!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (133/169) > >>

Konstantinos:
Ωραίος Κώστα. Φθηνότερα και εγώ δεν βρήκα πουθενά. Στο δικό μου βγαίνει 285, αλλά το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το feedback από πληρωμές. Είναι συνεπής η interasco ή σου βγάζει το λάδι (όπως η ERGO & η Mineta στις οποίες έχω ασκήσει αγωγές για τα απλούστερα ατυχήματα..στη μεν πρώτη με χτύπησε ο πίσω σε φαναρι και στη δεύτερη μια γιαγιά παραβίασε το στοπ. Ακόμα περιμένω..)

kostas_jp120:

--- Quote from: Konstantinos on October 07, 2014, 02:44:49 PM ---Ωραίος Κώστα. Φθηνότερα και εγώ δεν βρήκα πουθενά. Στο δικό μου βγαίνει 285, αλλά το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το feedback από πληρωμές. Είναι συνεπής η interasco ή σου βγάζει το λάδι (όπως η ERGO & η Mineta στις οποίες έχω ασκήσει αγωγές για τα απλούστερα ατυχήματα..στη μεν πρώτη με χτύπησε ο πίσω σε φαναρι και στη δεύτερη μια γιαγιά παραβίασε το στοπ. Ακόμα περιμένω..)

--- End quote ---

Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι άσχημο...

Alex:
Κωνσταντίνε από την στιγμή που ήμουν ικανοποιημένος με interamerican, έκανα anytime.

Παρέκαμψα τον ασφαλιστή. Έτσι κι αλλιώς στην στραβή με το 1158 μιλάς και συνεννοείσαι.
Ο ασφαλιστής δεν μου χρησίμευσε πουθενά και τις δυο φορές...

Skyggedans:

μιας και το θίξαμε χθες, είδα μέσω του insurancemarket πως η καλύτερη προσφορά για μικτή ασφάλεια με όλες τις καλύψεις (22 καλύψεις, δεν ξέρω για κουκούλα), η Interlife δίνει 257,22 ευρώ/6μηνο με απαλλαγή 500 ευρώ, μοντέλο 2008 και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 9000 ευρώ.

kacey:
Εθνικη ειπαμε ασφαλιζει κουκουλα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version