!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
georgep800:
--- Quote from: matt21 on January 05, 2017, 11:35:31 AM ---Μα δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα η εύρεση ανταλλακτικών όσο το δήθεν regulation που είχε η carpoint, και έγινα μπαλάκι. Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί καπό, φτερό και προφυλακτήρας για NB; Με μία γρήγορη αναζήτηση στο car μπορείς να βρεις. Μάλιστα οι ίδιοι μου είπαν ότι είχαν στραφεί σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Απλά με ασφαλιστή, η όλη διαδικασία θα ήταν πιο ευέλικτη σε σύγκριση με αυτά που μπορώ να κάνω εγώ, όσο και με το χρόνο που μπορούσα να διαθέσω. Η επιλογή συμβεβλημένου έγινε ξεκάθαρα για λόγους ευκολίας στην πληρωμή μιας αναλαμβάνει η ασφαλιστική άμεσα.
Αναφορικά με ασφαλιστή πληρώνω ξεκάθαρα το "σιγά μη μου τύχει εμένα μωρέ, αφού προσέχω", μιας και ασφαλιστή έχω, αδερφικό φίλο στην Interamerican ο οποίος επί 2 χρόνια μου το έλεγε.
--- End quote ---
Και γιατί φταίει η ασφαλιστική εταιρία για το γεγονός ότι η carpoint έχει αυτό το regulation;
Τι παραπάνω θα έκανε ο ασφαλιστής απο το να σου κάνει την ενημέρωση που σου έκανε η ίδια η carpoint;
Reverant:
Ποιά διαδικασία θα ήταν πιο ευέλικτη δηλαδή; Μην υποθέτεις πράγματα. Σε 15 χρόνια έχω αλλάξει 4 ασφαλιστές για έναν απλό λόγο: Δεν βγάζουν ουσιαστικά χρήματα από την ασφάλεια ενός ΙΧ, και για αυτό δεν ασχολούνται. Εδώ τους έψαχνα για να ανανεώσω (ούτε καν να με πάρουν αυτοί να μου πουν!) και δεν τους έβρισκα. Τελικά πήγα anytime πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά, με παίρνουν ΠΑΝΤΑ τηλέφωνο 10 μέρες πριν την ανανέωση, και ότι θέλω κάνω login και το κοιτάω/φτιάχνω μόνος μου.
Thanasis_:
Παιδιά αυτή η κουβέντα που ανοίχτηκε μεταξύ direct και ασφαλιστών ειναι πολύ μεγάλη και τελειωμό δεν εχει. Δεν μπορουμε να πούμε οτι το ενα ειναι καλό και το άλλο λάθος και το λέω εγω που ειμαι στον συγκεκριμένο κλάδο (ασφαλιστής) όπως μπορεί να υπάρχουν Και άλλοι συνάδελφοι εδώ μεσα. Οι direct ασφάλειες ειναι αρκετά συμφέρουσες και μπορεί κάποιος να κανει δουλεια του πολύ καλά, όμως αυτός ο κάποιος θα πρέπει να εχει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί ο ίδιος για μια περίπτωση αποζημίωσης.
Ο ασφαλιστής λοιπόν δουλεια του ειναι πέρα απο το να ειναι μεσάζοντας για την αγορά μια ασφαλείας να παρέχει και service στον πελάτη. Όταν εννοούμε σέρβις δεν εννοούμε απλά πάρε την φροντίδα ατυχήματος και θα τα κανει όλα αυτή, αλλα όλη την διαδικασία αποζημίωσης. Εννοείται ο ασφαλιστής δεν βγάζει την αποζημίωση κάθε φορά, αλλα μπορεί να βάλει το χεράκι του, ώστε να βοηθήσει τον πελάτη του, για να πάρει μια καλύτερη αποζημίωση ή να διαπραγματευτεί καλύτερα στην περίπτωση που η αποζημίωση εχει διάφορες.
Και μην ξεχνάτε παιδιά οτι ποτέ καμία περίπτωση δεν ειναι ίδια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση με το ατύχημα του παιδιού αν βρισκόντουσαν τα ανταλλακτικά θα έλεγε μια χαρα ειμαι στην συγκεκριμένη direct ασφάλεια.
Αν όμως γινόταν ένα τροχαίο και φταιχτης έφευγε και το θύμα κράταγε μόνο μια πινακίδα ποσο εύκολο θα ήταν μέσω μιας direct να τον βρει, να βγάλει άκρη σε ποια ασφαλιστική ανήκει, να βρει τον ασφαλιστή της άλλης εταιρίας να μιλήσει και τελικά να δεχθεί ο άλλος οτι φταίει κτλ.
Το συμπέρασμα ειναι οτι υπάρχουν άνθρωποι που ειναι ασφαλισμένοι direct και τα πάνε περιφημα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... υπάρχουν και κάποιοι που δεν το αντέχουν όλο αυτο. Ο καθένας τα ζυγίζει βλέπει τι τον Συμφέρει και πράττει αναλόγως.
Συγνώμη για το "κοκορέτσι"" ποστ και εύχομαι @matt21 να βρεις ανταλλακτικά και να το φτιάξεις το αμάξι σου.
Sent from my iPad using Tapatalk
iliasfyntanidis:
Δυστυχώς οι εμπειρίες που είχα μέχρι τώρα με ασφαλιστές ήταν η παράδοση του συμβολαίου.
Και επειδή εγώ έχω τρέξει για να μην ζημιωθώ με όλα αυτα που σκαρφίζονται οι ασφαλίστηκες όπως παλαιότητα (τηλέφωνα,πήγαινε έλα) τι έκπτωση θα μου κάνει το συνεργείο στα καινούργια ανταλλακτικά , θεωρώ αδύνατο να το κάνει ένας ασφαλιστής για έμενα.Πολύ βαβούρα,πολύ τηλέφωνο πολύς πονοκέφαλος....
HarryB:
--- Quote from: Thanasis_ on January 05, 2017, 06:35:08 PM ---
Αν όμως γινόταν ένα τροχαίο και φταιχτης έφευγε και το θύμα κράταγε μόνο μια πινακίδα ποσο εύκολο θα ήταν μέσω μιας direct να τον βρει, να βγάλει άκρη σε ποια ασφαλιστική ανήκει, να βρει τον ασφαλιστή της άλλης εταιρίας να μιλήσει και τελικά να δεχθεί ο άλλος οτι φταίει κτλ.
--- End quote ---
Θαναση εχεις δικιο στο οτι δεν θα επρεπε να ειναι ολοι οι ασφαλιστες στο ιδιο τσουβαλι, οπως καθε κατηγορια επαγγελματιων. Και η δικη μου (περιορισμενη) εμπειρια ομως δεν ηταν καλη. Αντιθετα μου εχει τυχει το παραπανω σκηνικο, και μαλιστα πολυ προσφατα (το ιπταμμενο αντικειμενο που ανεφερα), και μετα απο αρκετο δικο μου τρεξιμο, εβγαλα ακρη μια χαρα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version