!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες
zoid:
Έχει κάποιος άποψη για την Generali...?
Μπορώ να βρω καλή προσφορά και το σκέφτομαι...τώρα είμαι στην Ergo (πρώην Victoria)...
Basilmx5:
--- Quote from: xenos on November 08, 2011, 11:02:39 AM ---Επιλογή 1: μινέττα, φουλ εκτός ιδίων ζημιών, δεν είμαι σίγουρος αν έχει οδική βοήθεια, μέσω ασφαλιστή ==> 323ε/6μηνο
Επιλογή 2: anytime (interamerican), φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με οδική βοήθεια, μέσω site ==> 307ε/6μηνο
Tι λέτε? :????:
--- End quote ---
Και οι 2 καλες ειναι απλα στην 2η αν συνεβαινε κατι θα ετρεχες μονος σου... ενω στον μινεττα θα εβρισκες εναν καλο ασφαλιστη...
leonidas11b:
Συμφωνώ με τον Βασίλη.
Η διαφορά είναι μικρή και σε μια ασφαλιστική εταιρία όπου έρχεσαι σε επαφή έστω και τηλεφωνικά με κάποιον ασφαλιστή, θέλω να πιστεύω ότι θα σε προσέξουν λίγο περισσότερο από 'τι στην anytime ( interamerican ) που η συνεργασία σας θα είναι τελείως απρόσωπη.
xenos:
Tελικά έχουμε:
Επιλογή 1: μινέττα, φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με, μέσω ασφαλιστή ==> 330ε/6μηνο
Επιλογή 2: anytime (interamerican), φουλ εκτός ιδίων ζημιών, με οδική βοήθεια, μέσω site ==> 307ε/6μηνο
Η διαφορά είναι μικρή και λέτε να πάω στην 1 για να έχω κάποιον να πλακώσω ε? Τον ασφαλιστή τον έχω ήδη, απλά είναι γνωστός γνωστού και όχι φίλος κλπ.
sultan:
μην ξεχνατε και τον Τασο (el loco) που ειναι ασφαλιστης. ειναι καλο ο ασφαλιστης να ειναι γνωστος μας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version