Παιδια δεν θα αμαμειχθω καθολου στο θεμα σεβασμου,προσβολων κτλ γιατι δεν με αφορα,μονο θα σταθω στις κατηγοριες προς τον ELTASSOS οτι
ξεπουλησε αυτοκινητο ενω εκρυβε στοιχεια,ξεγελασε κτλ κτλ.
Το ποσο με εχει βοηθησει αυτος ο χρηστης(καλα και αλλοι βεβαια,βασικα οι μισοι απο εδω μεσα
)για να αγορασω και εγω επιτελους το mx 5 μου
δεν λεγεται.Χωρις κανενα φυσικα οφελος.Εχουμε εξετασει μαζι πανω απο 3 nc και παντα μου απανταει γρηγορα και ουσιαστικα.Και αυτο που θα παρω
εντελει,εκεινος ειναι που εχει βοηθησει και εχουμε φαει ωρες στα τηλεφωνα για να καταληξω.
Σιγουρα καποια πραγματα δεν κανει να λεγονται δημοσια,αλλα επισης κιολας καποιοι χρηστες δεν το πολυκαταλαβαινουν-κατανοουν αυτο το πραγμα.
Σε πολλα forums το βλεπω.
Τελοσπαντων δεν εχω κανενα δικαιωμα να γραφω εγω,που ξερω oτι σας εχω πρηξει κανονικα τα @@ στο topic συμβουλες για μεταχειρισμενα κτλ κτλ
(οχι οτι δεν διαβαζω τα αλλα θεματα,το χω λιωσει
) και δεν εχω ουτε 100 post απλως μου εκανε εντυπωση που παει για ban ενας χρηστης που με βοηθησε τοσο πολυ.
Θα απαντήσω σοβαρά σε σένα γιατί δεν έχεις δείξει δείγματα ότι δεν αξίζεις σοβαρότητα.
Αυτά ακριβώς που γράφεις στο ποστ σου είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Ότι μπήκες εσύ Γιάννη σε αυτό το φόρουμ όντας νέο μέλος και διαβάζοντας λίγο κατέληξες να παίρνεις συμβουλές και υποστήριξη από τον "Τι εστί ELTASSOS"
Πολύ καλό και γλυκό εκ μέρους του που προθυμοποιήθηκε και σπατάλησε χρόνο για σένα, αλλά τελικά η ουσία δεν αλλάζει:
Ένα νέο μέλος σαν εσένα θεώρησε ότι ο κυρ-Τάσος είναι κατάλληλος για να τον συμβουλέψει για το ΜΧ5 του.
Το φόρουμ τούτο είναι γεμάτο γνώσεις, διασταυρωμένες και τεκμηριωμένες από εμπειρίες και το πιθανότερο είναι ότι αν διάβαζες
θα έβρισκες τις απαντήσεις σου. Ακόμα κι αν όχι όμως, υπάρχουν μέλη που έχουν τα αυτοκίνητά τους χρόνια, Μχ5 δεκαετίες, άνθρωποι που
τα φτιάχνουν μόνοι τους, άνθρωποι που δημιουργούν από το τίποτα καινούρια πράγματα, άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν.
Ειδικά στα NC δε, υπάρχουν πρωτοπόροι εδώ μέσα. Και μάλιστα άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς.
(Δες π.χ.:
Manolis, Total Time Spent Online: 148 days, 20 hours and 19 minutes.
saldale, Total Time Spent Online: 111 days, 17 hours and 29 minutes.)
Και όμως, εσύ, χωρίς να φταις ή να γνωρίζεις, ξεγελάστηκες και άκουσες συμβουλές από έναν τύπο περιστασιακότερο του περιστασιακού στα ΜΧ5,
ο οποίος έχει αποδείξει τον επιφανειακό τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα αλλά και την επί της ουσίας ασχετοσύνη τού γύρω από το Μχ5 και την οδήγησή του.
Αυτό, είναι για μένα (και πιστευω για τα περισσότερα τακτικά μέλη) η μεγαλύτερη ήττα

Α.