Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#15]  (Read 201938 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

April 26, 2012, 07:27:20 PMReply #15

Offline Johnmk2

Re: Μπλα μπλα [#15]
« Reply #15 on: April 26, 2012, 07:27:20 PM »
γιαννη το πηρες εντελει...και στα χαρτια?
αν πηρες αυτο του μελους απο ΑΡΤΑ σε παρακαλω αναφερε το διοτι καποιοι εδω μεσα φοβουνται και τη σκια τους.
Για δειτε τη αγγελια του μελους απο ΑΡΤΑ και τον ειρωνικο σχολιασμο του Στελιου.,,,χωρις ουσιαστικη συμβολη.
(ισως να 
Ο γιαννης ειχε εντοπισει αρκετα αμαξια εκει εξω και του λεω, δεν βλεπεις και αυτο του μελους μας απο ΑΡΤΑ..?
και εστειλα με ΠΜ μηνυμα στον ΑΡΤΙΝΟ να μιλησουν...και εκατσε η συγκυρια να τοχει το αμαξι για λιγες μερες στην αθηνα και μαλλον εκατσε.

και ξεκαθαρα του ειπα του ΓΙΑΝΝΗ, μετα την εμπειρια με το ΠΕΖΩ, μην πεις κουβεντα στο φορουμ δημοσιως διοτι θα στο φανε το αμαξακι...η θα στο θαψουν λογω ζηλειας.  Να μιλας μονο με ΠΜ με ατομα που εμπιστευεσαι..οπως και εκανε...και ξερω και ατομα του φορουμ που κατ ιδιαν τον καθοδηγησαν με ΠΜ....

Διαβαστε την αγγελια απο ΑΡΤΑ και διαβαστε το δικο μου σχολιο...και του ΣΤΕΛΙΟΥ...
Εγω απονηρευτα ειπα ευθεως τη σκεψη-και εξεφρασα δυνητικα ενδιαφερον, και θα το επαιρνα αν ειχε εσπ,  ενω  ο ΣΤΕΛΙΟΣ τον ειρωνευοταν.

Οταν εγω εβαλα αγγελια ανταλλαγης, 2.λιτρο με 1.8 μπηκαν μεσα και κατεστρεψαν την αγγελια μου-τα φιλοξενα μελη- μεχρι να την καθαρισει ο διαχειριστης...

αν αναλογιστει και καταλαβει καποιος τι επαιξε,  ισως εχω προσφερει πολλα περισσοτερα στο φορουμ απο πολλους αλλους εδω μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα....βοηθησα οσο μπορουσα να γινουν 3 ανθρωποι χαρουμενοι (Γιαννης/μελος-Πωλητης απο αρτα/μελος-και αγοραστης ΠΕΖΩ 107/παλι μελος)....σε 10 μερες....

υγ γιαννη αν τελικα δεν πηρες αυτο απο ΑΡΤΑ τζαμπα τα εγραφα..    οτι και να πηρες ομως καλοριζικο....

Στα χαρτια οχι ακομα,σε λιγες μερες ομως zoom zoom zoom;D!
Οντως ισχυει οτι μου εστειλε Pm να προσεχω τι λεω.Ελπιζω τωρα να μην μου το φανε :axe:!

April 26, 2012, 07:35:54 PMReply #16

Offline lordin

« Reply #16 on: April 26, 2012, 07:35:54 PM »
Ολοι μπλεγμενοι ειστε!!! :girlie: :girlie:
1.8 Sunlight Silver Turbo
->TD04-19T Turbocharger
->Tochigi Fuji LSD/4.44 MotorKlasse FGR
->235/40/17 Federal RS-R / EVO 8 Enkei Wheels
->Hawk HP Plus Pads
->BC Coilover : Type RS 7/5
->RX-8 Cosmo Sway Bars

To be continued
YouTube Channel
https://www.youtube.com/user/civikakias

April 26, 2012, 07:59:13 PMReply #17

April 26, 2012, 08:21:59 PMReply #18

Offline nmwisima

« Reply #18 on: April 26, 2012, 08:21:59 PM »
Παιδια δεν θα αμαμειχθω καθολου στο θεμα σεβασμου,προσβολων κτλ γιατι δεν με αφορα,μονο θα σταθω στις κατηγοριες προς τον ELTASSOS οτι
ξεπουλησε αυτοκινητο ενω εκρυβε στοιχεια,ξεγελασε κτλ κτλ.

