Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]  (Read 971445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

August 19, 2015, 09:46:16 AMReply #1845

Offline Dasimo

Re: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
« Reply #1845 on: August 19, 2015, 09:46:16 AM »

Gia to "γερμανικο" ΝΒ 18αρι (πιθανοτατα χωρις μπλοκε) και θεωρητικα σε καλη κατασταση (αν και δεν το εχω επιβεβαιωσει αυτο)
τα 5.5 χηλιαρικα ειναι καλη τιμη ή οχι?

Όταν με 9000€ παίρνεις 2.0lt sport του 2008 (με mini facelift δηλαδή)... ε τα 5500€ για NB 15χρονών είναι κάπως πολλά

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6412685/

Μιας και το ανεφερες Κωστα,το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει τα λεφτα του με την καμια!

Μιλαω εκ πειρας

Εχει κάτι το ιδιαίτερο ? φαίνεται προσεγμένο απο κάτω και μέσα , έξω.......αν ένα αμάξι που φαίνεται τόσο προσεγμένο δεν αξίζει τα λεφτά του τότε δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσύνη σε τίποτε . Δεν το έχω δει ούτε το ξέρω το αμάξι απλά απο τις φωρογραφιες κρίνω οτι ειναι ένα αμάξι που θα ήθελα να το δω απο κοντά...

Sent from my iPad using Tapatalk

Το εχω δει απο κοντα,θα μεινω στο προηγουμενο μου σχολιο!

Αν θες παραπανω στοιχεια,στειλε μου ενα πμ.

Ευχαριστω πολύ για την πληροφορία. Εγώ αγόρασα πρόσφατα αμάξι .μαπλα το ειδα σε καλή κατάσταση και θα ήθελα απο κάποιον έμπειρο να δω το ειναι αυτο που δεν του άρεσε σε ένα αμάξι που φαίνεται πολύ καλό εμφανισιακά αλλά και απο χιλιόμετρα

Sent from my iPad using Tapatalk

August 19, 2015, 10:06:14 AMReply #1846

Offline steliosmk1

« Reply #1846 on: August 19, 2015, 10:06:14 AM »
αν ψαχνεις για 2λιτρο και βλεπω οτι και 10000 ευρω σε περνει πηγαινε παρε ενα s2000 ap2 που ειναι κλασεις ανωτερο

Και με ένα 10-χίλιαρο θα βρει πολλά "καθαρά" λες? Τα καθαρά ή αγορά τα κοστολογεί γύρω στο 16άρι-20άρι και όλως περιέργως πουλιούνται κιόλας...

10000 εδωσα εγω το δικο μου ap2 του 06 πιστευω απο τα πιο καθαρα πολλα παιδια το ξεραν απο εδψ μεσα.ασε τι τιμες λεει το car δυστηχως αλλες τιμες πουλιουνται,για να σου δωσω να καταλαβεις πηρα golf gti mk5 του 06 με 70000κμ 5500 χιλιαρικα απο ηλικιωμενο

Το δίλιτρο NC είναι γενικώς ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο αρκετά σβέλτο και με πολλά περιθώρια βελτίωσης (αρκετά ακριβή αν θες να υπερβείς το "όριο" των ~160 ίππων τροχό). Επίσης είναι πολύ ανώτερο στα όλα του από το ΝΒ και πολύ πιο αμάξι.
Με 10Κ θα βρεις σίγουρα καλό και καθαρό αμάξι, ακόμα και το δικό μου θα σκεφτόμουνα να πουλήσω  :P, αλλά πρέπει να σκεφτείς και το παρακάτω. Με 10Κ μπορείς να βρεις ένα αξιοπρεπέστατο NB 18άρι (πχ του Αχιλλέα που είναι αστέρι) και με το υπόλοιπο τάλαρο να το φέρεις ακριβώς εκεί που θες (αναρτήσεις τουρμπο κτλπ), οπότε ουσιαστικά "κλείνεις" σχετικά. Στο NC αυτό θα σου στοιχίσει πολλαπλάσια...
Επίσης όπως ειπώθηκε, προσπάθησε να πας σε μοντέλο από το 08 και μετά και μη κολλάς στο σασμάν 5άρι ή 6άρι μια χαρά είναι και το 5άρι ακόμα και χωρίς κοντό Κ/Π.

Σε αυτο το κομματι θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που λες!!!

