!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

(1/169) > >>

MANT:
Απο οτι ειδα δεν υπαρχει καποιο τοπικ για το που ειμαστε ασφαλισμενοι και ποσα πληρωνουμε....
Παμε λοιπον να δουμε τι πληρωνει ο καθενας σε ποια εταιρεια και τι του καλυπτει.

dimsabas:
Μικτή ασφάλεια στην AIG για 410 ευρώ το εξάμηνο, με νομική προστασία και όλες τις υπόλοιπες καλύψεις. Δε γνωρίζω αν περιλαμβάνει και αντικατάσταση κουκούλας.

Liakos:
Απλη ασφαλιση + μερικη/ολικη κλοπη στην General Union, με αξια αυτοκινητου 29.000 το '06, 310ευρω το 6μηνο....Ολα αυτα μεχρι τον προηγουμενο Σεπτεμβρη.Αποσο ακουω τα ασφαλιστρα παιρνουν την ανηφορα(ω τι περιεργο...) κ τα τελη αυτου του μηνα,αρχες του επομενου θα το βιωσει κ η τσεπη μου.... ::-
Μια φορα χρειαστηκε να χρησιμοποιησω την ασφαλεια μου,οταν μια καλη κυρια αποφασισε να κανει οπισθεν πανω στην πορτα του συνοδηγου μου, και η εξυπηρετηση ηταν αψογη.Αλλαγη της πορτας (κ ας μην ηταν καμια τρελη ζημια τουλαχιστον οπτικα) και επιστροφη των χρηματων σε 2-3 βδομαδες.(δε θυμαμαι ακριβως παει καιρος...)

Basilmx5:
Ασφαλιση στην Interamerican, για ολα πλην μικτης.. 380 το εξαμηνο...

alx:
Μικτη στην Εθνικη με απαλλαγη 128 (αν δεν κανω λαθος), αξια αυτοκινητου 26 500,ασφαλιση οδηγου συνοδηγου κ κουκουλα.Ολα αυτα 1400 ευρω ή καπου εκει κοντα. Αχρηστη να ειναι κ μακρι απο μας αλλα εχω ησυχο το κεφαλι μου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version