!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (147/169) > >>

iliasfyntanidis:
Παλαιότητα δεν υφίσταται σίγουρα.
Δυο φορές έχω προσφύγει δικαστικώς με χρήση νομικής προστασίας και τις 2 φορες  πήρα τα λεφτά μου,την δεύτερη και τα έξοδα για το ταξί.Χωρίς να τα κυνηγήσω αυτά,έκλεισα το μάτι  στην πρόεδρο. :P
Όποτε μπορείς να επιλέξεις καινούργια ανταλλακτικά εκμαιεύοντας έτσι την απόφαση που σε βολεύει.
Άλλα ξαναλέω χωρίς να γνωρίζω το μέγεθος της ζημιάς άλλα από τα χιλιόμετρα που αναφέρεις θα τα περάσεις τα 3200 αν βάλεις καινούργια και πας σε αντιπροσωπεία για την επισκευή.
Γενικά θέλει τρέξιμο η φάση.Αν σε ενδιαφέρει το αμάξι και το θες μετά όπως πρέπει.Με τις ποδιές τις πλαστικές,τα κλιπσάκια του και όχι κάτι δεματικά με σωστή απόχρωση κλπ....

Skyggedans:

--- Quote from: iliasfyntanidis on January 03, 2017, 07:46:24 PM ---Παλαιότητα δεν υφίσταται σίγουρα.
Δυο φορές έχω προσφύγει δικαστικώς με χρήση νομικής προστασίας και τις 2 φορες  πήρα τα λεφτά μου,την δεύτερη και τα έξοδα για το ταξί.Χωρίς να τα κυνηγήσω αυτά,έκλεισα το μάτι  στην πρόεδρο. :P

--- End quote ---

Αυτό ήθελα να γράψω, πως εκ πρώτης, η ασφαλιστική του υπαίτιου θα κοιτάξει να μειώσει την αποζημίωση της ζημιάς του θύματος, λόγω παλαιότητας. Οπότε και το πηγαίνεις δικαστικά, όπου και κάνουν διορθωτική κίνηση και αναθεώρηση του ποσού. Δυστυχώς όμως, δεν είναι πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 Σε αντίστοιχο παράδειγμα, με ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 6 χιλιάρικα, BMW 318 του '04, αποζημιώθηκε με 4600€, αφού πήγε δικαστικώς. Η πρώτη αποζημίωση είχε βγει για 4200.

matt21:
@spoumi εγώ θέλω με τα 3.200 την καλύτερη έκδοση που βγήκε ποτέ, NISEKO!  :coolio:

Πέρα από την πλάκα, ναι είναι γελοίο το ποσό. Σήμερα ξαναπέρασα από Carpoint (και θα τους γίνω ο γραφικός μπάρμπας που έρχεται κάθε μέρα να δει πως πάει η δουλειά) και μου είπαν ότι ακόμα ψάχνουν ανταλλακτικά... στα μεταχειρισμένα και θα έχουμε νέα αύριο, επαναφέροντας και πάλι την αναφορά στην ολική. Το αμάξι ήταν ασφαλισμένο για 4.750, υπάρχει τρόπος με τη νομική προστασία να διεκδικήσω παραπάνω ποσό (όχι απαραίτητα ολόκληρο, κάπου στη μέση); Επίσης, από το αυτοκίνητο αν βγει ολική δεν μπορώ να αφαιρέσω τίποτα σωστά; πχ τα magnecor μου, τα λάστιχά μου που είναι καινούργια, το ηχοσύστημα κλπ.

Πάω τώρα στο άλλο τόπικ να σας δείξω 2-3 μεταχειρισμένα που μου έκαναν κλικ  :P

iliasfyntanidis:
Αυτή είναι μια καλή απορία.Την έχω και εγώ....
Αν μπορούν να αφαιρεθούν πράγματα από όχημα που έχει βγει ολική.

Γιατί πηγές σε αυτό το συνεργείο;

matt21:
Για shortcut σε επίπεδο διαδικασιών μιας και ανήκει στην Interamerican (δεν μου βγήκε μέχρι τώρα) και γιατί ένας συνάδελφος είχε καλή εμπειρία (παρότι ολίγον τι μυρωδιάς με αυτοκίνητα - ο οποίος τώρα πρόσπαθεί να με ψήσει ότι το Impreza turbo s 2ης γενιάς είναι πιο fun to drive από το mx5). Επίσης, δεν έχω φανοποιό στην Αθήνα, έχω ακούσει μόνο καλά λόγια για Μακρίδη και μέχρι εκεί :/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version