!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Konstantinos:
Anytime πακέτο Value (τα πάντα πλην μικτής) και αξία 9.700Ε, 188 το εξάμηνο. Να το αφήσω ή να ψάξω και αλλού? Προς το παρόν τα ίδια στην ΑΧΑ, τα πληρώνω 244.
kostas_jp120:
--- Quote from: Konstantinos on October 07, 2014, 12:55:17 PM ---Anytime πακέτο Value (τα πάντα πλην μικτής) και αξία 9.700Ε, 188 το εξάμηνο. Να το αφήσω ή να ψάξω και αλλού? Προς το παρόν τα ίδια στην ΑΧΑ, τα πληρώνω 244.
--- End quote ---
Μόλις ανανέωσα μέσω insurancemarket.gr - Interasco 281 το εξάμηνο μικτή !!! - δεν καλύπτει κουκούλα βέβαια, αλλά και πάλι η τιμή είναι εξαιρετική για μικτή ασφάλεια μαζί με οδική, νομική κλπ κλπ
Το 188 καλή τιμή ακούγεται αλλά η διαφορά με τη μικτή είναι λίγη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, αν ο μη γένοιτο...
Skyggedans:
Κώστα, το έψαχνα πρόσφατα για 2 ακόμα αυτοκίνητα της οικογένειας, όπως και για το δικό μου nc.
Εγώ είμαι ήδη στην Hellas Direct λόγω παροχών και τιμής. Παίζει ρόλο η ημερομηνία παραγωγής του μοντέλου, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και σε περίπτωση μικτής, το ύψος της απαλλαγής, οπότε αν μπορείς, γράψε το μοντέλο και την απαλλαγή για τα οποία ισχύει η τιμή που έγραψες.
π.χ. Για μοντέλο του '08 και με απαλλαγή 1200 ευρώ (ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 8764 ευρώ με αυτόματη τιμολόγηση απ' την εταιρία) η μικτή στην Hellas Direct βγαίνει 558 ευρώ τον χρόνο - 279 το εξάμηνο, χωρίς κάλυψη κουκούλας φυσικά.
kostas_jp120:
--- Quote from: Skyggedans on October 07, 2014, 01:27:34 PM ---
Κώστα, το έψαχνα πρόσφατα για 2 ακόμα αυτοκίνητα της οικογένειας, όπως και για το δικό μου nc.
Εγώ είμαι ήδη στην Hellas Direct λόγω παροχών και τιμής. Παίζει ρόλο η ημερομηνία παραγωγής του μοντέλου, το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και σε περίπτωση μικτής, το ύψος της απαλλαγής, οπότε αν μπορείς, γράψε το μοντέλο και την απαλλαγή για τα οποία ισχύει η τιμή που έγραψες.
π.χ. Για μοντέλο του '08 και με απαλλαγή 1200 ευρώ (ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 8764 ευρώ με αυτόματη τιμολόγηση απ' την εταιρία) η μικτή στην Hellas Direct βγαίνει 558 ευρώ τον χρόνο - 279 το εξάμηνο, χωρίς κάλυψη κουκούλας φυσικά.
--- End quote ---
Οπότε εμένα με 450 ευρώ απαλλαγή και ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 9000, μια χαρά είναι συν τις υπόλοιπες παροχές που ανέφερα (δίνει και μία κάρτα υγείας για τσεκ απ αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλιση)
Skyggedans:
Μια χαρά είσαι, δεν νομίζω να υπάρχει φθηνότερη. Η αντίστοιχη τιμή με απαλλαγή 500 ευρώ σ' αυτή που είμαι, είναι 308 το εξάμηνο. Έχει βέβαια και κάλυψη για κακόβουλες πράξεις με 300 ευρώ απαλλαγή, αλλά δεν έχει κάρτα υγείας :P
Όταν την είχα κάνει, έδιναν κάρτες με έκπτωση για να ασφαλίσεις αυτοκίνητα της οικογένειας και των φίλων σου. Πλέον εληξαν αυτά, οπότε οι τιμές τους είναι απλά νορμάλ. Ευτυχώς για εμάς που ήμασταν απ' τους πρώτους ασφαλιζόμενους, ισχύει έκπτωση 10% για 10 χρόνια απ' την 1η ημερομηνία ασφάλισης, οπότε όσο διαρκεί αυτή, οι τιμές που παίρνω είναι πολύ χαμηλές.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version