Το ποσο με εχει βοηθησει αυτος ο χρηστης(καλα και αλλοι βεβαια,βασικα οι μισοι απο εδω μεσα :llol:)για να αγορασω και εγω επιτελους το mx 5 μου
δεν λεγεται.Χωρις κανενα φυσικα οφελος.Εχουμε εξετασει μαζι πανω απο 3 nc και παντα μου απανταει γρηγορα και ουσιαστικα.Και αυτο που θα παρω
εντελει,εκεινος ειναι που εχει βοηθησει και εχουμε φαει ωρες στα τηλεφωνα για να καταληξω.
Σιγουρα καποια πραγματα δεν κανει να λεγονται δημοσια,αλλα επισης κιολας καποιοι χρηστες δεν το πολυκαταλαβαινουν-κατανοουν αυτο το πραγμα.
Σε πολλα forums το βλεπω.

Τελοσπαντων δεν εχω κανενα δικαιωμα να γραφω εγω,που ξερω oτι σας εχω πρηξει κανονικα τα @@ στο topic συμβουλες για μεταχειρισμενα κτλ κτλ
(οχι οτι δεν διαβαζω τα αλλα θεματα,το χω λιωσει :D) και δεν εχω ουτε 100 post απλως μου εκανε εντυπωση που παει για ban ενας χρηστης που με βοηθησε τοσο πολυ.

Θα απαντήσω σοβαρά σε σένα γιατί δεν έχεις δείξει δείγματα ότι δεν αξίζεις σοβαρότητα.

Αυτά ακριβώς που γράφεις στο ποστ σου είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Ότι μπήκες εσύ Γιάννη σε αυτό το φόρουμ όντας νέο μέλος και διαβάζοντας λίγο κατέληξες να παίρνεις συμβουλές και υποστήριξη από τον "Τι εστί ELTASSOS"

Πολύ καλό και γλυκό εκ μέρους του που προθυμοποιήθηκε και σπατάλησε χρόνο για σένα, αλλά τελικά η ουσία δεν αλλάζει:

Ένα νέο μέλος σαν εσένα θεώρησε ότι ο κυρ-Τάσος είναι κατάλληλος για να τον συμβουλέψει για το ΜΧ5 του.

Το φόρουμ τούτο είναι γεμάτο γνώσεις, διασταυρωμένες και τεκμηριωμένες από εμπειρίες και το πιθανότερο είναι ότι αν διάβαζες
θα έβρισκες τις απαντήσεις σου. Ακόμα κι αν όχι όμως, υπάρχουν μέλη που έχουν τα αυτοκίνητά τους χρόνια, Μχ5 δεκαετίες, άνθρωποι που
τα φτιάχνουν μόνοι τους, άνθρωποι που δημιουργούν από το τίποτα καινούρια πράγματα, άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν.
Ειδικά στα NC δε, υπάρχουν πρωτοπόροι εδώ μέσα. Και μάλιστα άνθρωποι που έχουν αποδείξει ότι είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν αφιλοκερδώς.

(Δες π.χ.:
Manolis, Total Time Spent Online: 148 days, 20 hours and 19 minutes.
saldale, Total Time Spent Online: 111 days, 17 hours and 29 minutes.)

Και όμως, εσύ, χωρίς να φταις ή να γνωρίζεις, ξεγελάστηκες και άκουσες συμβουλές από έναν τύπο περιστασιακότερο του περιστασιακού στα ΜΧ5,
ο οποίος έχει αποδείξει τον επιφανειακό τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα αλλά και την επί της ουσίας ασχετοσύνη τού γύρω από το Μχ5 και την οδήγησή του.

Αυτό, είναι για μένα (και πιστευω για τα περισσότερα τακτικά μέλη) η μεγαλύτερη ήττα :nono:

Α.

April 26, 2012, 08:28:25 PMReply #19

Offline Στέλιος - fess

« Reply #19 on: April 26, 2012, 08:28:25 PM »
+1 στον Τασο οσων αφορα τον Στελιο. Ζηλευει τα ford κι οχι μονο αυτο.. Εχω να καταγγειλω οτι μου εστειλε πμ για το τι χρειαζεται για να βαλει mzr 2.0 στο ασπρο μπογιατισμενο με λαδομπαγια αμαξι του. Ενα αμαξι απαραδεκτο , μπαζει νερα και απο κατω ειναι ολο σκουριασμενο.

Αυτα δεν τα λεμε Στελαρα ε;

Κρύβε λόγια ρε...

