Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#15]  (Read 201741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 26, 2012, 05:26:03 PM

Offline Manolis

Μπλα μπλα [#15]
« on: April 26, 2012, 05:26:03 PM »
Δεν σας προλαβαίνω!
Πολυλογίας συνέχεια εδώ  :girlie:

April 26, 2012, 05:33:55 PMReply #1

Offline Ξάδελφος

Re: Μπλα μπλα [#15]
« Reply #1 on: April 26, 2012, 05:33:55 PM »
@ Eltasso.
Δες θα κατσω να σου απαντησω σε οσα εγραψες,βαριεμαι και δε βρισκω το λογο.
Οσον αφορα αυτο που εγραψες προσωπικα για εμενα..
"Τωρα στα αλλα θεματα που λετε υπαρχει και η χαβαλετζηδικη πλευρα των πραγματων (που την χασατε) και σας ανεφερα γεγονοτα που μου συνεβησαν ειτε ηθελημενα, ειτε απο συγκυριες στα τοσα χρονια που οδηγω...και συ Ξαδελφε οταν σου κατσει η συγκυρια και εχεις 30 λεπτα...θα εψαχνες χοτελι..?....(ρητορικο το ερωτημα διοτι ξερω...ναι θα εψαχνες χοτελι, και ας ηταν 20 λεπτα μακρυα)."

Σου απαντω μιας και εισαι ον λαιν αυτη τη στιγμη...
Οχι δε θα εψαχνα χοτελι,ουτε θα εκανα κατι στ αμαξι  γιατι πολυ απλα δεν μπλεκω με πουτανες και σεβομαι τη γυναικα που εχω μαζι της δεσμο.
Πιστευω να σε καλυψα.

Υ.Γ Η λεξη ειναι δαγκωματιες και οχι "δαγκανιες".

April 26, 2012, 05:51:52 PMReply #2

Offline ELTASSOS

« Reply #2 on: April 26, 2012, 05:51:52 PM »
@ Eltasso.
Δες θα κατσω να σου απαντησω σε οσα εγραψες,βαριεμαι και δε βρισκω το λογο.
Οσον αφορα αυτο που εγραψες προσωπικα για εμενα..
"Τωρα στα αλλα θεματα που λετε υπαρχει και η χαβαλετζηδικη πλευρα των πραγματων (που την χασατε) και σας ανεφερα γεγονοτα που μου συνεβησαν ειτε ηθελημενα, ειτε απο συγκυριες στα τοσα χρονια που οδηγω...και συ Ξαδελφε οταν σου κατσει η συγκυρια και εχεις 30 λεπτα...θα εψαχνες χοτελι..?....(ρητορικο το ερωτημα διοτι ξερω...ναι θα εψαχνες χοτελι, και ας ηταν 20 λεπτα μακρυα)."

Σου απαντω μιας και εισαι ον λαιν αυτη τη στιγμη...
Οχι δε θα εψαχνα χοτελι,ουτε θα εκανα κατι στ αμαξι  γιατι πολυ απλα δεν μπλεκω με πουτανες και σεβομαι τη γυναικα που εχω μαζι της δεσμο.
Πιστευω να σε καλυψα.

Υ.Γ Η λεξη ειναι δαγκωματιες και οχι "δαγκανιες".

τωρα το ειδα μολις γυρισα απο δουλεια

φιλε ξεφυγες...αυτα μπορεις να τα κανεις και με το δεσμο σου αν σε πιεζει ο χρονος...πουτανα ειναι εκεινη που το κανει για λεφτα....που μπορει να ειναι ο ΚΑΙ δεσμος σου (το σου, μη το παρεις προσωπικα σε παρακαλω..και αν σε προσβαλλει ανακαλω, αμεσα,  το σου)...

