!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
leonidas11b:
Δεν μας πειράζει από που τον γνωρίζεις, το αποτέλεσμα μετράει.
Άμα γίνει στραβή, θα έχεις κάποιον να πλακώσεις.
:P
--- Quote from: sultan on November 08, 2011, 02:50:16 PM ---μην ξεχνατε και τον Τασο (el loco) που ειναι ασφαλιστης. ειναι καλο ο ασφαλιστης να ειναι γνωστος μας.
--- End quote ---
Σωστό τον βρίσκεις ευκολότερα.. :axe:
@Τάσο : Πλάκα κάνω μην παρεξηγηθούμε χωρίς λόγω.
Basilmx5:
--- Quote from: xenos on November 08, 2011, 02:26:12 PM ---Επιλογή 1: μινέττα, φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με, μέσω ασφαλιστή ==> 330ε/6μηνο
Επιλογή 2: anytime (interamerican), φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με οδική βοήθεια, μέσω site ==> 307ε/6μηνο
--- End quote ---
H 1 επιλογη δεν εχει οδικη βοηθεια? :nono:
xenos:
--- Quote from: Basilmx5 on November 08, 2011, 03:12:44 PM ---
--- Quote from: xenos on November 08, 2011, 02:26:12 PM ---Επιλογή 1: μινέττα, φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με, μέσω ασφαλιστή ==> 330ε/6μηνο
Επιλογή 2: anytime (interamerican), φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με οδική βοήθεια, μέσω site ==> 307ε/6μηνο
--- End quote ---
H 1 επιλογη δεν εχει οδικη βοηθεια? :nono:
--- End quote ---
Έχει, εγώ έκανα μλκία κ δεν το έγραψα. :oops:
heavenandhell82:
Axxa,πακέτο με κακόβουλες που καλύπτει και την κουκούλα σε περίπτωση σκισίματος (απαλλαγή 200€ και έχεις καινούργια)
Το μαλλί ήταν 370€/6μηνο και φέτος έπεσε στα 325€....δεν είναι άσχημα...(+30€ οδική ΕΛΠΑ)
option-D:
Εγώ πάντως που το άλλαξα σε anytime από international life (κι ενώ στον ίδιο ασφαλιστή έχουμε 4 αυτοκίνητα και 4-5 μηχανάκια) από 280 που πλήρωνα με το βασικό πακέτο + οδική τώρα πληρώνω 240 με τα πάντα όλα εκτός μεικτής.. Επίσης, ενώ ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα ατύχημα, πριν 3 βδομάδες κάνοντας όπισθεν έπεσα πάνω σε ένα βρωμοσέατ αλτέα που δεν είχα δει (*βλ. νεύρα) .. Ο αλτέας έκανε δήλωση αλλά εγώ από την απειρία μου δεν πήρα τα στοιχεία του.. Εν τέλει, έκανε αυτός πρώτος δήλωση και με πήραν από την interamerican να μου δώσουν οδηγίες για το τι να κάνω..
Θετικό για μένα κι ας μην έχω με κάποιον συγκεκριμένο να μιλάω.. Α! Και μια φορά που χρειάστηκα γερανό ήρθε τσακ μπαμ.. Και με ρωτήσανε αν είναι χαμηλό το αμάξι μου για να στείλουν τον απαραίτητο γερανό..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version