!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.
topetwrx:
--- Quote from: jSkyline on May 30, 2019, 10:19:10 AM ---
Χαχα εντάξει γούστα είναι αυτά! Πάντως όπως και να το κάνουμε το NC είναι το λιγότερο αποδεκτό ΜΧ εμφανισιακά.
Ασχετο μήπως το Subaru που έχεις είναι το bugeye ?
--- End quote ---
Ωχ!!! Πονηρή αυτή η ερώτηση; Πρέπει να απαντήσω; :-\
Ξέρω που το πας! Για την κακογουστιά μου μια που το bugeye όντως θεωρείτε το πιο άσχημο*!!! Βάλε και το NC που όντως δεν έχει την αισθητική αποδοχή που έχει στα μάτια μου και είμαι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος!! Ο λαός όμως λέει ότι ο έρωτας τυφλώνει!!!! :D
*Φυσικά και εδώ θα συμφωνήσω δυστυχώς.... :-[
jSkyline:
Χαχα! Εκεί το πάω :P Κοίτα όντως είναι τα αμάξια που έχουν τη μικρότερη αποδοχή εμφανισιακά μέσα απο τις γενιές Impreza και ΜΧ.
Anyway αν δεν είχες NC θα ήσουν σίγουρα πιο αντικειμενικός. Ίσως αλλάξεις γνώμη πάντως αν το δεις απο κοντά και σκεφτείς χωρίς παρωπίδες. Για μένα το NC δεν παλεύεται εμφανισιακά, ομως το NCFL 2 είναι αισθητά βελτιωμένο και πριν βγει αυτό αναρωτιόμουν αν οντως με χαλάει το NC η ήταν ο φθόνος για κάθε τι πιο καινούργιο απο το δικό μου. Όμως αφού απο την αρχη, ενω μπορούσα να το πάρω, δεν τον πήρα και αφού οταν βγηκε το FL και FL2 μου άρεσαν πολύ, τότε κατάλαβα μέσα μου οτι δεν ήταν απλά ένα κόλλημα, το έβλεπα όντως και έλεγα πως είναι ετσι αυτή η μλκια! Το ND ηταν έρωτας με την πρωτη ματιά (με μια μικρή ενσταση για τα πίσω φανάρια) και όταν το οδήγησα κιόλας... <3
Ας γυρίσουμε ομως back to topic!
Manolis:
--- Quote from: mx5silver on May 29, 2019, 09:49:17 PM ---γιατι να μην γινει?
αν πανε οργανωμενα 15-20 αυτοκινητα ευκολα γινεται
φωτογραφος θα υπαρχει σιγουρα αφου θα ειναι event εγκαινιων
αν κλεισει απο τωρα και δεν τους το πουμε τελευταια στιγμη, γινεται
αφου εχει τα κονε ο μανωλης, λιγο μπλα μπλα και κανονιστηκε... :angel:
--- End quote ---
--- Quote from: Alex on May 30, 2019, 12:13:04 AM ---Ναι, οκ, αλλά μπορεί να θέλουν να δώσουν premium αέρα στα εγκαίνια λόγω και της στροφής σε ποιοτικά προϊόντα και να μην συμφωνούν στην παρουσία, εντός, mx5 με εξατμίσεις και ζάντες.
Ίσως ένα event οργανωμένο απτην επίσημη εισαγωγική με παρουσία κάποιου οργανωμένου κλαμπ να έδινε σωστή διαφήμιση στο nd.
Μπορεί να υπάρχει και γραμμή από τη μαμά mazda, δεν ανοίγει υποκατάστημα στη Δράμα, επανεκκίνηση σε μια παρατημένη αγορά κάνουν
--- End quote ---
Για τους λόγους που αναφέρει ο Άλεξ θεωρώ και εγώ πως δεν θα γίνει τελικά.Μπορεί να θεωρούν ότι οι συμμετέχοντες σε τέτοιου
είδους club είναι "κάγκουρες",παρόλο που δυνητικά είναι η δεξαμενή των περισσότερων πιθανών αγοραστών του νέου μοντέλου.
Από μέρους μας ήταν μια κίνηση καλής θέλησης για την επανεκκίνηση της αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα και μέχρι εκεί.
Αυτό που περιμένω/ελπίζω είναι να δούμε σύντομα ND σε κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.
Dasimo:
Το NC δεν το λες και άσχημο. Αντίθετα (όχι επειδή το έχω) το λες και το πλέον ισορροπημένο με την εξαίρεση του ΝΑ . Απλά ήταν ένα βήμα πιο πάνω από αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα ΜΧ5. Τυχαίο ? Δεν νομίζω .....ο ανταγωνισμός ήταν η SLK, η Ζ4 και βέβαια από Ιαπωνία το S2000. Όποτε φτιάχτηκε να ικανοποιεί σαν MX5 και να ανταγωνίζεται και αμάξια που δεν είναι απευθείας ανταγωνιστές.
Το ND ήρθε μια εποχή που πλέον και το SLK και το Z4 είχαν ξεφύγει από το level αυτό. Κατά συνεπεια οι σχεδιαστές γύρισαν πίσω στο κλασικό ΜΧ5 , lighter, smaller, small engine και disruptive.
Το ND είναι ο πιο κοντινός συγγενής του ΝΑ , το ΝΒ είναι ένα premium NA , το NC είναι 2 generations leap. Δεν είναι τυχαίο ότι το ND είναι λιγότερο απολαυστικό από το NC χωρίς να το έχω οδηγήσει σύμφωνα με πολλούς που το έχουν.
jSkyline:
--- Quote from: Dasimo on May 30, 2019, 09:20:41 PM ---Το ND είναι ο πιο κοντινός συγγενής του ΝΑ , το ΝΒ είναι ένα premium NA , το NC είναι 2 generations leap. Δεν είναι τυχαίο ότι το ND είναι λιγότερο απολαυστικό από το NC χωρίς να το έχω οδηγήσει σύμφωνα με πολλούς που το έχουν.
--- End quote ---
Προφανώς κάποιος που δεν έχει κανένα απο τα 2 και έχει οδηγήσει και τα 2 δεν πιστεύεις οτι είναι πιο αντικειμενικός απο σένα ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version