!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (149/169) > >>

Skyggedans:

Γίνεται ήδη τούτο, εδώ και χρόνια και με μεγάλη επιτυχία από παθόντες   :hilarious:

Όλοι είναι ενήμεροι και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια, "για να βολεύονται όλοι".

HarryB:
Ρε συ Νοτη, ειναι λογικο να γινεται δια τις πλαγιας οδου, οταν δεν υπαρχει τροπος να ασφαλισεις το οχημα σου για οσο επιθυμεις, η να δηλωσεις αξια μετατροπων κτλ.

Skyggedans:

Είναι η λογική του παραλόγου, Χάρη.

Παράνομο είναι, όπως παράνομο είναι να ασφαλίζεις το αυτοκίνητο σου για Χ ποσό και η ασφαλιστική να σε αποζημιώνει για Χ-50% λεφτά, βρίσκοντας χίλιους τρόπους και παράθυρα στο νόμο, ώστε να ωφεληθεί.

Είναι πολλοί αυτοί που δεν το κυνήγησαν νομικά λόγω οικονομικής δυσκολίας και συμβιβάστηκαν με τα ψίχουλα της ασφαλιστικής, είναι πολλοί που το κυνήγησαν και κέρδισαν κάτι παραπάνω, είναι όμως και πολλοί που επέλεξαν την πλάγια οδό και ωφελήθηκαν, όπως ωφελήθηκε και η ασφαλιστική, απλά με μικρότερο κέρδος.

Δε βγάζεις άκρη #9999

HarryB:
Οπως το ειπες ακριβως. Μπανανία.

Στα "περιεργα" περι ασφαλιστικων, εβγαλα ακρη με το ατυχημα που ειχα πριν 1μιση μηνα με εκεινο το ιπταμμενο αντικειμενο που προσγειωθηκε πανω μου. Η ασφαλιστικη του προπορευομενου αποδεχτηκε ευθυνη, οποτε τελος καλο ολα καλα. Θελω να μαζεψω κατι χαζομαρες απο μηχανικης αποψης πρωτα κ στην συνεχεια βουρ Μακριδη για φρεσκαρισματακι.

matt21:
Σε συνέχεια του παραλόγου, μου τηλεφώνησαν χθες από το Carpoint, και λόγω αδυναμίας εύρεσης ανταλλακτικών μου είπαν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο συμβεβλημένο  :hello: Όταν είχα την εύλογη απορία ότι "οκ, εσείς δε βρίσκετε, θα βρουν οι άλλοι; Ποια η διαφορά;" απάντησαν ότι εκείνοι έχουν συγκεκριμένους προμηθευτές και regulations  :yawn:

Συνεπώς το αυτοκίνητο είναι από χθες στον Ανανιάδη στον Αγ. Στέφανο (καθαρά λόγω απόστασης σπιτιού, για να συνεχίσω να είμαι ο μπάρμπας που πάει κάθε μέρα να δει πώς πάει η δουλειά) και αναμένω σήμερα τηλέφωνο για χρόνους, αν βρήκαν επιτέλους ανταλλακτικά ή αν βγει ολική κλπ

Το μόνο καλό αυτές τις ημέρες είναι ότι κινούμαι με Fiesta diesel και έχω γλιτώσει σε 4 μέρες ένα 20ρικο βενζίνη  :tease:

Εγώ αυτό που έβγαλα από όλη την ιστορία είναι το μακρυά από direct ασφάλειες αν πονάς το αμάξι σου. Ένας καλός ασφαλιστής δυστυχώς χρειάζεται... και κάποτε τους έλεγα γραφικούς και λαμόγια τους ασφαλιστές, δουλεύοντας σε agency που είχε την κύρια digital επικοινωνία μεγάλης direct ασφαλιστικής (που αρχίζει από ένι και τελειώνει σε τάιμ).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version