να και μια φωτο το s2k

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202681581775876&set=a.3886077625592.255351.1088448689&type=3&theater

August 19, 2015, 10:14:52 AMReply #1847

Offline philosopher

« Reply #1847 on: August 19, 2015, 10:14:52 AM »
10000 εδωσα εγω το δικο μου ap2 του 06 πιστευω απο τα πιο καθαρα πολλα παιδια το ξεραν απο εδψ μεσα.ασε τι τιμες λεει το car δυστηχως αλλες τιμες πουλιουνται,για να σου δωσω να καταλαβεις πηρα golf gti mk5 του 06 με 70000κμ 5500 χιλιαρικα απο ηλικιωμενο

Είσαι ο ήρωας μου  :tease:  :P και για το 10χίλιαρό που έδωσες το σ2κ αλλά περισσότερο για το γκολφάκι...

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

August 19, 2015, 02:09:25 PMReply #1848

Offline steliosmk1

« Reply #1848 on: August 19, 2015, 02:09:25 PM »

Είσαι ο ήρωας μου  :tease:  :P και για το 10χίλιαρό που έδωσες το σ2κ αλλά περισσότερο για το γκολφάκι...

χαχαχα και πριν λιγες μερες πηρα ενα nb κομπρεσορατο γιατι το μικροβιο οσο και να θες δεν φευγει

August 19, 2015, 06:01:02 PMReply #1849

Offline mechanic

« Reply #1849 on: August 19, 2015, 06:01:02 PM »
Το Σ2000 ειναι ενα αντικειμενικα καλο αμαξι.
Απλα και κρινωντας με υποκειμενικα κριτηρια το Σ2000 χωρις να το υποτιμω δεν το θελω για μενα, τουλαχιστο οχι για τους δρομους/τροπο στους οποιους κανω τις βολτες μου.
Αν δεν πεφτω εξω στην εκτιμηση μου για το ποιο και πανω απο ολα "τι" ειναι το ΜΧ5 οδηγικα, τοτε  ειναι ισως το μοναδικο στο ειδος του.
Βασικα εχω μετανιωσει που εδω και χρονια δεν ειχα ηδη παρει ενα...  :(

Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν θα σας ζαλιζα τωρα

August 19, 2015, 10:59:10 PMReply #1850

Offline HarryB

« Reply #1850 on: August 19, 2015, 10:59:10 PM »
Δεν νομιζω οτι ζαλιζεις κανεναν. Αυτο ομως που πρεπει απαραιτητα να κανεις, ειναι να "ζησεις" απο πρωτο χερι τα αμαξια που εχεις ως επιλογες, η τουλαχιστον να κανεις μια βολτα μαζι τους, να τα δεις απο "μεσα" οσο γινεται, και να αποφασισιες επειτα..

August 19, 2015, 11:28:46 PMReply #1851

Offline mechanic

« Reply #1851 on: August 19, 2015, 11:28:46 PM »
Εχεις απολυτο δηκιο,
αλλα επι του πρακτεου δεν μπορω σε καθε αμαξι που βλεπω στην αγγελια να το βγαζω για μια βολτα με το πλαι και οσο παει και μετα να λεω οκ ευχαριστω γεια σας.
Απλα βασιζομενος στην οποια (μικρη) ικανοτητα εχω να φιλτραρω/συμπεραινω βαση των πληροφοριων που λαμβανω μεχρι στιγμης προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Σιγουρα θελω ενα αμαξι που να το πηγαινω εγω και οχι αυτο εμενα.
Επισης επειδη δεν με νοιαζει να ειμαι ο αρχοντας του μαυρου χαλιου (της ασφαλτου) με αφηνουν παγερα αδιαφορο οι ευθειες με οτι κοντρες και τσουτσουνομαχιες παιρνουν θεση απο τον καθε φον κουλεμπεργκ που νομιζει οτι ειναι μαγκας με το να πατησει τερμα γκαζι στην ευθεια και το αμαξι μονο του να επιταγχυνει/μονο του να αλλαξει ταχυτητες/μονο του να ενεργοποιησει ολα τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα βοηθηματα (τα οποια στην πραγματικοτητα απλα καλυπτουν την αδυναμια των αναρτησεων να διαχειριστουν την αναπτυσομενη ροπη. Αυτο και η ετοιμοθανατη γιαγια μου μπορει να το κανει και να βγει πρωτη σε μια κοντρα.
Οποτε χωρις παρεξηγηση αλλα καταλαβαινεις οτι η δυναμη δεν ειναι αυτο που ζηταω.