Στην Αμερικη οταν ημουν ενα απο τα προσοντα των μαουνων που πουλουσαν οι πωλητες-μαντραδες  ελεγαν
οτι εχει ανετο πισω καθισμα για κλπ..κλπ...και μου τοπαν σαν επιχειρημα ΕΥΘΕΩΣ οταν ειχαμε παει να παρω ενα μεταχ με την τοτε φιλη μου, και νυν συζυγο μου. ΜΗΠΩΣ θα επρεπε να ειμαστε ρεαλιστες..και στην Ελλαδα?

Εδω ο φιλος μου και κουμπαρος εκανε διδυμα με γυναικα του και υπερηφανευιταν και αυτος και αυτη, οτι τα μωρα συνεληφθησαν 3 το πρωι στο αμαξι περιμενοντας το φερρυ...(ειχαν παει απο νωρις να πιασουν θεση)....και με ευχαριστησαν που εφυγα πιο πριν να παω βολτα γιατι βαρυομουν..(ειχαμε παει παρεα διακοπες). Τον ειχα παντρεψει και τουχω βαφτισει και το ενα αγορι.

Αυτη η σεμνοτυφια και η ενοχικοτητα του σεξ,  ειναι 30 χρονια πισω.

Στη Καλαματα το λεμε δαγκανια...

για δες και αυτη τη διασταση....

April 26, 2012, 05:57:28 PMReply #3

Offline Johnmk2

« Reply #3 on: April 26, 2012, 05:57:28 PM »
Παιδια δεν θα αμαμειχθω καθολου στο θεμα σεβασμου,προσβολων κτλ γιατι δεν με αφορα,μονο θα σταθω στις κατηγοριες προς τον ELTASSOS οτι
ξεπουλησε αυτοκινητο ενω εκρυβε στοιχεια,ξεγελασε κτλ κτλ.

Το ποσο με εχει βοηθησει αυτος ο χρηστης(καλα και αλλοι βεβαια,βασικα οι μισοι απο εδω μεσα :llol:)για να αγορασω και εγω επιτελους το mx 5 μου
δεν λεγεται.Χωρις κανενα φυσικα οφελος.Εχουμε εξετασει μαζι πανω απο 3 nc και παντα μου απανταει γρηγορα και ουσιαστικα.Και αυτο που θα παρω
εντελει,εκεινος ειναι που εχει βοηθησει και εχουμε φαει ωρες στα τηλεφωνα για να καταληξω.
Σιγουρα καποια πραγματα δεν κανει να λεγονται δημοσια,αλλα επισης κιολας καποιοι χρηστες δεν το πολυκαταλαβαινουν-κατανοουν αυτο το πραγμα.
Σε πολλα forums το βλεπω.

Τελοσπαντων δεν εχω κανενα δικαιωμα να γραφω εγω,που ξερω oτι σας εχω πρηξει κανονικα τα @@ στο topic συμβουλες για μεταχειρισμενα κτλ κτλ
(οχι οτι δεν διαβαζω τα αλλα θεματα,το χω λιωσει :D) και δεν εχω ουτε 100 post απλως μου εκανε εντυπωση που παει για ban ενας χρηστης που με βοηθησε τοσο πολυ.

April 26, 2012, 06:07:21 PMReply #4

Offline Ξάδελφος

« Reply #4 on: April 26, 2012, 06:07:21 PM »
Καλα ο φιλο σου με τη γυναικα του μετα δεν ξαναεκαναν  σεξ,μαζι και ειναι τοσο σιγουροι οτι  πιασαν τα διδυμα στο αμαξι εκεινη τη φορα?

Μια γυναικα δεν ειναι πουτανα ,μονο οταν πληρωνεται.
Ενας παππους καποτε ειχε πει οτι αν δε θες μια γυναικα να ειναι πουτανα ,μην της φερεσαι ουτε σαν πελατης αλλα ουτε και σαν νταβατζης.

Αλλο να κανεις σεξ στ αμαξι σου και αλλο αυτο που περιγραφεις εσυ. Ειναι σαφες τι εννοουσες και μην το γυριζεις.

