!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλεια και διαφορες εταιρειες

<< < (84/169) > >>

Liakos:
Interasco.Πακετο gold το οποιο περιλαμβανει σχεδον τα παντα εκτος μεικτης, αξια ασφαλισης 15000 ευρω, μοντελο 9/06.
Ασφαλιστρα 272,65 ευρω.

el loco:
liakos η interasco ειναι πολυ καλη εταιρεια!! την εχει εβραιος(απλα το αναφερω,μην παρεξηγηθουμε),και ειναι πολυ τυπικη εταιρεια..

sorry που ρωταω,δουλευεις στο δημοσιο??

jSkyline:
Σημερα μετα απο αιωνες πηγα απο τη Μινεττα να παρω τα λεφτα για το βαψιμο του πισω προφυλακτηρα. Εντωμεταξυ ουτε τηλεφωνο τους ειχα παρει ουτε ειχα ψαξει και πολυ τι ειχε γινει με τις δηλωσεις κτλ. ουτε καν ειχα ρωτησει τον αριθμο φακελου κτλ. Πηγα με την ταυτοτητα μου και απλα μου εδωσαν τα λεφτα. Καλα αμα ηθελαν ας μην τα εδιναν κιολας σε 10 μερες εχω να τους σκασω τα 3πλα για τις μεικτες σε Primera και ΜΧ5!

Phaethon:
Ρε guys, είναι φυσιολογικό να μου έρχονται τα ασφάλιστρα κάθε φορά αυξημένα? Δεν έχω ατυχήματα (φτου φτου) στο ενεργητικό μου, το αμάξι γίνεται τώρα 1 έτους και κατά σειρά μου έχουν έρθει τα ασφάλιστρα εξαμήνου 544, 547 και 552 ευρώ (μικτές). Τί διάολο συμβαίνει? Είναι με International Life.

george1.8:
Γενικά τα ασφάλιστρα έχουν πάρει τα πάνω τους...Και σε μένα τα ίδια (Victoria - Ergo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version