Δυναμη θελω να εχει το μοτερ ωστε να μπορει να σπασει την προσφυση των τροχων στα δηψιφια χλμ/ωρα ωστε να μπορω να παιζω ποιο ανετα και με μεγαλυτερη ασφαλεια αν θες. Καθως αλλιως ειναι να το γυριζεις εσυ οποτε/οπως θες και αλλιως ειναι να κανεις "γιουργια" στη στροφη να ερθεις με τα οσα και να παιζεις με την αδρανεια. Για αυτο και αρχικα τα 2λτ δεν τα υπολογιζα καν (αν και μου αλλαξατε γνωμη  :) ) οπως και τα 18αρια NC με τη χαμηλοτερη ιπποδυναμη καθως στην αρχη φοβομουνα οτι λογω εξτρα βαρους (αν ισχυει δηλαδη αυτο) θα πηγαινουν οπως τα 16αρια NA. Για αυτο κοιταγα μονο για 18αρι NB ή FL
Βεβαια οπως παντα αν δεν ψαξεις/ρωτησεις δεν μαθαινεις (οχι οτι εμαθα βεβαια) αλλα σιγουρα αρχιζω και εχω μια εικονα χαρη στην πολυτιμη βοηθεια σας.  8)

Οποτε μεχρι στιγμης σιγουρα δεν κοιταω ΝΑ και σιγουρα δεν κοιταω για 16αρι.
Ψαχνω πρωτιστως 18αρι ΝΒ (αλλα και NC απλα αν στο ΝΒ ισως να μη βαλω κοντυτερο ΚΠ,  σε αυτη την περιπτωση ενα κοντυτερο ΚΠ θα μπει ταυτοχρονα με την πρωτη αλλαγη λαδιων αν το αμαξι ειναι μαμα).
2λτ NC ναι επισης απλα εκει φοβαμαι μηπως λογω ποιο καινουργιο μοντελο αρχιζει και φθειρει λιγο η original "ΜΧ5 αισθηση" καθως με την καλη εννοια το αμαξι αν ειναι ταχυτερο εχει καλυτερο πατημα κτλ τοτε θα χρειαζεται ποιο πολλα χλμ για να γλυστραει επιλεκτικα και το παιχνηδι θα πρεπει να γινεται σε μεγαλυτερο μεσο ορο χλμὤρα και αυτο ειναι κατι που δεν με τρελαινει σαν ιδεα. Επισης αν συνηπολογισουμε το σχετικα αυξημενο κοστος αγορας +οτι συνεπαγεται το θεμα "2000 κυβικα" τοτε ερχεται λιγο ποιο πισω στην προτιμηση σε σχεση με το 18αρι.
Οσον αφορα την επιπλεον δυναμη ειναι κατι που δεν ξερω αν πραγματικα τη θελω ή οχι  :????:
ή να το πω αλλιως δεν μου ειναι δυσκολο να του δωσω λιγο επιπλεον δυναμη αν ειναι αυτο το μονο πραγμα που ενα 18αρι υστερει σε σχεση με ενα 2λτ.
Εξοπλιστικα δεν τραβαω κανενα ζορι, αν προκειται για καποια φουλ εξτρα εκδοση ειναι θετικο αλλα και γυμνο να ειναι αν τυχον το αμαξακι αξιζει δεν θα κολησω εκει.

Αυτα μεχρι στιγμης  :)

« Last Edit: August 19, 2015, 11:32:30 PM by mechanic »

August 19, 2015, 11:53:16 PMReply #1852

Offline dimitrisdph

« Reply #1852 on: August 19, 2015, 11:53:16 PM »
Εχεις απολυτο δηκιο,
αλλα επι του πρακτεου δεν μπορω σε καθε αμαξι που βλεπω στην αγγελια να το βγαζω για μια βολτα με το πλαι και οσο παει και μετα να λεω οκ ευχαριστω γεια σας.
Απλα βασιζομενος στην οποια (μικρη) ικανοτητα εχω να φιλτραρω/συμπεραινω βαση των πληροφοριων που λαμβανω μεχρι στιγμης προσπαθω να βγαλω μια ακρη.