Σου εγραψε κατι ο Μανος |(OptionD)οταν ειπες οτι στις σχολες οδηγων-συνοδηγων θα επρεπε να τις μαθαινουν αλλα.Aν και εικοσι κατι χρονων ο Μανος φανηκε πολυ πιο σοβαρος και αξιοπρεπεις.
Αν ησουν 20ετων θα ελεγα οκ κοκκορακι ειναι και κακαριζει αλλα στην ηλικια σου,που εχεις γυναικα και κορη πρεπει να εισαι πιο μετρημενος στο πως μιλας για τις γυναικες,που καλλιστα μπορουν να ειναι ,γυναικες μας,αδερφες μας,μαναδες μας .
Αδερφε,δε μιλανε ετσι για τις γυναικες.

Εγω ομως ειμαι πουριτανος,δε βαριεσαι λοιπον, αφηνω το 4χ4 και τα Ιμπουκια σε εσενα που εισαι large ,προχω και εχεις και πολλα αμαξια, να μη βαριεσαι κι ολας.

Στα περι αγορο-πωλησεων τ αμαξιου σου,δε μου πεφτει λογος δεν περνω θεση, δε μ αφορα,δεν υιοθετω και κατι!

April 26, 2012, 06:10:16 PMReply #5

Offline ELTASSOS

« Reply #5 on: April 26, 2012, 06:10:16 PM »
@vasmav administrator.....
δεν ειπα οτι ο ωφελημενος η ο πονηρος ηταν ο διαχειριστης...καποιος ισως πονηριδης-ιδηδες  εκανε μαιμου παραπονα και ο διαχειριστης εφαρμοζοντας τον κανονισμο, αθελα του εκανε πλατες στον ενδιαφερομενο. Αν υπαρχει αρχειο τσεκαρισε το...ποιος παραπονεθηκε.  Εγω γνωριζω μονο τα νικς σας...δεν ξερω αν καποιος ειναι τασσος, νικος κλπ. παντως ειπε οτι ηταν απο το φορουμ και ειδε την αγγελια διοτι η ανταλλαγη ηταν ξεκαθαρη...ο κατοχος του πεζω 107 ηθελε αποκλειστικα ΜΙΑΤΑ, για αυτο σκεφτηκα να το ποσταρω. Και το εκανα να εξυπηρετησω και καποιο μελος, αφου εγω με τον κατοχο του πεζω δεν τα βρηκαμε στα λεφτα. Και το παιδι που εδωσε το ΠΕΖΩ μου εστειλε ευχαριστηριο μηνυμα για βοηθεια μου....και την ΑΜΕΣΣΗ ανταποκριση στην αγγελια.

Ονομα δεν δινω αλλα αφου γνωριζεστε τοσο καλα δειτε ποιος εδωσε το ΜΙΑΤΑ του για κοκκινο ΠΕΖΩ 107 του 6-7

ΣΕ  Οσα λες περι φιλοξενιας,  εισαι  λαθος, κατα τη γνωμη μου,  διοτι ο οικοδεσποτης πρεπει να ανεχεται τον φιλοξενουμενο no matter what....

April 26, 2012, 06:13:50 PMReply #6

Offline Aristotelis

« Reply #6 on: April 26, 2012, 06:13:50 PM »
Πάντως ως ουδέτερος πρέπει να θυμίσω ότι για αγγελίες τρίτων χρειάζεται άδεια από τους admins....

