!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Mazda Ελλάδας - Η νέα αντιπροσωπία.
Manolis:
--- Quote from: vagmann on May 29, 2019, 07:53:54 PM ---
--- Quote from: mx5silver on May 28, 2019, 08:57:29 PM ---υπεροχη πρωτοβουλια! :good:
ωραιο σκηνικο για φωτο θα ηταν, στην μεση το nd και γυρω γυρω ή backgroung μχ5 από ολες τις γενιες! ;D
--- End quote ---
...μονο εξωτερικο αυτα...θα μου κανει εκπληξη αν γινει...
--- End quote ---
Και μένα.
mx5silver:
γιατι να μην γινει?
αν πανε οργανωμενα 15-20 αυτοκινητα ευκολα γινεται
φωτογραφος θα υπαρχει σιγουρα αφου θα ειναι event εγκαινιων
αν κλεισει απο τωρα και δεν τους το πουμε τελευταια στιγμη, γινεται
αφου εχει τα κονε ο μανωλης, λιγο μπλα μπλα και κανονιστηκε... :angel:
και για αυτους βολικο θα ηταν... που θα ξαναβρουν μαζεμενα τοσα μχ5 για μια τετοια φωτογραφια?
θα συνδεσουν το παρελθον με το μελλον.... θα επηρεασουν μελλοντικους αγοραστες....
ολα τα περιοδικα, ηλεκτρονικος τυπος κλπ θα παιζουν αυτη την εικονα.... ;)
Alex:
Ναι, οκ, αλλά μπορεί να θέλουν να δώσουν premium αέρα στα εγκαίνια λόγω και της στροφής σε ποιοτικά προϊόντα και να μην συμφωνούν στην παρουσία, εντός, mx5 με εξατμίσεις και ζάντες.
Ίσως ένα event οργανωμένο απτην επίσημη εισαγωγική με παρουσία κάποιου οργανωμένου κλαμπ να έδινε σωστή διαφήμιση στο nd.
Πολλά μπορεί, υποθέσεις άπειρες.
Μπορεί να υπάρχει και γραμμή από τη μαμά mazda, δεν ανοίγει υποκατάστημα στη Δράμα, επανεκκίνηση σε μια παρατημένη αγορά κάνουν
Sent from my Nokia 3310
topetwrx:
--- Quote from: jSkyline on May 28, 2019, 01:30:15 PM ---
Κοίτα να δεις είναι λίγο μακρία σου, αλλά ο @vagmann είναι πολύ καλό παιδί και κάνει πολύ καλές τιμές στα γυαλιά! :p
--- End quote ---
Τι να κάνω, αφού δεν μου αρέσει!!! ;D
jSkyline:
--- Quote from: topetwrx on May 30, 2019, 08:00:28 AM ---Τι να κάνω, αφού δεν μου αρέσει!!! ;D
--- End quote ---
Χαχα εντάξει γούστα είναι αυτά! Πάντως όπως και να το κάνουμε το NC είναι το λιγότερο αποδεκτό ΜΧ εμφανισιακά.
Ασχετο μήπως το Subaru που έχεις είναι το bugeye ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version