!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (150/169) > >>

Skyggedans:

Λυπάμαι που το έμαθες με τον λάθος τρόπο αυτό, ειλικρινά.
 Δεν αναιρεί αυτό που έγραψες για τους ασφαλιστές. Βρες κάποιον να εμπιστεύεσαι κάπως και να μη σε βλέπει μόνο σαν πορτοφόλι.
 Καλά ξεμπερδέματα και γρήγορα.

Reverant:
Ο ασφαλιστής πως ακριβώς θα σε βοηθούσε να βρεις ανταλλακτικά;

spoumi:
Βασικά αν σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις στην θέση σου δεν θα το πήγαινα στο συνεργείο που με βολεύει επειδή είναι κοντά αλλά στο συνεργείο που είναι καλό για τη δουλειά του.

iliasfyntanidis:
Όσες φορές και αν έχω τρακάρει το όφελος μου(καινούργια ανταλλακτικά- μικρή συμμετοχή-συνομιλίες με την ασφάλεια-συνεργείο )το έχω κυνηγήσει μόνος μου.

matt21:
Μα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα η εύρεση ανταλλακτικών όσο το δήθεν regulation που είχε η carpoint, και έγινα μπαλάκι. Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί καπό, φτερό και προφυλακτήρας για NB; Με μία γρήγορη αναζήτηση στο car μπορείς να βρεις. Μάλιστα οι ίδιοι μου είπαν ότι είχαν στραφεί σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Απλά με ασφαλιστή, η όλη διαδικασία θα ήταν πιο ευέλικτη σε σύγκριση με αυτά που μπορώ να κάνω εγώ, όσο και με το χρόνο που μπορούσα να διαθέσω. Η επιλογή συμβεβλημένου έγινε ξεκάθαρα για λόγους ευκολίας στην πληρωμή μιας αναλαμβάνει η ασφαλιστική άμεσα.

Αναφορικά με ασφαλιστή πληρώνω ξεκάθαρα το "σιγά μη μου τύχει εμένα μωρέ, αφού προσέχω", μιας και ασφαλιστή έχω, αδερφικό φίλο στην Interamerican ο οποίος επί 2 χρόνια μου το έλεγε.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version