April 26, 2012, 06:34:29 PMReply #7

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #7 on: April 26, 2012, 06:34:29 PM »
@vasmav administrator.....
δεν ειπα οτι ο ωφελημενος η ο πονηρος ηταν ο διαχειριστης...καποιος ισως πονηριδης-ιδηδες  εκανε μαιμου παραπονα και ο διαχειριστης εφαρμοζοντας τον κανονισμο, αθελα του εκανε πλατες στον ενδιαφερομενο. Αν υπαρχει αρχειο τσεκαρισε το...ποιος παραπονεθηκε.  Εγω γνωριζω μονο τα νικς σας...δεν ξερω αν καποιος ειναι τασσος, νικος κλπ. παντως ειπε οτι ηταν απο το φορουμ και ειδε την αγγελια διοτι η ανταλλαγη ηταν ξεκαθαρη...ο κατοχος του πεζω 107 ηθελε αποκλειστικα ΜΙΑΤΑ, για αυτο σκεφτηκα να το ποσταρω. Και το εκανα να εξυπηρετησω και καποιο μελος, αφου εγω με τον κατοχο του πεζω δεν τα βρηκαμε στα λεφτα. Και το παιδι που εδωσε το ΠΕΖΩ μου εστειλε ευχαριστηριο μηνυμα για βοηθεια μου....και την ΑΜΕΣΣΗ ανταποκριση στην αγγελια.

Ονομα δεν δινω αλλα αφου γνωριζεστε τοσο καλα δειτε ποιος εδωσε το ΜΙΑΤΑ του για κοκκινο ΠΕΖΩ 107 του 6-7

ΣΕ  Οσα λες περι φιλοξενιας,  εισαι  λαθος, κατα τη γνωμη μου,  διοτι ο οικοδεσποτης πρεπει να ανεχεται τον φιλοξενουμενο no matter what....
Περιμένω όνομα Τάσο εδώ μπροστά σε όλους.  Πετάξες ένα βεγγαλικο και τώρα δεν το υποστηρίζεις. Απο μονή της αυτή σου η κίνηση ορίζει ως ανυπόστατη την κατηγορία σου. Φαντάζομαι το καταλαβαίνεις αυτό, έτσι δεν είναι;

Δλδ θες να μου πεις ότι αν μπει κάποιος σπίτι σου, τον βάλεις μέσα, τον τραταρεις και ένα φόντανακι και αυτός αρχίζει να σε βρίζει, εσύ θα τον ανέχθεις και θα του πεις και ευχαριστώ;
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

April 26, 2012, 06:35:09 PMReply #8

Offline ELTASSOS

« Reply #8 on: April 26, 2012, 06:35:09 PM »
γιαννη το πηρες εντελει...και στα χαρτια?
αν πηρες αυτο του μελους απο ΑΡΤΑ σε παρακαλω αναφερε το διοτι καποιοι εδω μεσα φοβουνται και τη σκια τους.
Για δειτε τη αγγελια του μελους απο ΑΡΤΑ και τον ειρωνικο σχολιασμο του Στελιου.,,,χωρις ουσιαστικη συμβολη.
(ισως να 
Ο γιαννης ειχε εντοπισει αρκετα αμαξια εκει εξω και του λεω, δεν βλεπεις και αυτο του μελους μας απο ΑΡΤΑ..?
και εστειλα με ΠΜ μηνυμα στον ΑΡΤΙΝΟ να μιλησουν...και εκατσε η συγκυρια να τοχει το αμαξι για λιγες μερες στην αθηνα και μαλλον εκατσε.

και ξεκαθαρα του ειπα του ΓΙΑΝΝΗ, μετα την εμπειρια με το ΠΕΖΩ, μην πεις κουβεντα στο φορουμ δημοσιως διοτι θα στο φανε το αμαξακι...η θα στο θαψουν λογω ζηλειας.  Να μιλας μονο με ΠΜ με ατομα που εμπιστευεσαι..οπως και εκανε...και ξερω και ατομα του φορουμ που κατ ιδιαν τον καθοδηγησαν με ΠΜ....

Διαβαστε την αγγελια απο ΑΡΤΑ και διαβαστε το δικο μου σχολιο...και του ΣΤΕΛΙΟΥ...
Εγω απονηρευτα ειπα ευθεως τη σκεψη-και εξεφρασα δυνητικα ενδιαφερον, και θα το επαιρνα αν ειχε εσπ,  ενω  ο ΣΤΕΛΙΟΣ τον ειρωνευοταν.

Οταν εγω εβαλα αγγελια ανταλλαγης, 2.λιτρο με 1.8 μπηκαν μεσα και κατεστρεψαν την αγγελια μου-τα φιλοξενα μελη- μεχρι να την καθαρισει ο διαχειριστης...

