!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Konstantinos:
Χθες προσπάθησαν να παραβιάσουν το αυτοκίνητο της μητέρας μου, μάλλον με κατσαβίδι. Στράβωσε ο αφαλος και δεν λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα. Το όχημα είναι ασφαλισμένο για μερική/ ολική κλοπή. Φαντάζομαι καλύπτεται η φθορά. Χρειάζεται να περάσω από ΑΤ της περιοχής για καταγραφή συμβάντος και μετά ειδοποιω την ασφαλιστική? Σε όποιον έχει συμβεί αντιμετώπισε κάποιο άλλο θέμα ? Ευχαριστώ!
Thanasis_:
Καλημερα! Τι εταιρια εχεις; και τι καλυψεις; Το ποιο σωστο θα ηταν να μιλησεις με τον ασφαληστη σου να σου πει τι πρεπει να κανεις. Επειδη ασφαληστης ειμαι κι εγω, αν το πακετο σου αναφερει για κακοβουλες ενεργειες ή για βανδαλισμο κλεφτη ή για ζημιες κατα την διαρκει κλοπης τοτε λογικα καλυπτεσαι. Επισης μπορει να μην αναφερεται καν στις καλυψεις αλλα στους ορους να αναφερεται οτι εχεις και τετοια καλυψη.
Επισης Μαθε γιατι οι περισσοτερες εταιριες εχουν ενα εκπιπτομενο ποσο για τετοια πραγματα.
Ξαναλεω το καλυτερο θα ηταν να μιλησεις με την εταιρεια σου!
Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Konstantinos:
Θανάση σε ευχαριστώ πολύ, αυτό θα πράξω. Στο αμάξι έχουμε anytime πλήρες πακέτο και δεν έχουμε ασφαλιστή. Τη διαδικασία θα πρέπει να την κινήσουμε εμείς. Λογικά θα έχουν ρητρα απαλλαγής κάποιο ποσό αλλά στο ηλεκτρονικό συμβόλαιο είναι ελλιπής η περιγραφή.
xaxar:
Γι'αυτο χρειαζεται να εχεις εναν ασφαλιστη για να σε βοηθησει σε αυτες τις περιπτωσεις και μια αξιολογη ασφαλεια και καλυψεις!
Φιλος μου με anytime περυσι ειχε εμπλακει σε τροχαιο με πολλες ζημιες και ετρεχε και δεν εφτανε για να βγαλει ακρη,ταλαιπωρηθηκε πολυ!
tzagasdog:
--- Quote from: Konstantinos on September 15, 2016, 08:27:10 PM ---Χθες προσπάθησαν να παραβιάσουν το αυτοκίνητο της μητέρας μου, μάλλον με κατσαβίδι. Στράβωσε ο αφαλος και δεν λειτουργεί το κεντρικό κλείδωμα. Το όχημα είναι ασφαλισμένο για μερική/ ολική κλοπή. Φαντάζομαι καλύπτεται η φθορά. Χρειάζεται να περάσω από ΑΤ της περιοχής για καταγραφή συμβάντος και μετά ειδοποιω την ασφαλιστική? Σε όποιον έχει συμβεί αντιμετώπισε κάποιο άλλο θέμα ? Ευχαριστώ!
--- End quote ---
αν τους πάρεις ένα τηλέφωνο δεν θα στείλουν ασφαλιστή να το δει;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version