!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (102/169) > >>

iliasfyntanidis:

--- Quote from: nmwisima on September 06, 2012, 12:55:22 PM ---
Ειναι απαραίτητη λέτε η Κάλυψη νομικής προστασίας?

Α.

--- End quote ---
Πριν 6-7 χρόνια είχα διαφωνία με την Εθνική.....Κολοσσός η Εθνική,εγώ στην Comercial Value.Έκανα χρήση της νομικής προστασίας και μάντεψε...Δεν ασχολήθηκα καθόλου και μέσα στο κατακαλόκαιρο με πήραν τηλέφωνο για να πάω να παραλάβω όλο το ποσό που δαπάνησα για την επισκευή του αυτοκινήτου μου.Μόνο για αυτό αξίζει.Παρόλα αυτά παλαιότερα ήταν φτηνότερη σαν κάλυψη.Βέβαια για εμένα χρυσός κανόνας είναι διπλή προσοχή για να μην συμβεί οτιδήποτε.Σαν να οδηγώ μοτοσυκλέτα όπου η παραμικρή πτώση κοστίζει...

nmwisima:
Με καλύψατε σαν υπερδιπλο σεντόνι σε μονο κρεβάτι. Πλήρως.

Errikos:
Καλησπέρα παιδια!
Μέσα στο άμεσο μέλλον σκοπεύω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο MX-5 NC, και επειδή θα πρέπει επι τόπου να το ασφαλίσω, ήθελα να το ψάξω λιγάκι να έχω μια ιδέα από πριν.

Προσανατολίζομαι πιο πολύ σε απλή ασφάλεια αλλά θα ήθελα να έχω και προστασία κλοπής και κακόβουλης ενέργειας (κυρίως για την κουκούλα...) Περίπου πόσο θα πάει ετήσια; ΤΟ αυτοκίνητο θα είναι του 2008-2009 μάλλον και 1800 κυβικά. Ασφάλεια για κλοπή περίπου 10.000

Τι προτείνετε εσείς; Τι ασφάλεια έχετε επιλέξει για το δικό σας;
Γενικά είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός, και έχω κάνει ελάχιστα ατυχήματα όσο καιρό οδηγώ (τα περισσότερα χωρίς να φταίω...)
Ευχαριστώ πολύ!

nmwisima:
Για την κουκούλα; :gl: Δεν καλύπτεται νομιζω. Πάρε RC.

iliasfyntanidis:
Η καλύτερη προστασία κατά της κακόβουλης πράξης είναι η κουκούλα.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version