αν αναλογιστει και καταλαβει καποιος τι επαιξε,  ισως εχω προσφερει πολλα περισσοτερα στο φορουμ απο πολλους αλλους εδω μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα....βοηθησα οσο μπορουσα να γινουν 3 ανθρωποι χαρουμενοι (Γιαννης/μελος-Πωλητης απο αρτα/μελος-και αγοραστης ΠΕΖΩ 107/παλι μελος)....σε 10 μερες....

υγ γιαννη αν τελικα δεν πηρες αυτο απο ΑΡΤΑ τζαμπα τα εγραφα..    οτι και να πηρες ομως καλοριζικο....

April 26, 2012, 06:40:42 PMReply #9

Offline Ξάδελφος

« Reply #9 on: April 26, 2012, 06:40:42 PM »
Please μπορεις να βαλεις ενα λινκ με τα σχολια στην αγγελια που λες?
Πηγαινε στην αγγελια που λες και κανε ενα copy paste τη διευθυνση.

Εγκυκλοπαιδικα στο λεω για να μην κανεις το ιδιο λαθος που λες οτι κανουν αλλοι(να σε κρινουν χωρις να σε ξερουν) και για να μην θιγεις εσφαλμενα και κρινεις λαθος ...
Ο Fess-Στελιος,εγω και αρκετοι αλλοι, αν ειχαμε πληρωθει τα μαστορεματα που εχουμε κανει σε αμαξια συμφορουμιτων... θα ειχαμε απο ενα επιπλεον μιατα στην κατοχη μας...
Δε σου αναφερω τη συνεισφορα σε ψαξιμο-γραψιμο-πληροφορηση σχετικα με προβλημα καποιου μελους κατα καιρους οταν αυτο εμφανιζοταν...

April 26, 2012, 06:44:23 PMReply #10

Offline ELTASSOS

« Reply #10 on: April 26, 2012, 06:44:23 PM »
Πάντως ως ουδέτερος πρέπει να θυμίσω ότι για αγγελίες τρίτων χρειάζεται άδεια από τους admins....

σωστα φιλε,

για αυτο και δεν ειπα κατι και λεω..οκ εκανα μαλακια....
αλλα το καπακι τηλεφωνο φιλε μου πως το εξηγεις..?

θα μπορουσε ο διαχειριστης να μου στειλει πμ να με κραξει,  η να  να αφαιρεσει σημεια επικοινωνιας και να μου κανει παρατηρηση δημοσιως (ωστε να μαθαινουν και οι αλλοι) ....οπως εχει κανει σε αλλη αγγελια μου προσωπικη.

....Το εκανα διοτι ειχα δει και αλλες αγγελιες για λογαριασμο φιλων και λεω αφου δεν ειναι πονηρη ας τη βαλω.

Φαινεται οι αλλοι εχουν ελευθερας

April 26, 2012, 06:48:50 PMReply #11

Offline ELTASSOS

« Reply #11 on: April 26, 2012, 06:48:50 PM »

Εγκυκλοπαιδικα στο λεω για να μην κανεις το ιδιο λαθος που λες οτι κανουν αλλοι(να σε κρινουν χωρις να σε ξερουν) και για να μην θιγεις εσφαλμενα και κρινεις λαθος ...
Ο Fess-Στελιος,εγω και αρκετοι αλλοι, αν ειχαμε πληρωθει τα μαστορεματα που εχουμε κανει σε αμαξια συμφορουμιτων... θα ειχαμε απο ενα επιπλεον μιατα στην κατοχη μας...
Δε σου αναφερω τη συνεισφορα σε ψαξιμο-γραψιμο-πληροφορηση σχετικα με προβλημα καποιου μελους κατα καιρους οταν αυτο εμφανιζοταν...

