!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (103/169) > >>

nmwisima:

--- Quote from: Errikos on December 11, 2012, 04:32:14 PM ---αλλά θα ήθελα να έχω και προστασία κλοπής και κακόβουλης ενέργειας (κυρίως για την κουκούλα...)
--- End quote ---

--- Quote from: iliasfyntanidis on December 11, 2012, 05:30:43 PM ---Η καλύτερη προστασία κατά της κακόβουλης πράξης είναι η κουκούλα.

--- End quote ---

takisnb:
Κουκούλα καλύπτουν η Εθνική και η Interamerican.

Errikos:
Ο ασφαλιστής μου μου πρότεινε ευρωπαική πίστη, 294 το εξάμηνο με κάλυψη κουκούλας... Καλά μου φαίνεται να πώ την αλήθεια, οι τιμές που λέτε εδώ είναι αρκετά υψηλότερες...

VasmaV:

--- Quote from: takisnb on December 11, 2012, 10:32:06 PM ---Κουκούλα καλύπτουν η Εθνική και η Interamerican.

--- End quote ---
εθνική έχω εγώ. Ισχύει η κάλυψη της κουκούλας στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί τουλάχιστον προς το παρόν δεν την έχω χρησιμοποιήσει (και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ)

δίνω 520 το εξάμηνο για μεικτή με απαλλαγή 400 ευρώ και όλες τις καλύψεις. Η αξία είναι στα 10κ.

iNFiNiTy:

--- Quote from: Errikos on December 12, 2012, 01:39:48 PM ---Ο ασφαλιστής μου μου πρότεινε ευρωπαική πίστη, 294 το εξάμηνο με κάλυψη κουκούλας... Καλά μου φαίνεται να πώ την αλήθεια, οι τιμές που λέτε εδώ είναι αρκετά υψηλότερες...

--- End quote ---
Στην ευρωπαϊκή πίστη δίνω περίπου 220, αλλά όσες φορές τους έχω αναφέρει για κουκούλα μου έχουν πει ότι δεν καλύπτουν.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version