Επισης επειδη δεν με νοιαζει να ειμαι ο αρχοντας του μαυρου χαλιου (της ασφαλτου) με αφηνουν παγερα αδιαφορο οι ευθειες με οτι κοντρες και τσουτσουνομαχιες παιρνουν θεση απο τον καθε φον κουλεμπεργκ που νομιζει οτι ειναι μαγκας με το να πατησει τερμα γκαζι στην ευθεια και το αμαξι μονο του να επιταγχυνει/μονο του να αλλαξει ταχυτητες/μονο του να ενεργοποιησει ολα τα μη απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα βοηθηματα (τα οποια στην πραγματικοτητα απλα καλυπτουν την αδυναμια των αναρτησεων να διαχειριστουν την αναπτυσομενη ροπη. Αυτο και η ετοιμοθανατη γιαγια μου μπορει να το κανει και να βγει πρωτη σε μια κοντρα.
Οποτε χωρις παρεξηγηση αλλα καταλαβαινεις οτι η δυναμη δεν ειναι αυτο που ζηταω.

Δυναμη θελω να εχει το μοτερ ωστε να μπορει να σπασει την προσφυση των τροχων στα δηψιφια χλμ/ωρα ωστε να μπορω να παιζω ποιο ανετα και με μεγαλυτερη ασφαλεια αν θες. Καθως αλλιως ειναι να το γυριζεις εσυ οποτε/οπως θες και αλλιως ειναι να κανεις "γιουργια" στη στροφη να ερθεις με τα οσα και να παιζεις με την αδρανεια. Για αυτο και αρχικα τα 2λτ δεν τα υπολογιζα καν (αν και μου αλλαξατε γνωμη  :) ) οπως και τα 18αρια NC με τη χαμηλοτερη ιπποδυναμη καθως στην αρχη φοβομουνα οτι λογω εξτρα βαρους (αν ισχυει δηλαδη αυτο) θα πηγαινουν οπως τα 16αρια NA. Για αυτο κοιταγα μονο για 18αρι NB ή FL
Βεβαια οπως παντα αν δεν ψαξεις/ρωτησεις δεν μαθαινεις (οχι οτι εμαθα βεβαια) αλλα σιγουρα αρχιζω και εχω μια εικονα χαρη στην πολυτιμη βοηθεια σας.  8)

Ψαχνω πρωτιστως 18αρι ΝΒ (αλλα και NC απλα αν στο ΝΒ ισως να μη βαλω κοντυτερο ΚΠ,  σε αυτη την περιπτωση ενα κοντυτερο ΚΠ θα μπει ταυτοχρονα με την πρωτη αλλαγη λαδιων αν το αμαξι ειναι μαμα).
2λτ NC ναι επισης απλα εκει φοβαμαι μηπως λογω ποιο καινουργιο μοντελο αρχιζει και φθειρει λιγο η original "ΜΧ5 αισθηση" καθως με την καλη εννοια το αμαξι αν ειναι ταχυτερο εχει καλυτερο πατημα κτλ τοτε θα χρειαζεται ποιο πολλα χλμ για να γλυστραει επιλεκτικα και το παιχνηδι θα πρεπει να γινεται σε μεγαλυτερο μεσο ορο χλμὤρα και αυτο ειναι κατι που δεν με τρελαινει σαν ιδεα. Επισης αν συνηπολογισουμε το σχετικα αυξημενο κοστος αγορας +οτι συνεπαγεται το θεμα "2000 κυβικα" τοτε ερχεται λιγο ποιο πισω στην προτιμηση σε σχεση με το 18αρι.
Οσον αφορα την επιπλεον δυναμη ειναι κατι που δεν ξερω αν πραγματικα τη θελω ή οχι  :????:
ή να το πω αλλιως δεν μου ειναι δυσκολο να του δωσω λιγο επιπλεον δυναμη αν ειναι αυτο το μονο πραγμα που ενα 18αρι υστερει σε σχεση με ενα 2λτ.
Εξοπλιστικα δεν τραβαω κανενα ζορι, αν προκειται για καποια φουλ εξτρα εκδοση ειναι θετικο αλλα και γυμνο να ειναι αν τυχον το αμαξακι αξιζει δεν θα κολησω εκει.

Μην αποριψης καλα na και nb λογο μικροτερου μοτερ πρωτον με τη διαφορα χρηματον μπορει να βαλεις πολλα extra οπως αναρτισει και να το κανεις πιο παιχνιδιαρικο και στην ελληνικη ασφαλτο η προσφιση σπαει ακομα και με nafl 1.6 που ειναι το πιο ψοφιο και 195/45ρ16 λαστιχα οποτε θα σου πρωτινα αν εχεις την υπομονη δοκιμασε κανα δυο αυτοκινιτα πρωτα

