!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (134/169) > >>

Alex:
Έχω anytime και σκέφτομαι να ανανεώσω με μικτή. Οπότε φεύγω από anytime.

Από insurancemarket, hellasdirect και όλα τα παρόμοια online στο πεδίο ζημιές ευθύνης εννοεί

τα ατυχήματα που έχω χρεωμένα ανεξαρτήτως τιμής; Πως μπορώ να το βρω αυτό χωρίς τη μεσολάβηση ασφαλιστή, ή κάποιος να μπορεί να βοηθήσει από δω μέσα;

VasmaV:
δεν γνωρίζω
btw μόλις άλλαξα και γω από εθνική σε AIG, καθώς τη βρήκα 100ε κάτω, στα 380 το εξάμηνο. Μικτή, 9000 κεφάλαιο με απαλλαγή 400 και όλες τις άλλες καλύψεις.

Alex:
Έχει κανείς εμπειρία από INTERLIFE ;

Το insurancemarket μου βγάζει μικτή στα 250...

Gas21:
Ρε παιδιά τί παίζει με την Hellas Direct;
 Μου βγαίνει 298 το χρόνο και στην anytime  μου ρθε ενημερωση να δωσω  411 φέτος.  :????:
Η μονη διαφορά είναι οτι στην Hellas Direct το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο είναι 1000 ευρω κάτω απο την anytime
και οτι θραυση κρυστάλλων καλύπτει full  μονο στην carglass .

Skyggedans:

Τι εννοείς ρε Κώστα; Είσαι ήδη στην anytime και πήρες προσφορά απ' την Hellas Direct που βγαίνει 100€ κάτω;
 Γενικά η Hellas Direct είναι με διαφορά η πιο φθηνή ασφάλεια, σε επίπεδα Interlife.
 Τη χρησιμοποιούμε σε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας, αλλά και φίλων εδώ και 2 χρόνια και ως τώρα δεν είχαμε θέμα ούτε έχω μάθει κάτι αρνητικό.
 Απλά έχει αυτόματη προσαρμογή ασφαλιζόμενου κεφαλαίου, οπότε το αυτοκίνητο το ασφαλίζεις με ποσό που σου καθορίζουν αυτοί (βάσει χρονολογίας, ατυχημάτων και χρήσης) και όχι εσύ, όπως γίνεται σε άλλες ασφαλιστικές.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version