!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.

<< < (24/24)

harisport:

--- Quote from: tzo on June 01, 2019, 08:45:43 PM ---
--- Quote from: panos2171 on May 31, 2019, 12:32:39 AM ---To NC και για μένα είναι το λιγότερο αποδεκτό ΜΧ5 εμφανισιακά, όχι ότι δεν είναι ωραίο βέβαια. Το αν είναι πιο απολαυστικό από το ΝΒ βέβαια δεν το ξέρω ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ξέφυγε λίγο από τη φιλοσοφία ΜΧ5, μικρές διαστάσεις, χαμηλό βάρος.

Το ND από την άλλη μου φαίνεται ως το ομορφότερο ΜΧ5 και μιας και επέστρεψε στο αρχικό concept μάλλον πρέπει να είναι καλύτερο απ όλα.

--- End quote ---
Υποκειμενικά φυσικά (ως κάτοχος) αλλά άσχημο δεν το λες.. :)

--- End quote ---

Κ@υλα είναι ειδικά το FL, τι λέμε τώρα  :yeah: πανέμορφο να το χαίρεσαι

jSkyline:

--- Quote from: tzo on June 01, 2019, 08:45:43 PM ---Υποκειμενικά φυσικά (ως κάτοχος) αλλά άσχημο δεν το λες.. :)

--- End quote ---
Συμφωνω και εγώ απόλυτα! Το FL και ειδικά το 2ο ειναι εξαιρετικό.

Και επειδή είναι θέμα γούστου όλα, η προσωπική μου γνώμη είναι πως το ΝΑ,ΝΒ, NCFL1 ήταν αδιάφορο, το NC κακάσχημο και τα NCFL2, NBFL και ΝD είναι τα μοναδικά όμορφα, ξαναλέω για εμένα.

Nettos:
Τι να πω και εγώ που όταν αντικρίζω αυτή την εικόνα πρέπει να κρατηθώ και να μην αρχίσω να παραγγέλνω parts για facelift ή να ξηλώνω το αμαξι του γαμπρού μου .

Το nc1 σε μαμα μορφή σίγουρα του λείπει ο άγριος χαρακτήρας όμως με χαμήλωμα και πιο φαρδιά ζάντα το αυτοκίνητο αλλάζει τελείως οπτικά. Το fl και στα δικα μου μάτια είναι πολύ πιο ωραίο. (tzo φοβερό το αυτοκίνητο σου!)

Γενικά καμία γενιά δεν θεωρώ άσχημη. Καθε μια έχει τον δικό της χαρακτήρα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version