August 20, 2015, 08:07:36 AMReply #1853

Offline philosopher

« Reply #1853 on: August 20, 2015, 08:07:36 AM »
Εχεις απολυτο δηκιο,

Κοίταξε να δεις κάποια πράγματα γιατί διαπιστώνω μια κάποια σχετική σύγχυση.
Καταρχήν το S2000 είναι φοβερό και τρομερό αυτοκίνητο και δεν είναι στημένο για κόντρες και προς θεού μη πιστέψεις ούτε για δευτερόλεπτο ότι θα είσαι "king of the road" με S 240 ίππων. Είναι ιδανικό για να στρίβεις, δύσκολο και δύστροπο. Από την άλλη το ΜΧ5 είναι πιο φιλικό, πιο προοδευτικό πιο πως να το πούμε "βατό". Το NC επίσης είναι και πιο σύγχρονο πιο φρέσκο αισθητικά, αν και για τελευταίο δεν υπάρχει αντικειμενική άποψη. 
Γνώμη μου είναι πριν πάρεις αμάξι στα χέρια σου δε χρειάζεται να σκέφτεσαι ούτε κοντά Κ/Π ούτε μακρυά ούτε μετατροπές ούτε αλλαγές. Σκοπός της βελτίωσης είναι να κάνει κάτι καλύτερο, αν δε ξέρεις πως είναι αυτό που παίρνεις πως θα το κάνεις καλύτερο?
Ξεκίνα από τα οικονομικά σου βάλε ένα στόχο, δες τι σε παίρνει να αγοράσεις, βάλε στην εξίσωση το αισθητικό γιατί ούτε και εκεί σε βλέπω να έχεις καταλήξει ακόμα (εκτός και αν δε σε ενδιαφέρει) και η απόφαση θα φανεί μόνη της.
Για χαζοπαντιλίκια και donuts να ξέρεις το 1.6 χωρίς μπλοκέ τα καταφέρνει μια χαρά (τα κατάφερνε 316 Ε36 που ζύγιζε ~1300+κιλά), αυτό που πληρώνεις στα περισσότερα κυβικά είναι η δυναμική η άνεση στο δρόμο και το πακέτο εξοπλισμού. Το περισσότερο στο drift να ξέρεις είναι τεχνική παρά δύναμη. Δε θα ξεχάσω ποτέ στο Καρτόδρομο ένα Ε30 318i των ούτε 100 ίππων να βγάζει όλη τη πίστα διπλωμένος. Με όποιο ΜΧ5 και αν επιλέξεις λοιπόν αυτά είναι δεδομένα οπότε βάζοντας κάτω χρήμα, αισθητική και προοπτική ψωνίζεις  ;)

Miata NC 2.0

August 20, 2015, 08:54:25 AMReply #1854

Offline achilles

« Reply #1854 on: August 20, 2015, 08:54:25 AM »
mechanic Βασικά κατασταλαξε περίπου τι αυτοκίνητα σε ενδιαφέρουν, π.χ s2000, nc 2.0-1.8, nb 1.8, sporty, rx8, Ζ4, mr2 και πάρε σειρά τους μαντράδες για δοκιμές οδήγησης μόνο έτσι θα αποφασίσεις ποιό σου κάνει κλικ, φαίνεσαι κάποιας ηλικίας οπότε δύσκολα θα σε αρνηθουν test drive, σε μιλάω εκ πείρας, αν αποφασίσεις τι και πως ψαξε από ιδιώτη.

August 20, 2015, 09:05:11 AMReply #1855

Offline Dasimo

« Reply #1855 on: August 20, 2015, 09:05:11 AM »
Παιδιά δεν ειναι ετσι φοβαμαι. Πρωτον, υπάρχουν γενικα αρκετα αυτοκίν ητα αλλαμμείναν γενικά τα κακα αυτοκίνητα. Τα καλα οχηματα της αγορας πουληθηκαν το 2013/2014. Ειδικά για MX-5 NC και ακόμη ειδκότερα για S2000 δεν βρίσκεις καλά αυτοκίνητα με τίποτε. Επαναλαμβάνω χωρις να σημαίνει οτι ειναι κακα αυτοκίνητα ολα απέριψα 26 αυτοκίνητα με log book και φωτογραφίες και συνέντευξη των πωλητων. Ημουν γενικα διατεθειμένος να πλήρώσω, οπως και εκανα χωρις παζάρια οτι μου ζητούσαν και για αυτο ημουν και ψείρας. Η απόγνωση μου ηταν τοση που εφτασα στο παρα 1 να πάρω ενα απο τα 2 winning blue 25 year anniversary που είναι στο car στα 18κ.
Τωρα τα S2000 ειναι ακομη πιο πονεμενη ιστορία και βεβαια μετανιωσα που δεν πηρα ενα τελευταιο πινακιδωμενο  στα 26 χιλιάρικα και μάλιστα με πινακίδα μετα το τελος του 2010. Και τα δυο αυτα οχήματα ειναι πονεμενη ιστορία και δεν βρισκεις ευκολα καλα αυτοκίνητα.
Αλλη επιλογη που μου αρεσε ηταν το FN Type R....εκει έχει ακόμη και σημερα εξαιρετικες επιλογες ακομη και με λιγα χιλιομετρα απο δυστυχως οικογενειαρχες που σχεδον χρεοκόπησαν. Οσο πιο ειδικο το αμάξι τοσο πιο δυσκολη η αγορά του. 

