!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
Errikos:
220?! Πολύ καλή τιμή! Με τί καλύψεις όμως; Κλοπής-κακόβουλης ενέργειας έχεις βάλει;
A1D3L:
--- Quote from: VasmaV on December 12, 2012, 03:16:23 PM ---
--- Quote from: takisnb on December 11, 2012, 10:32:06 PM ---Κουκούλα καλύπτουν η Εθνική και η Interamerican.
--- End quote ---
εθνική έχω εγώ. Ισχύει η κάλυψη της κουκούλας στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί τουλάχιστον προς το παρόν δεν την έχω χρησιμοποιήσει (και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ)
δίνω 520 το εξάμηνο για μεικτή με απαλλαγή 400 ευρώ και όλες τις καλύψεις. Η αξία είναι στα 10κ.
--- End quote ---
Ο ασφαλιστής μου, μού είπε ότι μόνο η Εθνική καλύπτει κουκούλα. Οπότε για Interamerican δ/ξ/δ/α. Σήμερα, για ό,τι και ο Βασίλης από καλύψεις/απαλλαγή κλπ, αλλά με ασφαλιζόμενη αξία 14.000 € (yeah right), πλήρωσα 575€. Για ασφαλιζόμενη στα 10 χιλιάρικα που τον ρώτησα, μού είχε πει να υπολογίσω κανά 40άρι κάτω (~535 δλδ). Έχω το δίλιτρο (Φεβ. 2007), αν παίζει κάποιο ρόλο.
iNFiNiTy:
--- Quote from: Errikos on December 12, 2012, 03:59:56 PM ---220?! Πολύ καλή τιμή! Με τί καλύψεις όμως; Κλοπής-κακόβουλης ενέργειας έχεις βάλει;
--- End quote ---
Έχω το πακέτο που καλύπτει μέχρι μερική/ολική κλοπή. (επίσης στην επαρχία οι τιμές είναι πιο χαμηλές)
Σου το ανέφερα όμως γιατί δεν μου έχουν αναφέρει στη συγκεκριμένη εταιρεία για κουκούλα. Μήπως το συμπεριλαμβάνει στις κακόβουλες ενέργειες;
Errikos:
Δεν είμαι σίγουρος, ενδεικτικά ρώτησα τον ασφαλιστή μου και μου είπε οτι από όλες τις εταιρείες που είδε, ήταν η μοναδική σε αυτήν την τιμή που καλύπτει και κουκούλα... Δεν μου είπε κάτι παραπάνω! Πάντως να δίνω ~200-300 ευρώ παραπάνω τον χρόνο να καλύπτει και κουκούλα δεν το κάνω... αν μου σκιστεί θα τα πληρώσω μόνος μου...
Μας δουλεύουν οι ασφαλιστικές μου φαίνεται... Όποιος είναι προσεκτικός οδηγός, πληρώνει παραπάνω για να καλύπτονται οι βλακείες των άλλων που παίρνουν το αμάξι να το σκίσουν... Στην αγγλία, αν είσαι προσεκτικός οδηγός το βλέπουν από το αρχείο και σου μειώνουν την τιμή της ασφάλισης!
Liakos:
Mε 200-300 παραπανω δε εχεις μονο καλυψη για την κουκουλα, αλλα κ μικτη...
Κ εγω απλη εχω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version