Τάσσο (κακώς σου απαντάω σε πρώτο ενικό) το ποιός έχει εμπάθεια το έδειξες ήδη.
Έχω ζητήσει από τους διαχειριστές (από εχθές μετά τη δημόσια πρόταση μου) αν έχω κάνει κάποιο λάθος να υποστώ τις συνέπειες.
Συνεχίζεις να προσπαθείς να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα.
Αυτό που θα γράψω για πολλοστή φορά, είναι πως δεν έχω θέμα με κανέναν χρήστη.
Σαν μέλος όμως αυτής της ομάδας, όπως θεωρώ πως έχω βοηθήσει και έχω βοηθηθεί, περιμένω να υπάρχει σύμπνοια.
Ακόμα και σαν παραδειγματισμός για το μέλλον και την εύρυθμη λειτουργία, πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει βαριά τιμωρία στο προσωπό σου.
Τα όσα σχολιάζεις περί βοήθειας σε χρήστες, δεν τα καταλαβαίνω, γιατί και ο τρόπος γραφής σου είναι ακαταλαβίστικος για μένα.
Μάλλον φταίει το χαμηλότατο επίπεδο μόρφωσης μου, σε σχέση με το δικό σου. Έγραψες αν δεν κάνω λάθος πως είσαι οικονομολόγος.
Συγχαρητήρια. Έγώ είμαι άνεργος.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

April 26, 2012, 08:37:06 PMReply #20

Offline aero21

« Reply #20 on: April 26, 2012, 08:37:06 PM »
Πραγματικά επειδή by far σε σχέση με άλλα fora αυτό είναι πολύ οκ, έχω να πω πως επειδή παρακολουθώ τι έγινε τις τελευταίες μέρες και με τα σχόλια στου ELTASSOS την αγγελία και όλο αυτό εδώ τώρα, το forum αδικείται, βέβαια από την άλλη φαίνεται πως δεν υπάρχει λογοκρισία, παρά μόνο όταν τραβιέται το θέμα από τα μαλλιά.

Έχω μόνο να πω για τις αγγελίες κάτι: Όταν ένα αμάξι έχει ένα ελάττωμα 1ον σωστό είναι να καλέσουμε δημόσια τον πωλητή να ξεκαθαρίσει τι έγινε-αν δεν αναφέρεται σε posts του- και πάλι δημόσια να βγει ασπροπρόσωπος στους πιθανούς πωλητές. Όμως όπως είναι λογικό σχόλια που υποβαθμίζουν μία αγγελία μόνο και μόνο επειδή κάποιος που μπορεί να "σκότωσε" το δικό του αυτοκίνητο ή επειδή έχει 15 και δε θα έρθει ποτέ στη θέση να πουλήσει νομίζω δεν είναι οκ, και ως γνωστόν στον γραπτό λόγο δε βλέπουμε εφκράσεις και γίνονται παρεξηγήσεις. Αν όμως ο πωλητής φαίνεται να παρουσιάζει το προιόν του ως super ευκαιρία ενώ στη πραγματικότητα αυτός που θα το αγοράσει θα επιβαρυνθεί στο τέλος επειδή δε θέλω να κάνω τον έξυπνο, δε ξέρω τι πρέπει να κάνουν τα υπόλοιπα μέλη. Κι εγώ όταν ήταν να αγοράσω μέσα στο forum γράφτηκα και διάβαζα με τις ώρες και σε διαφωνίες επειδή δεν είχα γνώση ο ίδιος ότι έλεγαν οι περισσότεροι μου φαινόταν σωστό, γιατί ούτε ήξερα τη φερεγγυότητα του καθενός, ούτε πώς αντιμετωπίζει κανείς το αμάξι του ούτε τίποτα. Οπότε όταν κάποιου του τη "πέφτουν" πόσοι σε μια αγγελία, προσωπικά δε θα συνέχιζα να τη κοιτάω ως αγοραστής που ερευνά μόνο και μόνο γιατί αυτό που προβάλλεται στην αγγελία μέσα από τα πολλαπλά σχόλια άλλων μελών φαίνεται πως κάτι δε πάει καλά.

Γενικά προτιμώ η συζήτηση να είναι δημόσια αλλά μετά το περιστατικό με τον ELTASSOS και την αγγελία του όπως είδατε προτιμώ οι ενδιαφερόμενοι να μου στειλουν pm.
« Last Edit: April 26, 2012, 08:40:17 PM by aero21 »

April 26, 2012, 08:50:36 PMReply #21

Offline aero21

« Reply #21 on: April 26, 2012, 08:50:36 PM »
Sorry για το 2πλό post αλλά τώρα διάβασα αυτό

Το δικομου ηταν ΚΑΙ κακοπαθημενο και βρωμαγε σκυλιλα απο μεταφορα σκυλου---δαγκαματα στα καθισματα αφρολεξ-στις ζωνες-νυχιες γυρω γυρω-μοκεττες πατσαβουρια...οποτε νομιζω με ενα βιολογικο (39 ευρω εχει παει τωρα) το αμαξακι σου θα φρεσκαριστει,  αφου οσο ατασαλος και να ητανε, σκυλος δεν ητανε. Χειροτερο απο το πρωην δικο μου αποκλειται να ειναι.

νόμιζα πως αναφερόταν σε άλλο αμάξι, όχι το mx-5 που πούλαγε. Ομολογώ πως έχω μείνει...