August 20, 2015, 10:10:53 AMReply #1856

Offline philosopher

« Reply #1856 on: August 20, 2015, 10:10:53 AM »
Πόπο αυτό το S2k που λες ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου.
Το θεωρούσα τρομερή ευκαιρία ακόμα και όταν το ξεκίνησαν στα 30 δε συζητάμε για τα 26 που δόθηκε τελικα!!! Αν δεν είχα τότε το ΜΧ5 θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια  :good:

Miata NC 2.0

August 20, 2015, 10:22:20 AMReply #1857

Offline georgep800

« Reply #1857 on: August 20, 2015, 10:22:20 AM »
Παιδιά δεν ειναι ετσι φοβαμαι. Πρωτον, υπάρχουν γενικα αρκετα αυτοκίν ητα αλλαμμείναν γενικά τα κακα αυτοκίνητα. Τα καλα οχηματα της αγορας πουληθηκαν το 2013/2014. Ειδικά για MX-5 NC και ακόμη ειδκότερα για S2000 δεν βρίσκεις καλά αυτοκίνητα με τίποτε. Επαναλαμβάνω χωρις να σημαίνει οτι ειναι κακα αυτοκίνητα ολα απέριψα 26 αυτοκίνητα με log book και φωτογραφίες και συνέντευξη των πωλητων. Ημουν γενικα διατεθειμένος να πλήρώσω, οπως και εκανα χωρις παζάρια οτι μου ζητούσαν και για αυτο ημουν και ψείρας. Η απόγνωση μου ηταν τοση που εφτασα στο παρα 1 να πάρω ενα απο τα 2 winning blue 25 year anniversary που είναι στο car στα 18κ.
Τωρα τα S2000 ειναι ακομη πιο πονεμενη ιστορία και βεβαια μετανιωσα που δεν πηρα ενα τελευταιο πινακιδωμενο  στα 26 χιλιάρικα και μάλιστα με πινακίδα μετα το τελος του 2010. Και τα δυο αυτα οχήματα ειναι πονεμενη ιστορία και δεν βρισκεις ευκολα καλα αυτοκίνητα.
Αλλη επιλογη που μου αρεσε ηταν το FN Type R....εκει έχει ακόμη και σημερα εξαιρετικες επιλογες ακομη και με λιγα χιλιομετρα απο δυστυχως οικογενειαρχες που σχεδον χρεοκόπησαν. Οσο πιο ειδικο το αμάξι τοσο πιο δυσκολη η αγορά του.

Απο περιέργεια και μόνο τι παίζει με τα 2 winning blue; Τα κοιτάζαμε με φίλο πριν πάρει το δικό του και φαινόταν καλή φάση, αν και παίζει και οι δύο αγγελίες να αναφέρονται στο ίδιο αμάξι. Δεν ήταν καινούριο...;

August 20, 2015, 10:26:11 AMReply #1858

Offline philosopher

« Reply #1858 on: August 20, 2015, 10:26:11 AM »
Απο περιέργεια και μόνο τι παίζει με τα 2 winning blue; Τα κοιτάζαμε με φίλο πριν πάρει το δικό του και φαινόταν καλή φάση, αν και παίζει και οι δύο αγγελίες να αναφέρονται στο ίδιο αμάξι. Δεν ήταν καινούριο...;

Μάλλον στο ότι είναι ακριβό πρέπει να αναφέρετε ο Dasimo.

Miata NC 2.0

August 20, 2015, 10:37:49 AMReply #1859

Offline Dasimo

« Reply #1859 on: August 20, 2015, 10:37:49 AM »
ολοκαινουργια και προφανως πινακιδωμενα, μαλλον εκτός εγγυήσεως