!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (146/169) > >>

matt21:
Χθες ξανθό κουλάδι (που όμως αποδέχθηκε ευθύνη, ζήτησε 1000 φορές συγνώμη άρα οκ) με CLK του μπαμπά έσφαξε στοπ δίπλα στο Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω με 70-80 χαω (εγώ ήμουν με καμιά... 30ρα  :tanevramou: ), με χτύπησε εμπρός αριστερά και το αμάξι γύρισε 90 μοίρες.

Έγινε άμεσα κλήση στις 2 ασφαλιστικές (Anytime εγώ, Υδρόγειος εκείνη), έγινε φιλική δήλωση και πήρε την ευθύνη (προφανώς).

Τα σιγουράκια:

Φτερό αριστερά, προφυλακτήρας, καπό, φανάρι μπροστά αριστερά καινούργια, βαφή και επισκευή στον δεξί προφυλακτήρα καθώς και ευθυγράμμιση.

Μέχρι τώρα με την Anytime απόλυτα ευχαριστημένος. Ήρθε στον τόπο του ατυχήματος σε 15', ο τύπος με βοήθησε με τα διαδικαστικά (δεν είχα ξαναμπεί σε αυτό το τρυπάκι) σήκωσε το αμάξι και το πήγαμε στην Carpoint (στις 2 τα μεσάνυχτα). Σήμερα στις 10 το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση ότι η άλλη ασφάλεια έχει κάνει αποδεκτή την υπαιτιότητα, ενώ έκανα και μία βόλτα από εκεί για ενημέρωση και έλεγχο από τον εμπειρογνώμονα. Προς το παρόν αναμονή για τα ανταλλακτικά, διαδικασία που μπορεί να πάρει έως 2 εργάσιμες εξαιτίας της απουσίας αντιπροσωπείας απ΄ότι μου είπαν.. Με ανησυχεί το γεγονός ότι αν κοστολογήσουν την επισκευή πάνω από 2.800 τότε πάει για ολική το αυτοκίνητο, με αποζημίωση 3.200 ευρώ, αλλά ελπίζω να μην πάει τόσο. Επίσης μόλις ξεκινήσει η επισκευή θα δώσουν και αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Έχει κανείς άλλος εμπειρία από ποιότητα δουλειάς carpoint;

iliasfyntanidis:
Πάρε τα 3200.Άποψη μου.
70~80 χιλιόμετρα που λες μου ακούγονται  πολλά,και ανησυχώ για πάτωμα-γέφυρα κλπ.....
Η carpoint προφανώς θα θέλει να φτιάξει το αμάξι για ευνόητους λόγους.
Απλά εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν....

nektarios:
Σημασία εχει που είσαι καλά!

Μιας και είδα το θεμα ''Ασφαλειες και διαφορες εταιριες'' να ενημερώσω τα μελη που δεν το ξερουν για το youngtimer του σισα..(αυτοκίνητα 20ετίας και πάνω) σχετικά με την ασφάλεια. Μιας και ειναι δυσκολες εποχες καλο ειναι να το υπενθυμιζομε. Βασικο πακετο καλυψεων με οδικη βοηθεια και χωρις θραυση κρυσταλων στα 140 ευρω Ετησιως. Προϋποθετει εκδοση πιστοποιητικου ιστορικου οχηματος (εγω το εβγαλα πριν τρια χρονια ή 60 ή 80 ευρω) το οποιο εχει ισχυ μια δεκαετια.

Skyggedans:

--- Quote from: iliasfyntanidis on January 03, 2017, 05:03:19 PM ---Πάρε τα 3200.Άποψη μου.

--- End quote ---

Εφόσον κριθεί ασύμφορο επισκευής, περίμενε  να δούμε αν θα του δώσουν ολόκληρο το ποσό και δεν αρχίσουν τις μπούρδες με παλαιότητα κλπ.

Φίλε μου, αφού δε χτύπησες, όλα τα υπόλοιπα θα διορθωθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

spoumi:
Με 3.200 ζεστά παίρνεις NC τι να λέμε τώρα...

Περαστικά για την εμπειρία σου ευτυχώς όλοι είναι καλά γιατί όπως το περιγράφεις δεν είναι μικρό ατύχημα να πέσει άλλος πάνω σου με πάνω από 60χλμ/ωρα..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version