April 26, 2012, 08:51:32 PMReply #22

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #22 on: April 26, 2012, 08:51:32 PM »
Ακόμα και σαν παραδειγματισμός για το μέλλον και την εύρυθμη λειτουργία, πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει βαριά τιμωρία στο προσωπό σου.
Τιμωρία θα υπάρξει Στέλιο για τους εξής λόγους  
1. Προσέβαλε αρκετά μέλη του φόρουμ
2. Προσέβαλε τους διαχειριστές του υποστηρίζοντας ότι υπήρξε δόλος στις πράξεις του

και εφόσον δεν βγαίνει να τα υποστηρίξει με αποδείξεις και όχι βεγγαλικά, θα είναι βαριά

ήδη έχει μπει στο group WARNED και ουσιαστικά έχει πρόσβαση μόνο στο board Γενικά, μέχρι να αποφασιστεί το μέγεθος της ποινής ή να βγει και να αποδείξει τα γραφόμενα του
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

April 26, 2012, 09:04:02 PMReply #23

April 26, 2012, 09:04:30 PMReply #24

Offline Gas21

« Reply #24 on: April 26, 2012, 09:04:30 PM »
Για να αλλάξω θέμα..σήμερα το μεσημεράκι κατα τις 2 παρά είδα ένα ΜΚ1 μαύρο πολύ όμορφο και καθαρό στη Μεταμόρφωση έστριβε στην οδό  Γκινοσάτη..κανείς απο δώ?
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

April 26, 2012, 09:16:09 PMReply #25

Offline aero21

« Reply #25 on: April 26, 2012, 09:16:09 PM »
Ας το δούμε από τη θετική του πλευρα: Υπάρχει πολυγνωμία και όλων των τύπων οι άνθρωποι εδώ μέσα. Κι εμένα με έχαν ενοχλήσει 2-3 φορές σχόλια που έκαναν. Το λάθος είναι οτι τα πήρα πιο σοβαρά απ' ότι μάλλον είχαν γραφτεί και όταν κάθισα να απαντήσω τα έσβησα 4-5 φορές και τα έγραψα πιο ήπια γιατί σίγουρα η τρίχα θα γινόταν τριχιά ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ. Νομίζω αυτό έχει γίνει απο χθες το βράδυ.

April 26, 2012, 09:26:25 PMReply #26

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #26 on: April 26, 2012, 09:26:25 PM »
Kριμα που σημερα ειχα πολυ δουλεια και τωρα καταφερα να διαβασω τα γραφομενα εδω μεσα !!!

Ενταξει καταλαβαινω ολο το κραξιμο προς τον Τασο για την ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ προς αλλους, για την προσπαθεια πωλησης χωρις τοσο ακριβη στοιχεια, για την γενικοτερη εφεση που εχει προς την παραβατικοτητα (κλασσικος ελληναρας!) και φυσικα οτι ολα αυτα γραφονται σε ενα δημοσιο διαλογο!!! Αλλα ρε σεις ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειστε, επειδη δεν μπορειται να μ@μησ€τ€ στο αμαξι σας να τον κραζετε επειδη το εκανε ?! :P
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

April 26, 2012, 09:28:15 PMReply #27

Offline nmwisima

« Reply #27 on: April 26, 2012, 09:28:15 PM »
Θυμαμαι μικρος ειχαμε ενα σουμπαρου τζαστυ και του ειχε βαλει ο πατερας μου τετοιο "μαλακο" λιπ σποιλερ..

Έλα, Ξάδελφε, φύγε από το πληκτρολόγιο του Αιμίλιου...

April 26, 2012, 09:30:12 PMReply #28

Offline aero21

« Reply #28 on: April 26, 2012, 09:30:12 PM »
Αλλα ρε σεις ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειστε, επειδη δεν μπορειται να μ@μησ€τ€ στο αμαξι σας να τον κραζετε επειδη το εκανε ?! :P

Χαχαχαχ, καλό....

April 26, 2012, 09:31:37 PMReply #29

Offline lordin

« Reply #29 on: April 26, 2012, 09:31:37 PM »
Αλλα ρε σεις ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειστε, επειδη δεν μπορειται να μ@μησ€τ€ στο αμαξι σας να τον κραζετε επειδη το εκανε ?! :P

Χαχαχαχ, καλό....

Εγώ δε βολεύομαι στο Miata...!!! :llol:
1.8 Sunlight Silver Turbo
->TD04-19T Turbocharger
->Tochigi Fuji LSD/4.44 MotorKlasse FGR
->235/40/17 Federal RS-R / EVO 8 Enkei Wheels
->Hawk HP Plus Pads
->BC Coilover : Type RS 7/5
->RX-8 Cosmo Sway Bars

To be continued
YouTube Channel
https://www.youtube.com/user/civikakias