για ποια αγγελια μιλας.Ξαδελφε?.....
Της αρτας η της δικιας μου που τρολαρανε...?

http://mymx5.gr/forum/index.php?topic=5362.0 (αρτας)

http://mymx5.gr/forum/index.php?topic=5532.0 (δικια μου καθαρισμενη)

την αγελια με το πεζω την εχουν διαγραψει

April 26, 2012, 06:56:43 PMReply #12

Offline Ξάδελφος

« Reply #12 on: April 26, 2012, 06:56:43 PM »
Τι το κακο βρηκες στο ποστ του Στελιου?
Ο πωλητης εγραψε κανωντας εμμεσα up στην αγγελια του "να φανταστω δεν υπαρχει σαλιο"
και ο Στελιος του απαντησε ουσιαστικα καταφατικα.
Δεν τον χλευασε,ο Στελιος οπως και εγω ειχαμε καποτε την ατυχια να απολυθουμε ωστε να παρει ο αφεντικος μας και πεμπτο αυτοκινητο και σε καμια περιπτωση δε θα ειρωνευοταν σχετικα(οσον αφορα την ελλειψη χρηματων).
Εισαι offside. Μην το συνεχιζεις ,εχεις λαθος.
Οσο για τη δικη σου αγγελια ,τη θυμαμαι καλα ,δεν πειραζει που σβυστηκε.
Τωρα αυτα που ελεγες στον αλλον,να μη δημοσιευσει γιατι θα πεσουμε να τον φαμε,ζηλιες κλπ μου φαινονται λογια τουλαχιστον ασοβαρα .

April 26, 2012, 06:58:41 PMReply #13

Offline ELTASSOS

« Reply #13 on: April 26, 2012, 06:58:41 PM »

Φαινεται και απο τα ποστς του καθενος, και δεν αντιλεγω....θα ημουν επιπολαιος αν ελεγα κατι τετοιο
Το πνευμα του φορουμ ειναι αλληλοβοηθεια...και μενα οταν ημουν μπερδεμμενος ο ΝΤΙΜΣΑΜΠΑΣ με ενα ποστ του με βοηθησε να ξεκαθαρισω τι επρεπε να κανω.

Εκεινο που δεν καταλαβαινα ειναι γιατι ο ΣΤΕΛΙΟΣ, εμπειρο μελος και με πολλες γνωσεις, ξεσπασε...πανω μου για θεματα τα οποια ποτε δεν απεκρυψα και ημουν ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟΣ. Τα του 1.8 τα ειχα αναφερει σε προηγουμενα ποστς μου και ολοι τα ξερανε..δεν ειπα σκασε τασσο μπας και το σπρωξεις...με το νι και το σιγμα τα ανεφερα τα θεματα του 1.8.

Και να σου πω, πιο πολυ με ενοχλησε η συμπεριφορα του ΣΤΕΛΙΟΥ επειδη ακριβως ειναι σημαντικο μελος με συνεισφορα και η αποψηη του με ενδιαφερει.

Δεν ηρθα να τσακωθω με κανενα αλλα δεν ανεχομαι να μου λενε καποιοι οτι ειμαι "πονηρος".  

April 26, 2012, 07:11:27 PMReply #14

Offline gianic

« Reply #14 on: April 26, 2012, 07:11:27 PM »
+1 στον Τασο οσων αφορα τον Στελιο. Ζηλευει τα ford κι οχι μονο αυτο.. Εχω να καταγγειλω οτι μου εστειλε πμ για το τι χρειαζεται για να βαλει mzr 2.0 στο ασπρο μπογιατισμενο με λαδομπαγια αμαξι του. Ενα αμαξι απαραδεκτο , μπαζει νερα και απο κατω ειναι ολο σκουριασμενο.

Αυτα δεν τα λεμε Στελαρα ε;

2.5l NC Turbo
Completely stock internals
Garrett GT28
Custom tubular exhaust manifold
Bosch 850cc EV14 Injectors
FMIC
Custom 80mm exhaust
Stock ECU reflash
EVO VIII 17x8 wheels 235/40/17
Koni Yellow shocks w/progress springs
320hp