!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.
Chris_SD:
Θα συμφωνήσω με τον Μανώλη, όντας κάτοχος NC πως, κυρίως το NC1, σε εργοστασιακή μορφή είναι παντελώς αδιάφορο εμφανισιακά. Το NC2/3 για εμένα είναι αρκετά πιο ολοκληρωμένο, γι'αυτό έκανα υπομονή μέχρι να καταφέρω να βρώ/πάρω FL. Τώρα δε που έγινε NC3, στα μάτια μου είναι ιδανικό. Βέβαια ενα λευκό NDRF πανέυκολα θα αντικαθιστούσε τον Grey Rocket μου :giveheart:
ΥΓ: Βέβαια εγώ που είμαι ανάποδος, κανένα ΜΧ5 δε θα ήθελα σε εργοσταιακή μορφή..
harisport:
Εγω παλι, οχι επειδη ειμαι κατοχος NC, πιστευω οτι το συγκεκριμενο εχει φαει πολυ κραξιμο για το μεγαλυτερο του μεγεθος. Θα ειμαι αντικειμενικος εφοσον για 2-3 χρονια που ηθελα μχ5, nbfl κοιταζα μονο. Αλλα πιστευω ειναι θεμα προσωπικων αποφασεων. Ολοι κραζουν το nc οτι ειναι 'βαρκα' και 'τεραστιο' οταν μιλαμε για 50 ισως κιλα παραπανω για ενα πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο σαν ποιοτητα, πιο νεο, με ηχομονωσεις, με ρολλμπαρ απο εργοστασιο κλπ. Εγω για παραδειγμα πηγα σε nc αρχικα επειδη μπηκα σε nb και ενιωθα οτι θα βρω με ανοιχτη την κουκουλα στη γωνια του παρμπριζ, και ειμαι 183 . Φιλος μου που μπηκε στο δικο μου που ειναι 1.90 χωραγε οριακα καπως στα γονατα, φανταστειτε σε nb. Εγω οδηγαω με το καθισμα να απεχει απο το ρολλμπαρ 10-15 ποντους. Σε nb πιστευω αυτο δεν γινεται. Ολα εχουν τα συν τους και τα πλην τους. Το nc απλα πιστευω οτι βγηκε πολυ ψηλο και με πολυ μαλακη αναρτηση, γι αυτο και δεν ειναι αυτην την 'αλητεια' των μχ5. Με ενα χαμηλωμα μονο, πιστευω οτι γινεται ενα πολυ ομορφο αμαξι, ποσο μαλλον με μια πιο φαρδια ζαντ, εκει πιστευω οτι γινεται κυριλε και αλητεια και δειχνει ενα σοβαρο αμαξι στον δρομο, οχι μονο για εμας που ειμαστε 'καγκουρες' αλλα και απο μεγαλους ανθρωπους, αντρες και γυναικες, που το κοιτανε στον δρομο- κοινως ειναι πιο αποδεκτο στον μεσο ανθρωπο. Το ncfl το θεωρω απο τα πιο ομορφα αμαξια στον δρομο, και οχι δεν εχω fl αλλα nc1. Απο την αλλη το nd μου αρεσει απο μπροστα και πλαι και κυριως το καπο και τα εμπρος φτερα που το κανουν μυωδες, αλλα απο πισω μου φαινεται σαν kei car λιγο με τα μικρα φαναρια και το γεγονος οτι ο κωλος ειναι τοσο μικρος.
Manolis:
Κύριε Βλαχάκη καλημέρα
Με πολύ χαρά σας προσκαλούμε εσάς και τα μέλη σας στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης MAZDA AutoOne την ερχόμενη Πέμπτη 6/6 στις 8:30μμ .
Με εκτίμηση
Γιώργος Σακελλαρόπουλος
Διευθυντής Καταστήματος
ΑutoOne SA
Λ.Βουλιαγμένης 88
16674 Γλυφάδα Αθήνα
upload
mononoke:
Λιιιγο οφτοπικ αλλα σε συνέχεια της συζήτησης περι Na,Nb, Nc, Nd. Το πρώτο ειναι ότι καλύτερο ενα εικονοκλαστικο δημιούργημα που θα μεινει στην ιστορία ακριβώς για αυτο που ειναι. Το 2ο δεν μου άρεσει καθώς έχασε την ισορροπία των γραμμών του πρώτου, ενώ η κατάργηση των popup αφαίρεσε πολλά. Το τρίτο μου άρεσε στην βασική έκδοση με τις σιδερένιες ζαντες και το τελευταίο εχει πίσω φώτα που θυμίζουν φουλβια!!! (Καρδουλες παντου)
Σε κάθε περίπτωση, μιατα χωρίς μπλοκε ειναι μισό μιατα που ελεγε και μια ψυχή όποτε ψηφίζω άτυπα ενα rf 1.5 (ποτε δεν με ενδιέφεραν τα άλογα) με μπλοκε!
tzo:
--- Quote from: panos2171 on May 31, 2019, 12:32:39 AM ---To NC και για μένα είναι το λιγότερο αποδεκτό ΜΧ5 εμφανισιακά, όχι ότι δεν είναι ωραίο βέβαια. Το αν είναι πιο απολαυστικό από το ΝΒ βέβαια δεν το ξέρω ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε λίγο από τη φιλοσοφία ΜΧ5, μικρές διαστάσεις, χαμηλό βάρος.
Το ND από την άλλη μου φαίνεται ως το ομορφότερο ΜΧ5 και μιας και επέστρεψε στο αρχικό concept μάλλον πρέπει να είναι καλύτερο απ όλα.
--- End quote ---
Υποκειμενικά φυσικά (ως κάτοχος) αλλά άσχημο δεν το λες.. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version