πιο απολαυστικό από το ΝΒ βέβαια δεν το ξέρω ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε λίγο από τη φιλοσοφία ΜΧ5, μικρές διαστάσεις, χαμηλό βάρος.
Το ND από την άλλη μου φαίνεται ως το ομορφότερο ΜΧ5 και μιας και επέστρεψε στο αρχικό concept μάλλον πρέπει να είναι καλύτερο απ όλα.
jSkyline:
Και οι ιδιοκτήτες ΝΑ, ΝΒ και ND! Είναι θέμα γούστου νομίζω το NC η σου αρέσει η οχι. Οπως έγραψα και πιο πάνω το FL και ειδικότερα το 2ο ειναι πολυ καλύτερα. Απο εκεί και πέρα πάντως εμπειρικά θα σου πω οτι και εγω θεωρω το NC ελαφρώς ανώτερο απο το ND, λίγο το κιβώτιο και λίγο οι μεγαλύτερες κλίσεις, αλλά και το πιο αδύναμο 1.5 μοτερ (σε σχέση με το 1.8 ) με κάνουν να πιστεύω οτι το NC είναι λίγο πιο πανω, παραυτα ακόμα και αν υποθέσουμε οτι μπορεί και επι της ουσίας να πάει και λίγο πιο γρήγορα απο το ND η διαφορά θα είναι αμελητέα. Ακόμα και αν εξοικειωθείς με τη θέση οδήγησης του, το NC εχει μακράν τη χειρότερη ορατότητα και το μεγαλύτερο όγκο, θα σε ξενερώνει το λίγο μεγαλύτερο βάρος (το νιώθεις) και αν δεν σου αρέσει εξωτερικά όπως εμένα (υποκειμενικό αυτό), τότε ναι θα το "μισήσεις!"
Εκτός αν το NC για το οποίο μιλάμε είναι αυτό ... Είναι υπέροχο μέσα εξω! :giveheart:
Manolis:
Προς τιμήν του ο διευθυντής της auto one με πήρε ξανά τηλέφωνο όπως μου είχε πει.Με ενημέρωσε ότι θα μου στείλει
πρόσκληση στο μαιλ (την οποία θα ανεβάσω εδώ,αν τελικά την στείλει) για να παρευρεθούν όσοι θέλουν στα εγκαίνια.
Αυτοκίνητα δεν μπορούν να δεχθούν όμως λόγω περιορισμένου χώρου,στον οποίο όπως μου είπε θα υπάρχουν επιλεκτικά
κάποια νέα μοντέλα της εταιρίας.
Σε δεύτερο χρόνο είπε θα ήθελαν να κάνουμε μία φωτογράφηση με το ND και αυτοκίνητα από το φόρουμ μας.
Με ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον κτλ.
Αυτός ήταν ο ακριβής διάλογος.Για μένα η απάντησή του ήταν η αναμενόμενη.
Manolis:
Έχοντας αγαπήσει και συμβιώσει για χρόνια με τις 3 πρώτες γενιές (δυστυχώς δεν προβλέπεται να γίνει το ίδιο και με την
τέταρτη) αυτό που κατάλαβα ήταν το εξής.Το NC ήταν το ασχημότερο εκ των τριών στην εργοστασιακή του έκδοση.
Ενώ το ΝΑ και το ΝΒ ήταν κουκλιά βγαίνοντας από το εργοστάσιο,το NC ήθελε δουλίτσα και αλλαγές για να δείξει την
δυναμική του.Δεν είναι τυχαίο ότι όσα φτιάχτηκαν-χαμήλωμα,φαρδιές ζάντες,σπόιλερ-χάρντοπ κτλ είναι πανέμορφα.
Με τις μέχρι τώρα εντυπώσεις και από το λίγο που το έχω δει live μου φαίνεται ότι το ND είναι η ομορφότερη γενιά.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version